Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
80Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Teknik Ramalan 4d Mistik

Teknik Ramalan 4d Mistik

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 26,348|Likes:
Published by Shahrin
http://www.scribd.com/doc/22127755
http://www.scribd.com/doc/22127755

More info:

Published by: Shahrin on Nov 05, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/20/2013

pdf

text

original

 
BAGAIMANA MENDAPATKAN NOMBOR RAMALAN DENGAN KAEDAHKUASA MINDA (MIND POWER)
Create by, Shahrin Abdullahdurinboyd@gmail.comSelamat sejahtera,Disini saya tunjukkan cara-cara untuk memperolehi4 angka ramalan andasendiri. Bahan-bahan yang diperlukan ialah:1.Sebuah mangkuk kaca putih tanpa corak (plain), saiz sebesar tapak tangan,2.Kapur barus (boleh dibeli dikedai india),3.Pemetik api (lighter), bukan mancis api,4.Pen marker kalis air (permanent),5.Pen & kertas untuk mencatit No ramalan.Cara-cara penyediaannya:Didalam mangkuk kaca tersebut hendaklah ditulis angka / nombor 0,1,2,3,4. . .. . . . seterusnya sehingga nombor 9. Sila tulis nombor didalam mangkuk,dibahagian atas sekali. Jarak nombor berkenaan diantara satu sama lainhendaklah sama didalam mangkuk. Sila rujuk gambarajah:
MS 1/3
 
BAGAIMANA MENDAPATKAN NOMBOR RAMALAN DENGAN KAEDAHKUASA MINDA (MIND POWER)
Cara mengambil nombor ramalan:A)Upacara hendaklah dilakukan ditengah malam, dibilik / ruang secarabersendirian. Syaratnya anda perlulah tidur terlebih dahulu. Kunci jamloceng untuk mengejutkan anda diwaktu anda sedang nyenyak tidursebagai contoh pukul 1.30pagi. Apabila jam berbunyi, matikan loceng,terus bangun dan…B)Isikan air kedalam mangkuk sehingga penuh sehingga dibawah parasnombor. Tidak boleh pakai kipas angin, pastikan tiada sumber angin yangboleh menggangu. pastikan air tidak bergerak sedikit pun.C)Niatkan dalam hati supaya ditunjukkan nombor/angka ramalan yang akankeluar dirumah yang diinginkan (magnum/toto/kuda). Bakar 1 kapur barusdibahagian bucu, apabila menyala diletakkan didalam air tadi. JANGANBERFIKIR APA PUN. Kosongkan fikiran anda.D)Perhatikan api tersebut bergerak diatas air ‘mencari’ nombor yang bakalkeluar. Apabila api padam, catatkan nombor yang ditunjukkan oleh apitersebut.E)Bakar kapur barus yang baru untuk mendapatkan nombor yang seterusnya.PERHATIAN!1)Setelah mendapat nombor ramalan, jangan beli dahulu. Ini kerana andatidak tahu nasib / tuah kewangan anda menyebelahi anda atau tidak.2)Sila rujuk carta keputusan seperti nombor Magnum, Toto & kuda. Jikanombor anda naik, sila ambil nombor sekali lagi dan terus beli.3)Jika nombor anda tidak naik, JANGAN BELI. Tunggu lagi 2 cabutan. Jikanombor anda naik, barulah ambil nombor sekali lagi dan terus beli.4)Jika nombor anda naik tetapi berpusing di depan/tengah/belakang, janganterus beli. Ambil nombor sekali lagi dan boleh terus beli tetapi ikut carano itu berpusing sebelumnya.AWAS!! Jangan tamak. Itu adalah pantang larang yang harus anda patuhi.Nombor ini sekadar ramalan sahaja. Anda dinasihatkan hanya beli RM1 / RM2sahaja kerana anda tidak tahu nasib/tuah kewangan anda ditahap mana. Pihakkami tidak bertanggungjawab diatas kerugian yang anda alami.“JUDI ADALAH HARAM DISISI AGAMA ISLAM”
MS 2/3

Activity (80)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Mbaye Kaire liked this
Mat Katoq Mk added this note
judilah..........ingat tek
amazs2003 liked this
arecouture liked this
jbew508 liked this
jbew508 liked this
Roselan Muda liked this
Ayub Zainy liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->