Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword
Like this
2Activity
×
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
portretizimi suicidit në media 2009 Naim Fanaj

portretizimi suicidit në media 2009 Naim Fanaj

Ratings: (0)|Views: 439|Likes:
Published by lulkuqe029

More info:

Published by: lulkuqe029 on Dec 20, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, PPT, TXT or read online from Scribd
See More
See less

05/14/2010

pdf

text

original

 
Portretizimi i shëndetitmendor dhe vetëvrasjesnë Media në Shqipëri dheKosovë.
 
 
Mediet janë mjete të komunikimit tëmasave dhe kanë efekt të fuqishëm tekindividi dhe kultura
.
 
Në 1997 rezultoi se gazetat në 58 % tërasteve ishin burimi më i popullarizuar iinformacionit për sëmundjet mendore(Hottentot, 2000).
Mënyra se si raportohet për suicidinmund ta ulë shkallën e suicidit.
Naim Fanaj & Alketa Berzani

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->