Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
33Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
teka teki

teka teki

Ratings: (0)|Views: 2,950 |Likes:
Published by WHL1437

More info:

Published by: WHL1437 on Dec 16, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/14/2013

pdf

text

original

 
Koleksi Teka Teki
Hitam, panjang, dipeluk dan diapit dua paha.answer : Orang sedang panjat tiang talipon.Rumah apakah yang gunakan banyak air?answer : Rumah terbakarApa yang mahal pada BMWanswer : Huruf W. Cuba tukarkan W ngan X. Jadi BMX. Kan murah tu...Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile ape...Gajah terbang dengan ape?Answer: Dengan susah payah...Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?Answer: Tukang gali kuburApe persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?Answer: Dua-dua tak kenal korang...heheApe beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?Answer: - Sekretari baik..................'Selamat pagi tuan'- Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni tuanKe nape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?Answer: UsusSaya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?Answer: Pembohong...Siape yang menemukan dompet kulit?Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepadasaye.
 
Minyak ape yang disukai oleh lelaki?Answer:
MINYAKsikan
pertandingan bolasepak Liga-M
1. "Kenapa lelaki perlu beristeri tiga... ." Jawapannya kerana :kerana kalau kawin satu isONEkalau kawin dua isTWOkalau kawin tiga barulah isTERI... ..2. SENYUM pada orang tua tanda sayang.SENYUM pada kanak-kanak tanda kasih.SENYUM pada kekasih tanda cinta.SENYUM depan telefon tanda gila,masih SENYUM lagi... memang sah GILA!3. " Manusia jatuh CinTa??Tak heran... "Kuda makan RuMpuT?? Tak aneh...MONYET pandai picit TETIKUS?? HEBAT!!!! ( MOUSE )MASIH PICIT??LUAR BIASA!!!!4. "Cinta..ibarat kentut... "makin dipendam makin gelisah...bila di lepaskan ... ... .ahhhhhhh lega rasanya... ... .5.Aku terpaku dek renungan matamu,hatiku tertanya-tanya, BENARKAH ini?nafas ku tertahan, kau tunduk SEGAN..lalu ku bertanya, "kau..kentutkan?"6. "... bila hidupmu dlm kegelapan, "maka berdoalah; dan apabila selesai berdoa, jika kegelapan masih mengelilingimumaka bayarlah bil letrik yang tertunggak tu!!1.
Soalan:
kalau semua haiwan jadi beruk,beruk jadi apa....!
 Jawapan :
beruk jadi banyaklah
 
2.
Soalan:
ikan apa kalau orang cakap, semua orang tau yang ikan tu adalahbetina?? from apih PM
 Jawapan :
Ikan Duyung laaa..3.
Soalan:
nape bangau tangkap ikan dlm sungai angkat 1 kaki?
 Jawapan :
klau angkat due2 kaki,jatuh la dia....haha4.
Soalan:
seorang pemuda langgar tiang , tiang tue bengkok , bengkok ktmane ?
 Jawapan :
bangkok kat thailand lah , huhu5.
Soalan:
ada 3 ekor cicak yang 2 bergaduh yang 1 terjatuh pa sebab yang1jatuh
 Jawapan :
sebab dia tepuk tanqangan6.
Soalan:
sebuah kebun terbakar. buah apa yg x terbkr?ada dua buah xterbkr.
 Jawapan :
buah cempedak d luar pgr,pisang dibawa belayar.7.
Soalan:
Hari-hari ke rumah cik hitam, melihat orang memotong tebu, apabinatang darahnya hitam janggutnya lapan tulangnya satu?
 Jawapan :
sotong lah hahaha.8.
Soalan:
Aku berjalan di tepi pantai, di atas pasir tanpa mencecah air. Bilakutoleh ke belakang, tiada kesan tapak kakiku. kenapa?
 Jawapan :
Aku berjalan secara mengundur!9.
Soalan:
DALAM BYK2 POKOK,POKOK APE YG SGT BERANI?
 Jawapan :
POKOK PISANG LA...DYE BERANI KELUARKAN JANTUNGNYE...HEHEHE10.
Soalan:
kalau rumah orang panggil house,kalau terbakar orang panggilfire,kalau rumah terbakar orang panggil pe???
 Jawapan :
bomba lah.... kot2 rumah terbakar nak panggil fire house or housefire11.
Soalan:
banyak2 nenek,nenek apa yang boleh terbang?
 Jawapan :
nenek burung12.
Soalan:
org bisu pegi kedai nk beli berus gg,dia buat isyarat kt gg,org buta gkdai nk beli cermin mata dia buat mcm maner??
 Jawapan :
cakap jela nk beli cermin mata,org buta dia bukan bisu13.
Soalan:
dari lagu Manbai "Beribu bintang di langit kini menghilang" sapeyang ambil bintang tu????
 Jawapan :
Sheila On 7, "Kupetik bintang, untuk kau simpan"

Activity (33)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Hossain Baharun liked this
yenying liked this
Ardhye Rahman liked this
Herix Zuhairi liked this
bear runggi liked this
Haslinda Shaid liked this
Bohari Manan liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->