Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
BUS 520 Final Exam Solution

BUS 520 Final Exam Solution

Ratings: (0)|Views: 1 |Likes:
Published by Claymendis0

More info:

Published by: Claymendis0 on May 04, 2014
Copyright:Traditional Copyright: All rights reserved

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/04/2014

pdf

text

original

 
BUS 520 Final Exam Solution (All Possible Questions with Answers) Follow the link below to purchase Final Exam For BUS 520 (Solution)
We have all assignments, quizzes, homework problems and discussion questions for ACC 557, FIN534, MAT540, ECO550, BUS517, BUS518m BUS519, BUS599 and many other Strayer classes, email us ewood6449@gmail.com if you need help.
Chapter 7:
 
Teams in Organizations
True/False
1. Scholars note that the same heart surgeons have lower death rates for similar  procedures when performed in hospitals where they do more operations. Ans: Page: 146 Level: Easy Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations. Section Reference: Teams and Teamwork 2. The catchwords for an effective team are empowerment, participation, and diversity. Ans: Page: 147 Level: Medium Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations. Section Reference: Organizations as Network of Teams
 
3. A team is a small group of people with complementary skills, who work actively together to achieve a common purpose for which they hold themselves collectively accountable. Ans: Page: 147 Level: Easy
Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations.
Section Reference: Teams and Teamwork 4. Teams that recommend things consist of people with formal responsibility for leading other groups. Ans: Page: 147 Level: Medium
Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations.
Section Reference: What Teams Do 5. Teams that recommend things typically work with a target completion date and disband once their purpose has been fulfilled. Ans: Page: 147 Level: Medium
Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations.
Section Reference: What Teams Do
6. Teams that run things may exist at all levels of responsibility, from the individual work unit composed of a team leader and team members to the top management team composed of a CEO and other senior executives.
Ans: Page: 147 Level: Medium
Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations.
Section Reference: What Teams Do
7. Teams that make or do things are functional groups and work units that perform ongoing tasks such as marketing departments.
Ans:
 
Page: 147 Level: Easy
Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations.
Section Reference: What Teams Do
8. The head of a formal group serves a linchpin role that ties the group horizontally and vertically with the rest of the organization. Ans: Page: 148 Level: Easy Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations.
Section Reference: Organizations as Network of Teams
9. Temporary work groups often appear on organizational charts as departments, divisions, and teams. Ans: Page: 148 Level: Medium Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations.
Section Reference: Organizations as Network of Teams
10. Cross-functional teams, or task forces, are created for special problem-solving efforts. Ans: Page: 149 Level: Easy Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations.
Section Reference: Cross-Functional and Problem-Solving Teams
11. Informal teams have the potential to speed up the workflow by enabling people to assist each other in ways that formal lines of authority fail to provide. Ans: Page: 148 Level: Easy Learning Objective 1: Describe teams and how they are used in organizations.
Section Reference: Organizations as Network of Teams

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->