Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
1Activity
P. 1
PER5574BC User Manual RO

PER5574BC User Manual RO

Ratings:
(0)
|Views: 57|Likes:
Published by DanOlteanu
E-book Reader Prestigio Multireader
E-book Reader Prestigio Multireader

More info:

Published by: DanOlteanu on Mar 18, 2014
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/18/2014

pdf

text

original

 
MultiReader 5574
PER5574BC
Prestigio MultiReader
Manual utilizare
www.prestigio.com
 Versiunea 1.0
 
Despre acest manual de utilizare
Acest manual a fost special conceput pentru a detalia caracteristicile si functiile acestui dispozitiv.
-
Va rugam sa cititi cu atentie acest manual pentru a utiliza dispozitivul cat mai corect si in cele mai bune conditii.
-
Descrierile se bazeaza pe setarile initiale ale dispozitivului.
-
Prestigio se straduieste constant sa-si imbunatateasca produsele. Datorita actualizarilor de software, anumit continut din acest manual de utilizare poate fi diferit fata de produs. Prestigio isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui manual de utilizare fara un anunt in prealabil. Considerati produsul dumneavoastra ca fiind unul standard.
-
Aplicatiile Android disponibile pe acest dispozitiv au fost dezvoltate de utilizatorii de Android si nu de catre Prestigio si sunt oferite in mod gratuit. Prestigio nu isi asuma responsabilitatea pentru performanta, calitatea, continutul sau drepturile de proprietate asupra acestora.
Conventii folosite in acest manual
In acest manual de utilizare, folosim urmatoarele simboluri pentru a indica informatii utile si importante: Atentie: ofera informatii despre masurile de securitate si informatii importante. 
Nota
: ofera informatii aditionale. 
Sfaturi
: sfaturi utile. >Ordinea optiunilor din meniu pe care trebuie sa le selectati pentru a efectua o operatiune.© Copyright 2013 Prestigio. Toate drepturile rezervate.
 
Cuprins
Gesturi digitale ........................................................................................................................5Gesturi miscare .......................................................................................................................6Incarcare baterie .....................................................................................................................6Conectare la PC .......................................................................................................................7Blocare si deblocare ecran ......................................................................................................7Comanda vocala ......................................................................................................................8Aplicatii utilizate recent ..........................................................................................................8Panou notificari .......................................................................................................................8Introduceti text .....................................................................................................................10Folosire widgeturi .................................................................................................................11Actualizare sistem .................................................................................................................11Status iconuri ........................................................................................................................12

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->