Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
5Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Prezantimi i Minoriteteve Etnike në Mediat e Kosovës

Prezantimi i Minoriteteve Etnike në Mediat e Kosovës

Ratings: (0)|Views: 315|Likes:
Published by kimp12
Ky hulumtimi është përgjigje ndaj shqetësimeve të qytetarëve për paraqitjen e minoriteteve në mediat kosovare. Fillimisht, me anë të argumenteve të nxjerra nga studimet ndërkombëtare në fushën e komunikimit shpjegohet se prezantimet e minoriteteve dhe çështjeve që kanë të bëjnë me ta, në media nuk janë thjeshtë pasqyrime të realitetit, por më tepër ato janë portretizime të konstruktuara dhe shumë selektive, të cilat në një mënyrë apo tjetër formësojnë dhe strukturojnë perceptimet tona për minoritetet.
Ky hulumtimi është përgjigje ndaj shqetësimeve të qytetarëve për paraqitjen e minoriteteve në mediat kosovare. Fillimisht, me anë të argumenteve të nxjerra nga studimet ndërkombëtare në fushën e komunikimit shpjegohet se prezantimet e minoriteteve dhe çështjeve që kanë të bëjnë me ta, në media nuk janë thjeshtë pasqyrime të realitetit, por më tepër ato janë portretizime të konstruktuara dhe shumë selektive, të cilat në një mënyrë apo tjetër formësojnë dhe strukturojnë perceptimet tona për minoritetet.

More info:

Published by: kimp12 on Oct 26, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/07/2013

pdf

text

original

 
1
 
Prezanm  MnreeeEnke në Mea Ksare
n
 
Politikat e prezantimit
n
 
Anëtarët e minoritetit serb: “Këta nuk jemi ne”
n
 
Anëtarët e minoriteteve etnike jo-serbe: “Ne jemi të eklipsuar ngaraportimet për minoritetin serb”
 
“Ky projekt u nancua përmes grantit të Ambasadës Amerikane nePrishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandi
-
met e shprehura këtu jane te Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqy 
-
rojne qëndrimet e Departamentit të Shtetit.”
 
3
Prezanm Mnreee Enkenë Mea Ksare
Politikat e prezantimitAnëtarët e minoritetit serb:“Këta nuk jemi ne”Anëtarët e minoriteteve etnike jo-serbe: “Ne jemitë eklipsuar nga raportimet për minoritetin serb”
Arë:
Lenard Ibrahimi, MAFatn Paclli, MA
Shar, 2009

Activity (5)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Fisrai Fisikon liked this
PerLibra liked this
PerLibra liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->