Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
126Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
17 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa

17 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa

Ratings:

4.9

(30)
|Views: 97,546 |Likes:
Published by zavodjenje.com
17 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa zavodjenje, srbija, upoznavanje, poznanstva, kako je zavesti, kako muvati devojku, kako smuvati curu, ljubavni saveti, upoznavanje devojaka, kako smuvati ribu, upoznavanje srbija, kako da nadjem devojku, besplatne zvake za muvanje, srpski, upoznavanja, zene, kako upoznati devojku
17 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa zavodjenje, srbija, upoznavanje, poznanstva, kako je zavesti, kako muvati devojku, kako smuvati curu, ljubavni saveti, upoznavanje devojaka, kako smuvati ribu, upoznavanje srbija, kako da nadjem devojku, besplatne zvake za muvanje, srpski, upoznavanja, zene, kako upoznati devojku

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: zavodjenje.com on Apr 02, 2008
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/08/2014

pdf

text

original

 
 Znači, 17 malih saveta kako da upoznate, osvojite devojku koja vam se svidja
:1.
Posmatrajte signale
  – Ukoliko budete pažljivi, uštedećete sebi vremerazmišljanja i znaćete tačno šta vam se poručuje. Specijalan pogled sa podignutom obrvom i nekoliko osmeha(sirokih,spontanih, pri kojima pokazuje zube) siguran su znak da možete prići devojci.2.
Osmislite taktiku
–Kada dobijete zeleno svetlo vrlo je bitno šta ćete joj prvo reći. Pošto imate najviše 5 minuta da je uvučete u dijalog, zatorazmislite dobro koju verbalnu taktiku ćete da primenite!3.
Dajte joj dobar razlog
– Ako želite devojcin broj telefona, recite nešto jednostavno i direktno. Dakle, bez patetike. Zabeležite broj u svoj mobilniili pozajmite olovku od barmena (na vama je da se snađete jer ste vi onajkoji traži)4.
Telefon DA, sms NE
– Ne budite šonja. Ako želite da je vidite, podignite slušaoicu i okrenite broj.5.
Kada da je pozovete
– Ukoliko je zovete u roku od 12h, delovaćete kaoočajnik. A 3 dana je predugo, zato zovite drugog dana.6.
Ne budite formalni
– Ukoliko vi nemate devojku, a ni ona dečka, nesme da zvuči kao da je zovete na zvaničan sastanak. Radije recite kako biste voleli da je vidite.7.
Prvi izlazak 
– Pred prvi izlazak jednostavno morate da znate nekaosnovna pravila bontona: Pridržite joj jaknu ..itd8.I
sključite mobilni telefon
- ako ste zaboravili na to i on zazvoni, jednostavno prekinite zvonjavu. To vreme neka bude namenjeno samo zavas dvoje.9.
Ignorisite njen dekolte
– Čak i kada joj je bluza toliko providna da vamse čini da je nema. Bićete uhvaćeni i tako se srozati u njenim očima. Bolje je ako skoncentišete pažnju na upoznavanje njene ličnosti.10.
Budite svoj
– Nije potrebno da izigravate nekog karaktera, kome se usvemu slaže mišljenje sa devojkom, ali ne ulazite u rasprave.11.
Neka samo ONA bude predmet vašeg interesovanja
– Ne držite prezentaciju o svojim stvarima. U centru vaše pažnje treba da bude ona ane svoja ličnost. Zato jednostavno pitajte pa slušajte je. I to veoma pažljivo, jer pre nego što jedno drugom poželite laku noć i raziđete se, u pamćenje morate utisnuti sledeće veoma vazne podatke: posao kojim želise bavi, njene želje u pogledu karijere, ime njene najbolje prijateljice, štaradi u slobodno vreme, šta je radila u prošlosti, šta bi rado ponovila...šta jeto što je oduvek želela, a nikad nije dobila od života, podatke o porodici....Sve to pa i vise, mora ostati zapisano u vašim sivim ćelijama. Kada poslesastanka ponovo pokusate da je očarate preko telefona, pomenite joj inešto od toga. Već osvojenim dodaćete još nekoliko poena – bili ste pažljiv slušalac a to mnogo znači.12.
 
Platite brzo, bez konsultacija
– Ne pitajte koliko baksiša treba da
 
ostavite, itd. Sve to moze delovati kao da želite da istaknete koliko ste potrosili na nju. Budite prirodni, ionako je neće materijalne stvari oboriti.13.
Znaci koji je razotrkivaju
– Ako vas stalno iz ma kog razlogadodiruje, znači da je otkinula na vas. Drugi znaci: naginje se prema vamadok pricate ili vam postavlja bezbroj pitanja. Jedini način da je ućutkate jeda predjete u akciju.14.
Poljubac
  – ako je sastanak protekao kako valja, poljubac mora ući uigru- makar samo ovlasan. Nemojte da vas obeshrabri ako okleva da vamuzvrati poljubac. Možda je samo stidljiva ili nervozna što joj se dopadate...
kasnije....
15.
 
Izbegnite stereotipe
– Mnogi muškarci obično žele ženu da osvojecvećem, "ljubavnim" sms porukama...itd. Učinite nešto drugačije. Na primer, umesto ruža, poklnoite joj korpicu jagoda ili crvenih ribizli. Bezsumnje oborićete je s nogu.16.
Ponekad prepustite joj odluku
– Ali preuzmite inicijativu. Ponudite joj dve različite mogućnosti kada je reč o mestu sastanka i pitajte je štamisli o vašim predlozima. Tako ćete joj nesvesno poslati suptilnu porukuda umete da vodite računa o njoj i uverićete je da ste muskarac koji je ustanju da ostvrari konsensus i da se brine o tome.17.
Obratite paznju na sitnice
- Kada ste sa njom, budite tamo. Pažljivo je slušajte šta priča, jer se u svakoj rečenici krije potencijal za romantičnigest. Tako, ukoliko vam ona slučajno kaže kako joj je otpalo dugme nakosulji, na sledeći sastanak joj donesite novo. Videćete reakciju!!! :)
Komentara:
Eh kada bi momci zaista tako radili... :-)))
Poslao Specificna u 16:35, 18.3.2008 |
ako je ovo napisao mushkarac, ima 100 poena kod mene!! :))uzgred, broj 11 je najbitniji...svaka chast za post :)
Poslao bejb u 20:20, 18.3.2008 |
hehe..ovo je nesto najsimpaticnije sto sam videla zadnjih dana..
Poslao devojka u 04:48, 19.3.2008 |
Један људски савет мушкарцимаКоњ је онај ко пита девојку "ај се смувамо" значи то је тотално трулеж,или кад мене неко пита то... ау то је одма ај пали бедо, покриј се ушимада те не виде...

Activity (126)

You've already reviewed this. Edit your review.
oleole29 liked this
Suza Ma liked this
1 thousand reads
1 hundred thousand reads
1 hundred reads
Dane Nikolic liked this
Mirza Puzic liked this
Sawo OstojIc liked this
Slavisa Đokić liked this
Samo Napred Vosa liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->