P. 1
Menaxhmenti Dhe Menaxhimi i Biznesit

Menaxhmenti Dhe Menaxhimi i Biznesit

Ratings:

4.0

(1)
|Views: 4,512|Likes:
Published by rexhepnevzati

More info:

Published by: rexhepnevzati on Oct 17, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/22/2013

pdf

text

original

 
 ZEKI BEJTULLAHU: MENAXHMENTI DHEMENAXHIMI I BIZNESIT
 
Ribotim i dytë
dr Zeki Bejtullahu është profesor ordinar në Fakultetin Ekonomik të Universitetit
AAB
në Prishtinë. I lindur me 1939 në Gjakovë. Në Prishtinë, jeton dhe vepron. Për një kohë të gjatë studiojmenaxhmentin bashkëkohor dhe praktikisht ushtroj veprimet menaxhment të ndërmarrjeve ekonomike dhe institucioneve profe-sioniste në administratën shtetërore të niveleve të ndryshme.Kërkimet për biznesin e përparuar të përmasave regjionale, tëvendit dhe botërore i intensifikoj nga vitet e shtatëdhjeta. Ngaudhëtimet studiuese në shumë vende, tuboj përvoja dhe literaturë,të avancuar. Nga këto ndërtoj projekte të vlerave teorike dhe praktike, në fillim si eksperimentale. Pastaj duke përcjellëndodhitë aktuale biznes dhe menaxhment, kërkimet i thellojedhe më tepër duke gërshetuar njohuritë dhe përvojatshumëvjeçare personale. Pos shumë veprave tjera të mëparshmeekonomike me karakter shkencor e profesionist, nga këtorezultuan edhe tri tri librat e biznesit të përparuar.
Vërejtje:
Kopjimi, përkatësisht reproduktimi i këtij libri,në tërësi ose pjesërisht, pa leje me shkrim nga autori ose botuesi, është i ndaluar. Të drejtat e autorit dhe botuesit janë të mbrojtura me ligj.
 
2
Prof. dr Zeki Bejtullahu
 
MENAXHMENTI DHE MENAXHIMI I BIZNESIT
 
Recensentë:Prof.dr Partizan Shuperka,
Fakulteti Ekonomik 
Doc.dr Hilmi Troni,
Fakulteti Ekonomik 
 Ligj. mr Masar Nagavci,
psik. Fakulteti Filozofik 
Botues:
 
Universiteti ABB
Redaktor:Prof. dr. Masar StavileciThyerja e tekstit:Armand BejtullahuRealizimi i kopertines:Armand Bejtullahu
PRISHTINË
 
2007
 
 
3
Zeki Bejtullahu
 
MENXHMENTI DHE MENAXHIMI IBIZNESIT
 ribotim
Universiteti AAB
 
PRISHTINË
 
2007
 

Activity (29)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Emin Neziraj liked this
Dinna Xhaferi liked this
Eri Islami liked this
Nexhbudin liked this
Avni Sylaj liked this
Vini Origjinal liked this
Mehmet Isufaj liked this
Mustaf Ameti liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->