Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
AgniDika Algoritmet Me Programe Ne Cpp

AgniDika Algoritmet Me Programe Ne Cpp

Ratings: (0)|Views: 2|Likes:
Published by Gramoz Çubreli

More info:

Published by: Gramoz Çubreli on Jul 01, 2014
Copyright:Traditional Copyright: All rights reserved

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/01/2014

pdf

text

original

 
 
Universiteti i Prishtinës
Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Agni H. Dika Prishtinë 2007
 
 
Libri të cilin e keni në dorë së pari u dedikohet studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në Prishtinë. Por, ai mund të përdoret edhe nga të interesuar tjerë për programim me kompjuter. Njësitë mësimore në libër janë organizuar ashtu që materiali i përfshirë brenda tyre të jetë sa më i afërt për të gjithë ata të cilët fillojnë të punojnë me kompjuter. Për këtë qëllim, gjatë shpjegimit të algoritmeve janë shfrytëzuar shembuj të ndryshëm, duke filluar nga ato elementare. Në libër, çdo algoritmi i shoqërohet edhe programi përkatës i shkruar në gjuhën programuese C++, ashtu që përmes ekzekutimit në kompjuter, të jetë edhe më i qartë funksionimi i tyre. Lexuesit të cilët nuk kanë njohuri mbi gjuhën programuese C++, pa asnjë pengesë mund t'i kapërcejnë programet që paraqiten në libër.
 Autori
 
 
Paraqitja analitike 2 Paraqitja grafike 4  Testimi i algoritmeve 7 Përcjellja në kompjuter 9

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->