Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
13Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Demon Strati A Astrologica a Profetiilor Lui Sundar Singh

Demon Strati A Astrologica a Profetiilor Lui Sundar Singh

Ratings: (0)|Views: 122 |Likes:
Published by christy b

More info:

Published by: christy b on Dec 10, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/29/2012

pdf

text

original

 
ASTROLOGIE SI SPIRITUALITATE
demonstratie astrologicã a profetiilor lui Sundar SinghINTRODUCERE:
Samuel Aun Weor (http://home.earthlink.net/~gnosisla/SamaelAunWeor.html),fondatorul miscarii gnostice, a afirmat ca momentul de inceput al Epocii Varsatoruluieste Eclipsa de Soare din zodia Varsatorului, din februarie 1962(http://home.earthlink.net/~gnosisla/February5.html). Aceasta eclipsa este absolutfenomenala prin faptul ca in momentul producerii ei TOATE planetele traditionale(Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn) se gaseau in Varsator. Acestaeste un fenomen astronomic si astrologic foarte rar care apare la mii de ani si implicao extraordinar de intensa activare a energiei specifice zodiei Varsatorului.Cu toate ca exista inca o controversa pe plan mondial referitor la acest moment alinceputului mult-asteptatei epoci (sau ere) a Varsatorului, fiind propuse zeci devariante, nu exista nici una care sa prezinte o accentuare in asa masura a zodieiVarsatorului, motiv pentru care consider ca aceasta varianta este cea mai plauzibila.De altfel, restul astrogramei momentului exact al Eclipsei de Soare din februarie1962, sustine aceasta ipoteza.Este important de stiut ca tranzitia de la o epoca istorica la alta nu se face brusc, citreptat, in acest caz, fiind vorba de o epoca care se intinde pe mii de ani (traditionalse considera durata unei epoci de 2160 de ani), durata tranzitiei poate dura sute deani.Dezvoltarea impresionanta a tehnologiei cu aparitia televiziunii in culori, acalculatoarelor personale, a internetului, a zborurilor supersonice si in spatiul cosmic,a miscarii hippy si a altora similare, imediat DUPA acest an 1962, TOATE fiindelemente asociate astrologic cu Uranus si zodia Varsatorului, reprezinta argumenteobiective puternice pentru acest moment.
ROMANIA SI PROFETIA LUI SUNDAR SINGH
Este celebra profetia indianului Sundar Singh, cel mai faimos convertit al Indiei, carein scurta sa viata a dus o activitate intensa de raspandire a crestinismului autentic inIndia, dar mai ales in sufletele oamenilor din intreaga lume. Cu ocazia calatoriilorsale in Europa, intre anii 1918 si 1922, el a trecut prin Romania si a facut declaratiiprivind viitorul spiritual al Romaniei.Ele se gasesc disponibile la adresa de internethttp://www.geocities.com/peter_7_pan/sundar.htm si au fost confirmate de multepersoane cu darul clarvederii, romani sau straini.
HOROSCOPUL EREI VARSATORULUI
 
Eclipsa s-a produs pe data de 5 februarie 1962, la ora 2:09 AM (mai precis 2:09:51),dupa ora Bucurestiului. Astrograma alaturata ridicata pentru acest moment sicoordonatele Bucurestiului este definitorie pentru efectul eclipsei asupra intregii tari,Bucurestiul fiind capitala.Este o harta astrala formidabila prin potentialul ei, indicand cu adevarat inceputulperioadei cunoscute sub numele de Epoca Varsatorului.1. Ascendentul este in Scorpion la 25 de grade, care este EXACT gradul de exaltareal lui Uranus (fiecare planeta are alocat un grad din semnul in care se afla inexaltare, in cazul acesta semnul de exaltare al lui Uranus este Scorpionul).Ascendentul in Scorpion este semnul momentului de inceput al unei perioadetransformatore, cu efecte profunde. Pluto, guvernatorul Scorpionului, aflat in miscareretrograda, indica faptul ca aceasta transformare se va realiza mai intai interior, iarprezenta lui in casa X ne arata ca aceasta perioada va schimba lumea.2. Uranus este in casa X, conjunct cu Mijlocul Cerului si cu steaua fixa Regulus, unadin cele mai importante 4 stele in astrologie. Acestea inseamna o proiectie puternicaa energiei uraniene in lume, in societate, cu efect initial in in sufletul oamenilor(Uranus este retrograd). Uranus este foarte important si pentru ca el reprezintaplaneta focar a configuratiei acestui horoscop, numita "locomotiva".3. O eclipsa este prin definitie dpdv astrologic o conjunctie a Soarelui cu Luna, lacare se adauga conjunctia cu unul din nodurile lunare. In aceasta astrograma,Soarele este guvernatorul casei X (societatea), iar Luna al casei IX (spiritualitatea).
 
Conjunctia dintre cele 2 planete la care se adauga Mercur, guvernatorul casei VIII siIX (ocultismul si idealurile), precum si Venus, guvernatoare a casei VII si XII(relatiile cu ceilalti, si respectiv eliberarea interioara), toate fiind situate in Varsatorin casa III, indica rolul important al Romaniei in a promova cunoasterea sispiritualitatea in intreaga lume. La acestea se adauga prezenta celorlalte planetetraditionale tot in Varsator, in casa III, formandu-se un stelium care defineste EpocaVarsatorului - o epoca de revenire la cunoasterea adevarata, universala.4. Simbolul asociat acestei eclipse este
COPII JUCINDU-SE IN JURUL A CINCIMOVILE DE NISIP
, cu explicatia din cartea "Oracolul Simbolurilor Sabiene" deLynda si Richard Hill: "Poti simti ca ai potentialul necesar pentru lucruri mai mari, darnu intelegi care sunt acestea. Evolutia cere timp, si prima experienta de a te "juca"cu talentul latent e cea care conduce la o cunoastere mai ampla. Vei fi capabil sa-tirealizezi potentialul, dar trebuie sa incepi cu inceputul. [Integrare creatoare a mariloridealuri.]" (este vorba de simbolul anticiei gradului eclipsei, simbol carecaracterizeaza acest grad). Simbolul vorbeste tocmai despre momentul de inceput alunui eveniment important care este inca departe de a fi realizat.5. Este remarcabila si gruparea tuturor planetelor din astrograma in partea de Est aei, si prezenta a 9 din 10 planete in semnele fixe - indicand un moment foarte clarconturat si puternic, un moment ireversibil al unei perioade inevitabile.
ROMÂNIA ÎN ERA VÃRSÃTORULUI
Nu mai putin formidabila este sinastria horscopului acestui moment de inceput al EreiVarsatorului cu horoscopul Romaniei. Datele corecte si general acceptate pentruhoroscopul Romaniei sunt: 24 ianuarie JC, stil vechi, sau 5 februarie GC, stil nou, oralocala 14:38 (12:54 GMT), Bucuresti.

Activity (13)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
nickname777333 liked this
Govor Cristina liked this
developant liked this
lavinianeagu9260 liked this
Ovidiu Teodosiu liked this
Ovidiu Teodosiu liked this
Oana liked this
Kogilniceanu liked this
andtib liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->