Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
27Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Hogyan lássuk és OLVASSUK az AURÁT

Hogyan lássuk és OLVASSUK az AURÁT

Ratings: (0)|Views: 346|Likes:
Published by xelemorf

More info:

Published by: xelemorf on Dec 28, 2009
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/21/2014

pdf

text

original

 
Hogyan lássuk és OLVASSUK azAURÁT
Dr. Tom J. Chalko MSc, Ph.D. munkája
Bevezetés
Nincs semmi paranormális az Univerzumban, kivéve a mi korlátozott megértésünketa Természetrõl. Amirõl úgy hisszük, hogy tudjuk
most
itt a Földön, az mindössze egyaprócska csepp aTudás Óceánjából.A távoli múltban istenítették a megmagyarázhatatlan dolgokat, és csodáknaknevezték õket. Régen az emberek rendelkeztek az Aura látásának képességével. Aspirituálisan nagyon fejlett egyéneket, mint Buddhát, Jézust és közeli tanítványaikatmind aranyszínû glóriával festettek le a fejük körül, mert néhány mûvész rendelkezettaz Auralátás képességével. Ausztráliaban West Kimberley félreesõ területéntörténelem elõtti barlangrajzokat találhatunk (ld. jobbra), melyek többezer évesek ésembereket ábrázolnak arany glóriával a fejük körül. (a fénykép G. L. Walsh tulajdona)A Természet MINDENT megadott számunkra ami az Aura látásához kell. Mindösszearra van szükség, hogy tudatos erõfeszítéssel összehangoljuk érzékszerveinket. Hameg se próbálod, SOHA sem fogod látni az Aurát. Viszont ha egyszer vmit sajátmagad is LÁTSZ, nem kell többé senki másba vetett hitedre sem támaszkodnod.Egyszerûen TUDNI fogod. És a tudásodat még több tanulásra fordíthatod.
 
Sok nagy ember mondta a múltban, hogy "van szemünk, de minek, ha egyszer úgysem látunk velük". Ezen dokumentum késõbbi részeiben rájösz majd, hogy mirõlbeszéltek.
 
MINDENKI képés látni az aurát egy bizonyos fokig. Ahelyett hogy újabb rejtélytcsinálnánk az újonnan megszerzett képességembõl, a célom az, hogy mindenkinekmegmutassam mire is képes a saját szemeivel. Ha egyszer majdnem mindenki(beleértve a gyerekeket is) ugyanazt a dolgot látja, akkor úgy gondolom, hogy ez aképesség része saját Természetünknek és kitüntetett figyelmet érdemel.
 
Ez az oldal összefoglalja azon elõadások tartalmát, amelyeket Dr. Tom J. Chalkoszokott tartani az Aura látásáról és olvasásáról. Ez egy RÖVID és VÁZLATOS írás. Alegjobb eredmények elérése érdekében bele kell nézned idõrõl idõre. Ha egy csoportvagytok és szeretnétek megszervezni egy szemináriumot,vegyétek fel a kapcsolatota szerzõvelvagy írjatok a "PO Box 1135, Nth Caulfield, Vic, 3161, Melbourne,Australia" címre. Ezen kívül megvásárolhatóakDr Tom J. Chalko jegyzetei, amiket aszemináriumokhoz készített (egy részletesebb változata ennek az írásnak - Angolul
a ford.
 
Mi is az az AURA?
 
 
Világegyetemûnkben minden
rezgésekbõl
áll. Minden atom annak összes részévelegyütt, minden elektronnal és elemi részecskével, még a tulajdon gondolataink éstudatunk is rezgésekbõl épül föl. Úgy
határozhatjuk meg
az Aurát, mint rezgéstamely minden anyagi tárgyat körülölel. Ez már elég az Aura érzékeléséhez, feltéveha képezhetjük magunkat a Aura rezgéseinek látására.
 
>Az élõ (tudattal rendelkezõ) dolgok (emberk, növények stb.) körül lévõ Aura idõvelváltozik, néha meglehetõsen gyorsan.>Az élettelen tárgyak (kövek, kristályok,víz) körül lévõ Aura alapjában véve állandõ.
 
A fentebbi állításokatmegkérdõjelezhetetlenül bizonyították orosz tudósok, akik aKirlian effektusthasználva már több mint 50 éve tanulmányozzák az Aurát.
 
Az emberek körüli Aurát részben elektromágneses sugárzás alkotja, ami amikrohullámútól az infravörösön át egészen az ultraviola fényig mozog. Az alacsonyfrekvenciájú mikrohullámú és infravörös része a színképnek (testhõmérséklet) úgytûnik, hogy a testünk alacsonyabb funkciójival van összefüggésben (DNS szerkezet,anyagcsere, keringése rendszer stb.) míg a magas frekvenciájú (ultraviola) hullámokinkább a tudatos tevékenységeinkel kapcsolatosak, mint a gondolkodás, kreativitás,szándékaink, humorérzék és érzelmeink. Az orosz tudósok, akik 3 évtizeddeltartanak mindenki elõtt az Aura kutatás területén, felfedezték, hogy
DNS-ünkmegváltoztatható
a mikrohullámú Aura befolyásolásával. A magas frekvenciájúultraviola rész nagyon fontos és egyben a legérdekesebb, de mindközül alegkevésbé ismert is. Ugyanakkor ez az a rész, ami puszta szemmel is látható.
 
Miért van szükségünk az Aura látására?
 
Az Aura színei és intenzitása, különösen a fej körüli és fölötti rész, NAGYONspeciális jelentéstartalommal bírnak. Valakinek az Auráját nézve láthatod agondolatait, még mielõtt verbálisan is kifejezné õket. Ha nem ért egyet azzal amitmond, a
hazugsága
ténylegesen is
látszik
. Senki sem hazudhat elõttedleplezetlenül. Nem hamisíthatjuk meg saját Auránkat. Mindenki számára láthatóanmutatja a Igazi Természetünket és szándékainkat.
 
Ezenkívül Auránk egyfajta sprituális kézjegy. Ha olyan embert látsz, akinek világosés tiszta Aurája van, BIZTOS lehetsz benne, hogy jószándékú és spirituálisan fejlett,még akkor is ha szerény és nincs tudatában. Ugyanakkor ha egy embernek szürkevagy sötét az Aurája, BIZTOSRA veheted, hogy tisztáttalan szándékai vannak,mindegy, hogy mennyire impresszívnek, ékesszólónak, mûveltnek, jókiállásúnakvagy jólöltözöttnek is tünik az illetõ.
 
ALAPVETÕ FONTOSSÁGÚ
, hogy
ellenõrizzük az Auráját bármely vallásivezetõnek,spirituális tanárnak, mesternek vagy gurunak
. Ezeknek azembereknek egy tisztán kivehetõ aranysárga glória kell, hogy legyen a fejük körül.Ha nincs nekik, SOKKAL TÖBBRE mész egyedül, mint velük.
 
Csatlakozni egy szektához vagy valláshoz, amit nem odavaló emberek vezetnekmegfelelõ Aura nélkül,
nagyon veszélyes a tudatosságod számára
. De hol a
 
veszély? Amikor eljön az ideje, hogy
ténylegesen használd
az információt, amit atudatod errõl az életedrõl tárol, elõfordulhat, hogy közel semmi hasznosat nemtalálsz, ha az életed rituálék és más emberek csordájának a követésére fokúszálod.Ilyen esetekben szükséges, hogy mindent újratanulj az elejétõl kezdve. A legtöbbszektának, vallásnak, és politikai vezetõnek mindössze két dolog jár a fejében: apénz és a hatalom, hogy irányíthassák az embereket.
És ezt magadnak isLÁTHATOD az Aurájukban.
Képzeld csak el, hogy milyen változások lennének aFöldön, ha sok ember lenne rá képés, hogy lássa vezetõinek az Auráját és ezalapján választaná ki õket.
 
Az Aura olvasásávalfelfedezheteda test rendellenességeit (a betegségeket) jóval afizikai tünetek megjelenése elõtt. Az Auratudatos irányításávalképes vagy önmagadmeggyógyítására.
 
SEMMI
ahhoz képest, amit az Aura látása ésolvasása jelenthet tudatod és spirituális fejlõdésed számára.
 
Mindenkinek van Aurája. De a legtöb embernek a Földön NAGYON GYENGE észilált. Ez közvetlen következménye annak a materialista életszemléletnek, amigátolja és elnyomja a tudat fejlõdését, félelmet, irigységet, féltékenységet és hasonlóérzelmeket nevelve az emberekben. Az ilyesfajta szemléletmód elnyomja az IgazTermészetüket, és ez az elfojtás az Aurájukban is megjelenik.
 
Ha megtanulod az Aura látását, gyakran szembekerülhetsz egy KÜLÖNÖSENNEHÉZ kérdéssel: Meg tudod mondani, hogy milyen az Aurám? - ez az a helyzet,amikor egyáltalán nem látsz semmiféle Aurát vagy amit látsz, arról inkább nemszeretnél beszélni. Az egyik legjobb válasz, ami szerintem ilyenkor adható: miértnem tanulod meg látni magadnak te is? És ez egyike az alapvetõ okoknak amiért azembereket az Aura látására tanítom.
 
Amikor az emberek felismerik, hogy az Aurájuk mindenki más számára is látható ésigen sokan látják,
ügyelni fognak a gondolataikra
. És megpróbálják majd látni ésfejleszteni saját Aurájukat. A folyamat során jobbak és bölcsebbek lesznek, képesekarra, hogy felismerjék más emberek szándékait. Ennélfogva, az egész világ
sokkal jobb
lesz, ha mindenki megtanulja az Aura látását és megértését.
 
Gyerekek és az Aura
 
A nagyon fiatal gyerekek (5 éves korig) természetes módon látják az Aurát. Acsecsemõk gyakran néznek az elõttük lévõ ember 
FÖLÉ
. Ha nem tetszik nekik a fejfeletti Aura színe, vagy ha ez a szín nagyon különbözik szüleik Aurájának színétõl,sírni kezdenek, mindegy, hogy mennyire is mosolyog az illetõ.
 
A gyerekeknek sokkal tisztább és erõsebb az Aurája, mint a legtöbb felnõttnek,akiknek Természetét általában elnyomja a materialista világ felületes példákkövetését elõidézve. Amikor a 12 éves fiamat megtanítottam saját Aurájánaklátására, azt mondta, hogy kiskorában legtöbbször képes volt az Aurák érzékelésére.De mivel senki sem törõdött vele igazán, úgy gondolta, hogy lényegtelen dolog és

Activity (27)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
george somlai liked this
Takács Dénes liked this
Melinda Tokes liked this
dracomontana liked this
lamowina liked this
pocokpocok liked this
dildiko5 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->