Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
74Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Carmen Harra Karma de Fiecare Zi

Carmen Harra Karma de Fiecare Zi

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 1,169|Likes:
Published by chrishelen

More info:

Published by: chrishelen on Oct 18, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/27/2013

pdf

text

original

 
 KARMAde fiecare zi
C
armen
H
arra
SCURTĂ BIOGRAFIE Născută în România, în Bistriţa, Carmen Harra a absolvit şcoala de arte din Bucureşti în 1978,apoi a obţinut Ph.D. la Albert University. Este psiholog având un maşter la SomersetUniversity.
 Î 
ntre 16 şi 30 de ani Carmen Harra (Mureşan) a fost o cântăreaţă de succes şi compozitoare,înregistrând 12 albume de muzişi concertând pe scenele şi la televiziunile din: România,Franţa, Italia, Suedia, Germania, Marea Britanie, Rusia, Ungaria şi Cehoslovacia.Vorbeşte fluent mai multe limbi: română, engleză, franceză, italiană, germană şi maghiară.S-a mutat în Statele Unite în 1983 şi a devenit una din cele mai mari clarvăzătoare ale timpurilor noastre. În prezent trăieşte la New York împreună cu soţul ei şi cei trei copii.
 
Carmen Harra este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog şi astrofiziognomist. A apărutîn emisiuni la Today, Fox News şi multe alte show-uri de televiziune, inclusiv la Good Day NewYork, la care s-au înregistrat peste 300 de apeluri telefonice în cele trei minute cât a duratintervenţia sa în emisiune. Trăieşte la New York împreună cu soţul său şi cu cei trei copii. Vizitaţiweb site-ul autoarei: www.everydaycarma.com.
 
PREZENTAREA EDITORULUIAutoarea cărţii
 Karma de fiecare zi
este una dintre marile clarvăzătoare ale zilelor noastre, unadevărat “consilier karmic”. Fiind “dăruită” astfel, a ajuns să ajute preşedinţi, prime doamne (soţiide preşedinţi), directori de pe Wall Street, alteţe regale şi celebrităţi de la Hollywood. A preziscolapsul Uniunii Sovietice, moartea lui John Kennedy Jr., scandalul preşedintelui Clinton şievenimentele karmice majore din toată lumea cu o acurateţe mai mare de 90%.Acum, în
 Karma de fiecare zi,
vă invită să vă îmbarcaţi pentru o călătorie a vindecării şi ailuminării şi să începeţi să vă trăiţi viaţa, care este numai şi numai a voastră. Trecând prin propria-i biografie spirituală (începând cu experienţa unei morţi clinice în copilărie), prin poveştileclienţilor săi şi prin predicţiile privind evenimentele ce au să vină, veţi fi inspiraţi să începeţi propria voastră evoluţie spirituală. Prin puternice meditaţii special create, prin rugăciuni şivizualizări, ea vă poate ajuta să vă rezolvaţi problemele strict personale, chiar adânc înrădăcinate,ori modurile autodistructive de a gândi şi de a vă comporta.Unică printe cărţile despre creşterea spirituală şi vindecare,
 Karma de fiecare zi
acordă oimportanţă specială puterii energiei karmice din voi care aşteapă să fie “atinsă” şi vă spune cum săo eliberaţi, inclusiv cum să:Accesaţi lumea invizibilă a spiritelor şi a luminiiAuziţi mesajele de la ghidul vostru spiritualCreaţi relaţii karmice• Vindecaţi răni karmice şi să vă îmbunătăţiţi sănătatea fizică şi emoţionalăDescoperiţi scopul karmic al vieţii voastreAduceţi energie proaspătă, pozitivă şi echilibrată în lumea voastră de fiecare ziMajoritatea dintre noi ne trăim întreaga viă, în cel mai bun caz, cu un vag sialinsatisfacţiei pe care până şi marea faimă ori bogăţia par incapabile să ni-l şteargă din minte.Această carte ne arată o altă cale. Lecţiile pe care Carmen Harra le-a învăţat de la “LumeaInvizibilă” şi pe care le împărtăşeşte acum, vă vor lumina calea spre o viaţă transformată şi pedeplin împlinită în “Lumea Vizibilă”, începând aici şi acum.
CUVÂNT ÎNAINTE
 Karma de fiecare zi
este punctul culminant al muncii mele de o viaţă. Este un mod de aîmpărtăşi lecţiile pe care le-am dobândit din Lumea Invizibilă aducându-le în prim plan pentruvoi, pe tărâmul vizibil. Aceste lecţii au de-a face întru totul cu karma, cu gândurile şi acţiunilenoastre zilnice şi cu felul în care acestea sunt legate de relaţiile noastre, de sănătatea noastră şi deţelurile noastre în viaţă. Karma de fiecare zi te va ajuta să te vindeci, te va ajuta să-ţi creezi o viaţămai bună şi o stare de spirit echilibrată, sigură, şi plină de încredere, îţi va arăta că viaţa n-are de-aface cu cât de mult trăieşti sau cu cât de mult agoniseşti, ci cu ceea ce aduci tu vieţii, culegământul tău spiritual. Te va purta într-o călătorie de autodescoperire care va deschide total percepţia ta, astfel încât să fii liber să faci ceea ce noi toţi suntem meniţi de fapt să facem: să te bucuri şi să sărbătoreşti nepreţuitul dar care este viaţa.
 
 Doresc să dedic această cartemembrilor familiei mele: iubitorilor mei părinţiVictor şi Alexandrina, fiicei mele Alexandra, soţului meu, Virgil, surorii mele, Mona, si, în sfârşit, dar nu în cele din urmă,bunicului meu.
Când murimsingurul lucru pe care îl luăm cu noieste karma noastră.

Activity (74)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Alexandra Stoica liked this
Carmen liked this
diroana liked this
denisa417 liked this
denisa417 liked this
denisa417 liked this
denisa417 liked this
denisa417 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->