Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
13Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Lilith in Zodii

Lilith in Zodii

Ratings: (0)|Views: 702 |Likes:
Published by nicodimus
Lilith in Zodii
Lilith in Zodii

More info:

Published by: nicodimus on Oct 02, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/29/2012

pdf

text

original

 
L i l i t h i n Z o d i iBerbec
decan 1 - MarteImpulsivitatea, energia necontrolata ii poat cauza nativului multe necazuri. El / ea manifestaagresivitate la nivel erotic, nerabdare si o lipsa de control asupra propriilor gesturi (a se vedeapozitia si aspectele lui Marte in tema natala). Nativul are sentimentul ca totul i se cuvine si nu preaface efortul de a vedea unde greseste. Poate cauza raniri altora. Este foarte independent si nusuporta vre-o constrangere. Incepe mai multe treburi si ii este destul de dificil sa le si incheie.Proasta canalizare a energiilor erotice. Este necesar sa isi studieze energia proprie si sa o foloseascain mod creativ.decan 2 - SoareNativul poate fi autoritar, despotic, cu o vointa puternica, independent. Lectia consta in a devenimarinimos, darnic, generos. El este foarte increzator in propriile idei si actiuni, dar ar fi bine saincerce sa dezvolte increderea si in caltatile celorlalti si sa poata astfel colabora fructuos cu ei. Dacadevine prea increzut, sansele de a reusi ceva cu adevarat valoros in viata vor fi umbrite sicompromise. Are in general impresia ca nimic nu se ridica la nivelul superior la care el se afla.Nativul isi manifesta autoritatea si la nivel erotic, rezultand de aici o posibila relatie stapan-scalv dintre el si partenerul sexual. El / ea cauta mereu ceva care sa-l multumeasca la nivel erotic,deoarece nevoia sa de fast, calitate si exuberanta e destul de greu de satisfacut, din punctul sau de vedere.decan 3 - VenusSenzualitatea si pasiunea devin mai pregnante. Agresivitatea este mai potolita, dar energia seindreapta spre zone mai terestre, telurice, putand cauza obsesii erotice. Insa inclinatia spre frumospoate salva si conduce nativul spre domenii creative, artistice. Pretentiile sale la nivel de partenersunt si aici destul de mari, nativul sau nativa dorindu-si o viata de cuplu cu cineva gen foto-model.
Taur
decan 1 - MercurObsesia pentru lucrurile matreriale se poate manifesta aici ca o predispozitie spre comert, spreasocieri de idei de afaceri care sa aduca cat mai mult profit (case, terenuri, bunuri imobiliare si nunumai). Lectia consta in a dezvolta comunicarea si organizarea la nivel fizic si mental (la nivelulideilor si intentiilor). Cerebralizarea relatiilor erotice nu este insa o cale de a tine sub controlimpulsurile erotice pe care nativul / nativa le resimte ca pe o stare de agitatie. Aceasta agitatiepoate cauza balbaieli, atat in vorbire cat si in gesturi - care si ele tin de comunicare. Scrisul poate fiun instrument de ajutor in intreprinderile sale. Ar fi bine sa nu mai considere orice relatie ca pe un joc si sa se implice si sentimental si fizic in ea.decan 2 - LunaNativul este forte sensibil, deoarece poseda o latura romanitica si visatoare. Poate avea insa obsesia banilor. Lectia consta in a vedea partea frumoasa a lucrurilor si de a-si folosi imaginatia pentru apune in opera propriile inspiratii si talente native. Este posibil ca bagajul psihic al nativului /nativei sa contina o engrama a unei traume sentimentale, emotionale destul de puternice, care vaface ca privirea sa fie intoarsa mai mult spre trecut si copilarie - unde totul era mai sigur, decat spre viitor si prezent. Acest lucru poate cauza o intarziere in dezvoltarea facutatilor intelectuale si inmaturizare (in general). Poate exista tendinta de a manipula pe cei apropiati la nivel emotional.
 
Individul in cauza se teme de loviturile soartei si are tendinta de a se refugia in lumea mai putinpericuloasa a amintirilor si a micilor placeri domestice, refuzand sa se implice concret in planulfizic, in domenii concrete, inclusiv in relatii. Poate avea destul succes in actiunile sale, dar si destulefluctuatii financiare. Pune prea mare pret pe latura emotionala in orice face.decan 3 - SaturnSeriozitatea si gravitatea au o mare importanta pentru nativ, dar pot cauza izolarea sa si un traisaracacios la nivel afectiv, bucuriile sale fiind putine. Pe el il interesaza puterea, poate chiar politica.O stare de raceala si refugierea intr-o sfera de unde poate controla si organiza fenomeneleexterioare il caracterizeaza, precum si o anume duritate si intransigenta, inclusiv in relatiile intime.El nu pare foarte interesat de lumea erotica, deoarece incearca sa creeze o anumita distanta intre elsi acest fenomen. Succesul sau in viata poate fi intarziat de unele evenimente si greutati inintreprinderi. Cauta siguranta materiala. Are tendinta de a poseda si relatiile sale cu partenerul de viata fiind umbrite si de faptul ca el cosidera ca a-ti comunica sentimentele, de a te bucura deprezenta celuilalt, reprezinta o chestie inferioara sau dificila.
Gemeni
decan 1 - JupiterEste posibil ca nativul sa faca exces de incredere si entuziasm, putand fi un naiv, chiar un credul. Are tendinta de a idealiza sau de a face o intreaga filosofie din sfera erotic-relationala,implicandu-se prea putin la nivel concret si afectiv - asta deoarece el urmareste intotdeauna"idealuri superioare". Sansa sa in viata va fi data de masura cu care va judeca lucrurile sievenimentele, astfel incat sa fie cat mai aproape de realitate.decan 2 - MarteTendinta spre cearta, calomnie, agresivitate verbala este cea care ii poate da de furca nativului inrelatiile sale cu ceilalti, mai ales cu cei apropiati lui (a se vedea pozitia lui Marte si aspectele sale). Iieste foarte dificil sa se controleze si nu are rabdare, acesta putandu-i cauza insuccese si in ceea ceintreprinde, precum si la nivel relational. Poseda o oarecere imaturitate in relatiile sale,purtandu-se mai mult ca un adolescent perpetuu, lipsit de profunzime. Este prea superficial inmajoritatea lucrurilor pe care le face si i se potriveste de minune zicala: "graba strica treaba". Lectiaconsta in realizarea unui echilibru intre vointa si rabdarea necesara unei costructii temeinice, atatla nivel concret, fizic, cat si la nivel mental. Atentie la accidente.decan 3 - SoareNativul este mai creativ, insa simte nevoia sa fie mereu aprciat pentru ideile sale "geniale" si pentru"minunatul sau talent in exprimare". Este un pic grandoman, insa poseda un anume grad deingeniozitate, talente artistice, literare sau / si abilitati stiintifice. Ii place sa straluceasca in tot ceface dar trebuie sa invete sa termine un lucru odata inceput, inainte de a trece la altceva. Esteuneori prea increzator in propriile idei si pareri, ceea ce poate deteriora buna comunicare cu cei din jur. Are tendinta sa intelectualizeze sfera afectiva si sa faca din ea un camp experimental,partenerul sau de viata simtindu-se ca un obiect de studiu, un "cobai" in laborator. Are spirit deaventura si ii place sa calatoreasca, dar pot apare unele accidente si neplaceri in acest domeniu.
Rac
decan 1 - VenusNativul este un "iubitor"; ii plac caminul si familia, micile distractii casnice, armonia domestica -greseala pe care o face ar fi ca se ataseaza prea mult de toate acestea, "uitand" sa se mai implice si
 
in lume. El / ea poate fi un artist. Poseda un anume romantism, insa inclina sa se considere unsolitar pe o insula in mijlocul oceanului lumii, ceea ce ii si place. Tine mult la propriile sentimente sise ataseaza foarte repede, insa acest atasament poate avea ca baza doar simpla obisnuita cuprezenta partenerului de viata si mai putin o adevarata dragoste si apreciere. Ii plac senzatiile,aventurile amoroase, mancarea si bautura.decan 2 - Mercur Aici apare o oarecare stare de agitatie si instabilitate, nativul incercand sa-si stabilizeze lumeapropriilor emotii si sentimente. El / ea poseda o anume precocitate erotica, aceasta energieputandu-i procura abilitati in domeniul scrisului. Poate avea tendinta de a face targ cu sentimentelesi de a minti, dand dovada de superficialitate. Se gandeste mult la trecut si la propria adolescenta,fiind posibil sa prefere parteneri sexuali mai tineri decat el. Lectia consta in a fi sincer cu partenerulsi mai stabil din punct de vedere emotional.decan 3 - LunaEmotia, sentimentul, sensibilitatea au un rol predominant in viata nativului, el simtindu-se foarteexpus la "rautatile lumii". Poate avea multe suferinte din acest motiv, multe trauma afective,atasament accentuat fata de mama si lumea copilariei - toate acestea putandu-l face un neadaptat siimatur in fata rigorilor existentei. Puternica imaginatie ii ofera o anume fecunditate creatoare, daril poate duce si la frecvente depresii, mai ales din cauza lipsei de stabilitate emotionala si asentimentului de lipsa de ocrotire pe care il resimte.
Leu
decan 1 - SatrunNativul este un autoritar, un mare egoist, un individ care are tendinta de a impune mereu cate cevaanturajului. Se simte perfect intr-o functie de conducere, putand deveni un dictator nemilos sirapace, un adevarat tiran (a se observa pozitia lui Saturn si a Soarelui, precum si aspectele lor, intema natala). Aceleasi "calitati" le manifesta in domeniul erotic si relational, nefiind deloc indicat saai de-a face cu furiile sale... . Isi impune restrictii si reguli de viata, dar face aceasta numai pentru ademnonstra ca "se poate" si a avea motivul de a cere acelasi lucru si celorlalti, provocand astfeldestula suferinta. Nu tine cont de sentimente. Lectia consta in a-si domoli inclinatia pentruautoritate si de a gasi solutii convenabile in relatiile interumane, astfel incat sa nu provoace daunela nici un nivel. Poate deveni un creator, mai mult la nivel de organizare, sistematizare.decan 2 - Jupiter Aceasta pozitie aduce un anumit grad de bunavointa si jovialitate, insa acestea se pot intoarceimpotriva nativului deoarece se va incerca sa se profite de pe urma lor, lucru care il va rani inamorul sau propriu. Poate fi un individ lipsit de moralitate si justete. Ii plac lucrurile mari,importante, idealurile si telurile greu de atins, pentru care sacrifica mult, chiar si la nivel relational.Se considera un fel de "rege", un "invatator", lucru observabil si in comportamentul sau.decan 3 - Marte Autoritatii Leului i se adauga impulsivitatea martiana, ceea ce va da, in combinatie cu Lilith, uncomportament agresiv, siret si lipsit de scrupule. Ii va fi greu sa gaseasca pe cineva care sa-lsuporte, mai ales ca, in loc de pasiune si iubire el / ea aduce intr-o relatie agresivitate si tiranie,putand cauza raniri - atat fizice cat si sufletesti. Individul poate avea tendinta de a cautasatisfacerea impulsurilor sale inferioare, gregare, in mod violent, fara nici un fel de control, folosind

Activity (13)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Ravi Bhartia liked this
pisicaravasita liked this
amalia.barac5679 liked this
pisica neagra liked this
just_smile24 liked this
just_smile24 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->