Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
4Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Camping Horvátország

Camping Horvátország

Ratings:
(0)
|Views: 924|Likes:
Published by Hrvoje Roksandic
Az Európa bármely részéből kocsival – az elmúlt évek dinamikus autópálya fejlesztéseinek köszönhetően - akár pár óra alatt, vagy 1-2 órás repülőúttal elérhető Horvátország tengerpartja valóban az Önhöz legközelebb eső európai mediterrán vidék.
Az Európa bármely részéből kocsival – az elmúlt évek dinamikus autópálya fejlesztéseinek köszönhetően - akár pár óra alatt, vagy 1-2 órás repülőúttal elérhető Horvátország tengerpartja valóban az Önhöz legközelebb eső európai mediterrán vidék.

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: Hrvoje Roksandic on Nov 25, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/21/2010

pdf

text

original

 
       G       R       A       T       I       S
 
Hvar 
Üdvözöljük
    C   A   M   P   I   N    G
 
Dubrovnik
Horvát Idegenforgalmi Közösség
Horvátországban!
Ön a horvátországi kempingeket bemutató „Camping” c. katalógust tartja akezében. A tájegységek szerint felosztott, az attraktív - olykor minden szónál be-szédesebb - fényképekkel illusztrált brosúra átlátható formában, a szükséges ésnélkülözhetetlen információkat közölve kíván részletes leírást adni a kempingek-ről. A kempingek kimerítő, katalógusszerű összefoglalójával kiegészítve, amely leírást és a könnyebb tájékozódást megkönnyítendő, piktogramokat is tartalmaz,egy olyan brosúra van Ön előtt, melyet örömmel és hosszan forgathat jövőbelinyaralásait tervezgetve. Ne habozzon, kukkantson bele, és tudja meg, hogy mi Természetesen külön fejezetet érdemelnek a naturista kempingek,melyek színvonalukat, szépségüket és mindenekelőtt biztonságukatilletően is különlegesek. A horvát naturista kempingek a szabadságművelésének, valamint a természethez való visszatérésnek valódi oázisai. Akár saját lakókocsival utazik, akár a helyszínen bérel lakókocsit, szobát,bungalót vagy mobihome-ot, egy biztos: standardjaink igen hasonlatosakaz európaiakhoz. Lapozzon tehát a következő oldalra, tanulmányozzaát a katalógust és tegye meg az első lépést az Álomnyaralás irányába.Ébredjen fel az ezer csillagtól fénylő szabad ég alatt, az ezer szigetországában. Ébredjen fel Horvátországban! Mi mosollyal várjuk Önt.mindent rejteget a mi szép hazánk. Az Európa bármely részéből kocsival– az elmúlt évek dinamikus autópálya fejlesztéseinek köszönhetően- akár pár óra alatt, vagy 1-2 órás repülőúttal elérhető Horvátország ten-gerpartja valóban az Önhöz legközelebb eső európai mediterrán vidék!Elbűvölő és megóvott természeti környezetével, kellemes éghajlatával,kristálytiszta tengerével, melynek partján mint egy száz strandszakaszonlobog a különlegesen tiszta tengervizet és partszakaszt jelző kék zászló,gazdag kulturális-történelmi örökségével, valamint a házias mediterránkonyha páratlan ízeivel, Horvátország jó úton halad afelé, hogy beláthatóidőn belül elfoglalhassa a - ha nem is a legjobb - de minden esetre alegvonzóbb Földközi-tengeri kemping célpont trónját.Nagyságukon és felszereltségükön felül – kezdve a valósággal kisebbkemping városokkal, melyek főként az Isztriát jellemzik (a legkülönfé-lébb infrastrukturális felszereltséggel és szabadidős tevékenységekkel)egészen a kisebbekig, melyek magánházak kertjeiben és udvaraibanhelyezkednek el és főleg Dalmáciában népszerűek - a horvát kempingeka legkülönfélébb szolgáltatások bőséges választékával is büszkélkedhet-nek, melyek minden célcsoport - a kisgyermekes családoktól a nyuga-lomra és színvonalas nyaralásra áhítozó idősebb korosztályon át egészena fiatalabb és kalandvágyóbb korosztályig, amely dinamikus nyaralásra vágyik - igényeit kielégítik.
1

Activity (4)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
stepfan liked this
stepfan liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->