Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
34Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
adevaru despre 11 septembrie t

adevaru despre 11 septembrie t

Ratings:

4.5

(1)
|Views: 1,691|Likes:
Published by OCTAGONUL

More info:

Published by: OCTAGONUL on Aug 09, 2007
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/06/2011

pdf

text

original

 
Acest material contine informatii despre "Razboaiele Petrolului" si ENERGIA GRATUITA pe care ziarelesi televiziunile se feresc sa le faca cunoscute.
ADEVARUL DESPRE ATACURILE DE LA 11 SEPTEMBRIE 2001
DOVEZI IMPOTRIVA VERSIUNII OFICIALE ADOPTATE DE GUVERNELE OCCIDENTALE
Combustibilul de avion, kerosenul, arde cu flacari GALBENE, asa cumse vede pe aceasta fotografie de la NASA cu un avion care a luat foc pepista in urma unui impact.Flacarile exploziilor avioanelor care au intrat in turnurile gemene aleWTC la 11 Septembrie 2001 sunt ROSII, ceea ce indica folosirea unuiEXPLOZIBIL (napalm) amplasat in avioane.
 
Fotografia urmatoare arata explozia unei bombe cu NAPALM, care dezvoltao temperatura foarte mare, capabila sa topeasca otelul. Observati identitateaculorilor exploziei bombei cu napalm si a exploziei avionului in turn.Fara utilizarea unor bombe sau rachete cu napalm care sa explodeze la impactulavioanelor cu turnurile gemene, aceste avioane nu ar fi strapuns structura masiva deotel a turnurilor, caci avioanele sunt facute din aluminiu, metal usor si moale. Dacabombele nu ar fi topit structura de otel, avioanele ar fi ramas cu botul infipt in
 
turnuri sau ar fi cazut jos pe strada dupa impact. Fotografia urmatoare aratastructura de otel a turnurilor gemene la vremea constructiei lor. Este practicIMPOSIBIL ca un avion din aluminiu sa treaca prin aceasta structura de OTEL,decat daca otelul este topit in prealabil !!!Pe fotografia urmatoare se vede clar inceputul explozieiDIRECTIONATE a bombei cu napalm INAINTE ca avionul sa intre inturn. Fotografia reprezinta o secventa dintr-o inregistrare video aimpactului.

Activity (34)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Lupu Jeanina liked this
turboyx liked this
capabilu1 liked this
Lucian Liche liked this
Dan liked this
Dan liked this
nicoletab0 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->