Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
5Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Silabus Basa Jawa Kelas 6 Vi

Silabus Basa Jawa Kelas 6 Vi

Ratings: (0)|Views: 610 |Likes:
Published by untukbuwahyu

More info:

Published by: untukbuwahyu on Nov 16, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/22/2010

pdf

text

original

 
Mangga dipun copy kalih editSalam saking Guru Anom Lereng Gunung WilisSDN KALIPANG 3 KEC. GROGOL KAB. KEDIRIAGUS TRIYANTOFacebook= pakagustriyanto@gmail.com
 
SILABUS BASA JAWA
Kelas / Semester:
VI / I
Tema:Standar Kompetensi:.Siswa bisa nglairake/ mbeberake pikiran, pemangge, gagasan lan pangrasa lesan mawa tanggap wacana teks non sastra kang ngandhut tema diri sendiri, lan paragan pacelaton, nindhakake“pengamatan” lan mangertosi naskah pidato ugi ngangsu kaweruh babagan aksara jawaKOMPETENSI DASARMATERI POKOK/PEMBELAJARANKEGIATANPEMBELAJARANINDIKATORPENILAIANALOKASIWAKTUALAT &SUMBERBELAJARTeknikBentukInstrumenInstrumenMendengarkan:
Ngrungoakepacelaton
 
Mbeberake isipacelaton kangdirungoake
Siswa ngrungoakepacelaton kangdiparagaake kancane
Siswa mangsulipitakon kangmagepokan kalihpacelaton
Ngrungoakepacelaton kangdiparagaake kancane
Mangsuli pitakonkang magepokan kalihpacelaton
Lisan
Tulisan
Tumindhak
PG
Isian
Essay
PortoFolio
TugasLia
Lembar penilaian
Buku Basa JawaBuku SapalaBuku PedalanganBuku LKS Basa JawaBerbicara:
crita asil pengamatan
Nglaporakepengamatan
Siswa paringkatrangan babagancarane Siswa nggawelaporan pengamatan
Siswa Paringpangertosan babpaugeran nggawelaporan
Siswa crita asilepengamatan
Siswa mangsulipitakon kang diparingikanca utawa gurune
paring katranganbabagan caranenggawe laporanpengamatan
Paring pangertosanbab paugeran nggawelaporan
crita asilepengamatan
mangsuli pitakon kangdiparingi kanca utawagurune
Lisan
Tulisan
Tumindhak
PG
Isian
Essay
PortoFolio
TugasLia
Lembar penilaian
Buku Basa JawaBuku SapalaBuku PedalanganBuku LKS Basa JawaParaga gambar wayang/wayangMembaca :Maca teks
laporan
kasil pengamatanTeks laporan
Maca teks laporankasil pengamatan
Siswa mangsulipitakon kangmagepokan karo teks
maca teks laporankasil pengamatan
mangsuli pitakon kangmagepokan karo teks
Lisan
Tulisan
Tumindhak
PG
Isian
Essay
PortoFolio
TugasLia
Lembar penilaian
Buku Basa JawaBuku SapalaBuku PedalanganBuku LKS Basa JawaParaga gambar wayang/wayang

Activity (5)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Leonardo Wisnu liked this
hadioetomo liked this
nvidia738 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->