Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
9Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Lazarev_-_Dijagnostika_karme_5_-_Odgovori_na_pitanja

Lazarev_-_Dijagnostika_karme_5_-_Odgovori_na_pitanja

Ratings: (0)|Views: 580|Likes:
Published by Nada Parag

More info:

Published by: Nada Parag on Nov 30, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/01/2013

pdf

text

original

 
S. N. Lazarev
DIJAGNOSTIKA KARME 
- KNJIGA PETA - 
ODGOVORI 
NA
PITANJA
Sankt-Peterburg, 2003.
 
S.N. Lazarev 
DIJAGNOSTIKA KARME
-
peta knjiga -
ODGOVORI NA PITANJA
Izdavač:
DISKRETA
Prevod:
DIMITRIJE-MITA VESELINOVIĆ
Priprema za štampu:
MILOŠ ĐUKIĆ
Beograd, 2003.
Odgovori na pitanja
UVOD
Pred pisanje svake od knjiga ja se razbolim, nežno tkivo mojesudbine se kida i rasplinjava, život postaje potpuno nepredvidiv.Počinjem da se nerviram i ljutim. Zatim iznenada dolazi do smirenja. Inikakvi gubici, neuspesi ili neočekivani događaji me više neuzbuđuju. Sada shvatam da je to nužno. Što je veća specifična težinainformacije koju knjiga nosi, to je snažniji uticaj koji ona ima načitaoca, a time je veća i moja odgovornost ako taj uticaj budepogrešan. Kvalitet informacije je određen time koliko sam ja bližiljubavi i Bogu i u kom stepenu ne zavisim od bilo kojih ljudskih vrednosti, naročito duhovnih. Ljubav ne srne da se vezuje ne samo zanovac, nego ni za ideale. Što su veće čovekove patnje u vremenesreća i bolesti, i što se manje on trudi da od njih zavisi, težeći kaBogu, čuvajući i pojačavajući ljubav prema Njemu, to čistija postaječovekova duša. Svako od nas unekoliko prelazi taj put. A čistotaduše se tu određuje ne toliko količinom i veličinom muka, kolikokoncentracijom na Božansku ljubav i jačinom težnji ka njoj.Što dalje idem, volumen informacije raste. Njena snaga se ta-kođe povećava. A iza sličnih rečenica krije se sve jači smisao. Toomogućava da se čovek koji je pročitao knjigu menja sve snažnije.Često me pitaju: koliko su trajne pozitivne promene posle kontaktasa mnom, ili čitanja mojih knjiga. "Menja se vaš karakter - prestajebolest, - odgovaram ja, - koliko duboke budu promene u karakteru,toliko ćete biti zdravi."Knjiga nosi naslov "Odgovori na pitanja", a verovatno mnogineće dobiti odgovore na ono što ih muči. Bilo bi dobro ako čitaoci5
 
S.N. Lazarev 
shvate da najvažnije nije - konkretno pitanje i konkretan odgovor. Putka ozdravljenju - to je put ka Bogu. A tu su osećanja važnija od misli.Kad se čovek ne koncentriše na osećanje pravog puta, nego nazadovoljenje svoga spoznanja, efekat može da bude suprotan.U knjizi ima pitanja koja se ponavljaju. Odgovarao sam napitanja koja su mi upućivali gledaoci u sali. Pre svega, odgovaramdirektno čoveku koji je pisao ceduljicu. Ako mi desetoro pošalju istopitanje, daću deset odgovora različitih po obliku, t.j. kada odgo varam, ja se, pre svega, orijentišem na onoga koji pita, a ne na samopitanje. Smatram da će ovo pomoći da se bolje shvati smisao onogašto govorim.
6
\Odgovori na pitanja\
ODGOVORI NA PITANJA
Nesreće, neuspesi i bolesti prate ceo naš rod. U porodicama nema ni ljubavi ni mira. Što god da započnem - ili se sveraspadne, ili stvar ne mogu da privedem kraju. Pokušavala samda nađem dopunski posao (pritisla nemaština) - svuda obmane.Na poslu - otpuštaju, "visim o koncu". Nedavno je moja majka našla podlog u svom jastuku. Izbacila sam podlog u skladu sa magijskim ritualom. Opraštam osobi koja je to uradila i molim Boga iljude, da mi oproste zlo koje sam ikada ljudima učinila.Pomozite mi da vratim zdravlje, mir i sreću svim mojim bližnjima.
Ranije bih, pogledavši strukturu polja autora ceduljice, rekaoda nad rodom visi prokletstvo. Ispričaću kako to vidim sada. Kod ovežene su deformisane strukture vezane za decu, unuke i praunuke.Uzrok se krije u tri prethodna života, kao i kod majke, bake i prabake.Pošto, osim direktnog gledanja, uzimam u obzir parametre količine,sve u cilju potpunije procenfe stanja, odmah ću ih i navesti. Vezanost za sposobnosti je triput veća od kritične. Zavisnostod principa i ideala - dvaput. U mom rečniku to glasi ovako: sposobnosti su zatvorene za tijista jedinica (poena), budućnost zatvorena za dvesta jedinica (poeha).Koliko čovek zavisi oo neke ljudske vrednosti, toliko se za njega zatvara njezino posedov^nje. Na kritičnom nivou - on periodičnomora da gubi tu vrednost, ako je iznad kritičnog - posedovanje te vrednosti će biti propraćeno hesrećama, bolestima i smrću.

Activity (9)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Anna Jurenic liked this
Aleksandra liked this
meri074 liked this
semizb liked this
eniluma liked this
lifeangel13 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->