Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
4Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
1156823

1156823

Ratings: (0)|Views: 2,997 |Likes:
Published by neizvestniygeniy

More info:

Published by: neizvestniygeniy on Apr 04, 2014
Copyright:Traditional Copyright: All rights reserved

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/23/2014

pdf

text

original

 
 
Astrid Lovisa SÄLLSTRÖM Anders Varg LARSSON Sometimes-7 : Lite på svenska...
Taken from..."Från Valborg till Valhalla" - ENTREE A L`INFINI Part II... and Varg`s FB-sida...
För Johanna, Lucia , Boris , Kari , Stefan , Stieg... Och för dem som nu lever...och tror...och älskar...
"När du flugit upp - och föll ner ...och sedan kom upp igen. Du kan känna kärleken och hat. När du älskar - det finns ingen kärlek på tvång och kärlek för pengar. Och du (  Ängel på jorden ) kan flyga till - var du vill, med vem du vill... Livet är mycket enkel..Om ängel flög inte till dig - du fortjänar inte det. När du älskar - är du redo att släppa det. Och...om det är din ängel...en verklig... hon kommer att finnas med dig. Och...om hon inte kommer...det betyder : Du älskar inte, du spelar på kärleken. Trodde du att - du är NUMBER ONE. Men...Ängel på jorden är bättre än jag...Som lätt är det - älskar ängel i himlen , som är det svårt - älskar ängel på jorden..." "Natten ersätter en dag, men på morgonen igen solen skina på..det kommer att bli regn...som tårar av förlorad kärlek. Ljusen över en regnbåge över Östersjön...Dimman döljer oss alla. Och vi vet, att alla sanningen. Vi kommer att vara i andra, och världen kommer att förbi. Tårarna kommer att torka ut, älskar drar tillbaka från oss..Och alla kommer att återgå till - med första solsken. Vår värld - det är en oändlig väg. Gul sand på stranden och den blå Östersjön... Och vi kommer att se ETERNITY....."
 
" Ibland tror vi...att vi kommer ingenstans. Runt natten. Hård frost binder våra själar. Rörelsen långsam. Känslor försvagas mer och mer. Det verkar - mörkret  förbrukar oss. Vi litar inte på varandra. Vi skadar varandra. Och kanske ingenting kan förändras. Punkt utan återvändo. Och halv sanningen är värre än en lögn... Men plötslig händer det. Vi börjar att säga vad som vara rädda att säga. Och vi börjar förstå varandra. Och när vi tror på varandra - vi ser oändlighet. Namnet  på denna oändlighet är LIVET. Vi börjar att älska livet. Livet börjar att älska oss. Och - vi älskar varandra - när lögn och halv-sanningen går ifrån oss. Vi är uppriktigt med varandra. Och då kan vi det vi måste. ENTREE A L`INFINI " "Vad är Gud ? och att det finns en djävul ? Var är de ? I himlen ? eller de är i helvetet ? och, kanske, här på jorden ? - i våra önskningar - öppen och dold... Det inom oss - de är sammanflätade...vem vet vad som kommer att hända from detta ? Svartvit krans av våra känslor. Aldrig slätt !!! ENTREE A L`INFINI..." "Svenska Wikipedia : TABU är något som allmänt uppfattas som antingen mycket FÖRBJUDET eller alltför heligt för "vanliga" människor att uttföra..." "...you thought, can i write it here ? I do not see anything wrong with that. Why not ? and...project does not exist without you..well.. IBLAND tror jag att jag är en geni. IBLAND tror jag att jag är komplett idiot. Ibland önskar jag att avsluta det hela - varför är det nodvändigt ? Allt i denna värld måste avsluta. Hur länge kan jag skada mig själv ? IBLAND smärtan blir outhärdlig. Då kommer jag galen , dricker vodka...och då vill jag glömma dig. Då hatar jag kärleken.Då vill jag att du inte har i mitt liv. Då kommer jag mig fri...och sedan...Jag vaknar kallsvettig och inser att utan dig..uhh..det finns bara tomhet. Jag ser denna tomhet , denna öppna världrymd. Jag förstår att jag inte kan göra något.Jag förstår att jag kan göra vad som helst. Jag blir arg - och  jag vet bara en sak - att jag kan inte leva utan dig. Jag förstår att du vill att jag ändrar . Jag försöker - men det visar sig inte alla. Jag förstår ingenting , jag  förstår allt.

Activity (4)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->