Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
17Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
kvantna_medicina

kvantna_medicina

Ratings:
(0)
|Views: 3,393|Likes:
Published by tondragi
Efikasno lijecenje razlicitih oboljenja za sve uzraste
prevencija i terapija stresa,odvikavanje od pushenja.....
Efikasno lijecenje razlicitih oboljenja za sve uzraste
prevencija i terapija stresa,odvikavanje od pushenja.....

More info:

Published by: tondragi on Nov 15, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/29/2013

pdf

text

original

 
Dr. Alla Kotova
KVANTNA MEDICINAREZONANTNA TERAPIJAINFORMACIJSKO VALNATERAPIJA
Novi smjer u medicini koji omogućuje liječenje uz smanjenjeili prestanak uzimanja farmakoloških preparata
 
a bc...
EFIKASNO LIJEČENJERAZLIČITIH OBOLJENJAZA SVE UZRASTEPREVENCIJA ITERAPIJA STRESAODVIKAVANJEOD PUŠENJA
1
 
Kvantna medicina
prihvaćena je kao službena medicina odministarstava zdravstva Rusije,Ukrajine i drugih, a provjerena je i u četrdesetak država svijeta,Njemačkoj, Švicarskoj, SAD-u,Argentini, Izraelu i drugdje. Nastotinama tisuća bolesnika poka-zala je visoke terapeutske rezul-tate u liječenju različitih oboljenjakao što su dijabetes ili ulkusna bolest, a i kod drugih vrlo teških bolesti kod kojih nije bilo uspjehapri liječenju na klasičan način,primjerice dječje cerebralne par-alize.
 J
ednog zimskog dana, dok sam, kratećivrijeme do odgođenog termina kodstomatologa, šetala Pulom, posjetila samsajam knjiga koji je upravo bio u tijeku.Šetnju sam nastavila u toplom prostoruizmeđu brojnih polica s kojih su me kn- jige mamile šarenim omotima i zvučnimnaslovima. Pogled mi je privukla jednaod njih, koja kao da me glasno dozivala.Naslov? “Kvantno liječenje”?! O, pa jase godinama bavim kvantnom medici-nom! Autor? Deepak Chopra – američkionkolog indijskog podrijetla.Što mi je preostalo nego da kupim tu kn- jigu i vidim što mi ona o tome želi reći?Otvorila sam nasumce tu knjigu ne bihli je malo približila sebi i otkrila dionjezine tajne. “Organizam je najboljaljekarna koja je ikada stvorena. Tijeloproizvodi diuretike, analgetike, sred-stva za smirenje, tablete za spavanje,antibiotike, doslovno sve što proizvodei farmaceutske tvrtke, samo što su tasredstva neizmjerno bolja. Doza je uvi- jek točna i dolazi na vrijeme, nuspojavesu nepostojeće, a upute za uporabu li- jeka nalaze se u samom lijeku, kao diointeligencije ugrađene u njega”. O da,to je to što i ja uvijek govorim svojimpacijentima u želji da objasnim ono štoradimo zajedno! “Ovo je dobro” kažemsamoj sebi i čitam dalje: “Medicinskaznanost još uvijek nije izvela taj kvantniskok, a pojam kvant još uvijek nemasvoju kliničku primjenu”.Čudna tvrdnja! Pa ja se već petnaestakgodina bavim kvantnom medicinomi znam da je upravo kvantni skok onošto donosi poboljšanje stanja ili ozdrav-ljenje!Uzimam dakle knjigu da je boljeproučim i otkrivam da za postizanjekvantnog skoka preporuča ajurvedskumedicinu zasnovanu na indijskoj tradi-cionalnoj duhovnoj praksi. Ne sumn- jam da je to jedan od načina za njegovopostizanje, no kvantna medicina kojomse imam čast baviti nesumnjivo pružaznatno brže terapijske rezultate na baziznanstvenog otkrića biološke rezonan-cije, koje je nagrađeno Nobelovom na-gradom.Kvantna medicina uz primjenu aparataostvaruje kvantno djelovanje u organ-izmu t.j. kvantni skok, koji se u svijetuklinički primjenjuje još od 1984. godine.Ona je sinteza europske znanosti i tradic-ija istočne medicine koja omogućujesmanjenje ili izbjegavanje korištenjafarmakoloških preparata.To je novi smjer u medicini koji jeomogućio učinkovito, bezopasno, bez- bolno i ekološki čisto liječenje bolestiu svim područjima medicine: sportskemedicine, dermatologije, endokrinolog-ije, gastroenterologije, ginekologije,kardiologije, neurologije, onkologije, or-topedije, pulmologije, pedijatrije, stoma-tologije, traumatologije, urologije i dr.
Kvantna medicina zasniva se na otkriću biološke rezonancije.Autor tih istraživanja nagrađen je Nobelovom nagradom. Usvijetu se taj pristup klinički primjenjuje još od 1984. godine.
23

Activity (17)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Srećko Narančić liked this
celjko liked this
mafko liked this
Mirela Curman liked this
mafko liked this
Martina Bogdanić liked this
Dilber Aleksandar liked this
tapetad liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->