Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
18Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Luan Topçiu Tekstualizem dhe stil (Mbi veprën poetike të Lasgush Poradeci)

Luan Topçiu Tekstualizem dhe stil (Mbi veprën poetike të Lasgush Poradeci)

Ratings:

4.78

(9)
|Views: 8,551 |Likes:
Published by David
Tekstualizem dhe stil (Mbi vepren poetike te Lasgush Poradecit) eshte nje studim mbi tekstin poetik te lirikut postromantik. Vepra eshte nje interpretim i tekstit poetik, nje studimi i aplikuar i poezive me perfaqesuese te Lasgush Poradecit. Libri eshte shkruar nga Dr. Luan Topciu
Tekstualizem dhe stil (Mbi vepren poetike te Lasgush Poradecit) eshte nje studim mbi tekstin poetik te lirikut postromantik. Vepra eshte nje interpretim i tekstit poetik, nje studimi i aplikuar i poezive me perfaqesuese te Lasgush Poradecit. Libri eshte shkruar nga Dr. Luan Topciu

More info:

Published by: David on Dec 19, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
See more
See less

12/13/2014

 
LUAN TOPÇIU 
TEKSTUALIZEMDHE STIL(mbi poezinë e Lasgush Poradecit) 
 
 © Luan TOPÇIU, 2000TEKSTUALIZEM DHE STIL
(STUDIM MBI VEPREN POETIKETE LASGUSH PORADECIT)
Ballina: Gentian Zeka.
Dorëshkrimi është një nga variantet e para të poemës “Naim Frashërit” nga Lasgush Poradeci
Redaktor: Neli NaçoLektor: Vangjo F. Gusho
2
 
 Luan TopçiuTekstualizëm dhe stil(për veprën poetike të Lasgush Poradecit) 
3

Activity (18)

You've already reviewed this. Edit your review.
David liked this
Jonida Flora liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
Natalia Baçi liked this
Erina Disho added this note
A MUND TE ME NDIHMONI ME MATERIAL MBI NEOLOGJIZMAT TEK PORADECI.ME DUHET PER NJE STUDIM TIMIN DHE NESE DO TE ME SUGJERONIT BIBLIOGRAFINE ME TE CILEN TE KONSULTOHEM FALEMINDERIT.
Minever Baftiari liked this
Vloraa Vlora liked this
Redi Burreli liked this
Ola Olaa liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->