P. 1
tweede deel

tweede deel

Ratings: (0)|Views: 230 |Likes:
Published by quasimodo

More info:

Published by: quasimodo on Oct 25, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/21/2011

pdf

text

original

 
Deel 2
VOCUBULARIEKOEK PAGINA’S AANPASSEN!!!!HEEFT ELK PROGRAMMA AL EEN AFBEELDING????????????????ANDERE MZ PROGRAMMA’S BEHANDELEN?????
Het is aan te raden om alle schoonmaak- en onderhoud-programma’s die U op de bijgeleverde CDROM kuntvinden, op het bureaublad te plaatsen. Crer eenmapje op het bureaublad door op het Bureaublad teklikken met de rechtermuisknop en kies Nieuw, Map engeef het bijvoorbeeld de naam Cleaning, hier stopt Ualle snelkoppelingen van uw onderhoudprogramma’s inzodat U deze snel terug kunt vinden.
Het programma AutoMZ Ultimate Tweaker
Met dit programma (zie CDROM) kunt U uw systeemeen lekkere boost geven. U kunt uiteraard zelf bepalenwelke programmaatjes U op uw Pc wilt laten draaien,maar uw docent heeft een keus moeten maken uit devele slimme programmaatjes die te verkrijgen zijn.Probeert U het 1 en ander en dan kunt U alsnogbepalen welke U tot uw vaste tweaking arsenaal wiltbombarderen.
 
 Autoruns voor wat er gestart wordt 
Een goed inzicht in de items die tijdens de start vanWindows worden geladen, is belangrijk. De hoeveelheidopstartitems bepaalt in sterke mate hoe goed uwsysteem presteert. De map Opstarten bevat eenoverzicht, maar lang niet alle items worden via dezemap geladen. Autoruns helpt U met een overzicht. Hetprogramma toont u niet alleen welke items wordengeladen, maar ook op welke locatie ze zijnondergebracht. Handig als U besluit dat sommige itemsonnodig zijn en kunnen worden uitgeschakeld.
 
Het programma AutoRuns verschaft een overzicht vanitems en locaties die bij de start worden geladen.Veel software wordt zonder dat U het weet direct al metWindows opgestart. Dat zijn onder andere deprogramma’s in de map Opstarten, maar die zijn welduidelijk te herkennen. Er zijn echter ook programma’sdie zich via een melding in het Windows-registerautomatisch laten opstarten en die zijn veel minderduidelijk herkenbaar.
Autoruns for Windows
(zieCDROM in de vorm van een zipfile) is 1 van de veleprogramma’s waarmee U zichtbaar kunt maken wat erallemaal met Windows wordt opgestart. Kies voorOpenen en daarna Alle bestanden uitpakken. Starthierna Autoruns. Het verdeelt de programma’s die zichautomatisch laten opstarten netjes onder inverschillende categorieën. De belangrijkste daarvan zijnLogon en Internet Explorer. Het beeld is al snel ergcomplex, maar via Options, Hide Microsoft entries filtert

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->