Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
38Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
ENGLEZA pentru copii

ENGLEZA pentru copii

Ratings: (0)|Views: 2,089|Likes:
Published by nancy_rbd

More info:

Published by: nancy_rbd on Dec 02, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/11/2013

pdf

text

original

 
 
Bine ati venit pe la noi!
Acest site este oferit gratuit tuturor celor care doresc sa-si ajute eleviisau copiii la invatarea limbii engleze.Aveti posibilitatea de a gasi la noi:O parte de ,,Pronuntie" (fonetica), recomandata indeosebi parintilor. Parinti! Ati dorit vreodata sa va ajutati copilul sa invete o poezioara sauun cuvintel in limba engleza si nu ati stiut cum sa-l pronuntati? Sau nusunteti sigur ca pronuntia celui mic e buna si ati vrea sa-l verificati? Ei bine, noi va aratam cum s-o faceti... In sectiunea de fonetica puteti gasi:
Sunetele limbii engleze (transcriere fonetica), incluzand exempleaudio (format mp3) cu pronuntia sunetelor semnificativ diferitefata de limba romana - in 3 pagini:vocale, consoane-1, consoane-2. 
 Numerelede la 1 la 10, cu pronuntia fiecaruia (cu sunet)
Alfabetullimbii enleze, cu pronuntia fiecarei litere (cu sunet)Partea depoeziiofera 3 pagini de poezioare pentru cei mici, care sa-iajute la invatarea limbii engleze. Pe fiecare pagina se mentioneaza careanume sunt cele mai indicate poezii, si pentru ce anume.Un micvocabular vine in ajutorul parintilor si profesorilor, inclusiv cutranscrierea fonetica a cuvintelor respective.Este evident ce ofera partea decantece. Din nefericire, deocamdatanumai textele, fara muzica (in format mp3 sau midi).Jocurilenu trebuie luate nicodata in gluma...mai ales aici, unde vrem sa-iajutam pe cei mici sa invete o limba straina. Asadar, nu subestimatiaceste jocuri, intrucat au o valoare educativa directa foarte ridicata, ca sanu o pomenim si pe cea motivationala...Tuturor celor care au intrebari, precum si profesorilor care au anumiteidei si sugestii, le suntem disponibili. Completati asadar formularul de la pagina ,,Contact" si aveti garantat raspunsul nostru in maxim 10 zile dela trimiterea intrebarii. Sau, daca preferati, apasatiaicipentru a netrimite un E-mail.
Viziteaza un site grozav pentru copii, unde o sa te distrezi si o sa-ti facimulti prieteni:
 

Activity (38)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Muhammad Kaleem liked this
Adina Radu liked this
ela_ra2001 liked this
stanluc liked this
Mariana Balan liked this
oxette_r liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->