Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
8Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
1. Shqisa e Te Pamurit

1. Shqisa e Te Pamurit

Ratings: (0)|Views: 3,726|Likes:
Published by HatixhePupovci

More info:

Published by: HatixhePupovci on Dec 26, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/13/2014

pdf

text

original

 
qsa e pamur
12/13/2009 Prof.ass. Hatixhe Latifi-Pupovci 1
  S   h  q    i  s  a   e    t  e   p  a  m  u  r   i   t
 
 
Studentët duhet të jenënëgjendje të:
Sqarojne optiken e te pamurit
Sqarojnëse si fokusohet objekti nëretinë
 
Përshkruajnëmekanizmin e akomodimit dhe defektet që paraqiten te miopia, hiperopia dhe astigmatizmi
Përshkruajnëndërtimin e rëtinës dhe tregojnërrugën e rrezeve tëdritës nëpër retinë
Krahasojnëkonet dhe shkopinjtëpër nga funksioni, lokalizimi dhe lidhjet sinaptike
Përshkruajnëteorinëtrikromatike të pamurit me ngjyra
Përshkruajnërrugën nervore dhe demtimet nërrugën nervore
12/13/2009 Prof.ass. Hatixhe Latifi-Pupovci 2
  S   h  q    i  s  a   e    t  e   p  a  m  u  r   i   t
 
 
Syri
eses opte
Pjeses nervore
12/13/2009 Prof.ass. Hatixhe Latifi-Pupovci 3
  S   h  q    i  s  a   e    t  e   p  a  m  u  r   i   t

Activity (8)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Mejdi Musliu liked this
Gezim Rushiti liked this
Arza Zylbehari liked this
Mejdi Musliu liked this
Liridon Haziri liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->