Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
61Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
proiect

proiect

Ratings:
(0)
|Views: 3,705|Likes:
Published by urzisan

More info:

Published by: urzisan on Jan 04, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/13/2013

pdf

text

original

 
UNIVERSITATEA “LUCIAN BLAGA”, SIBIUFACULTATEA DE STIINTE AGRICOLE,INDUSTRIE ALIMENTARA SI PROTECTIAMEDIULUI
ECOLOGIE SI PROTECTIA MEDIULUIIN INDUSTRIA ALIMENTARA
STUDIUL DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI LA“S.C. MUVI IMPEX S.R.L.”STUDENT:URZICEANU ANCATUFA ROXANAANUL:I.P.A. IGRUPA:912/3 SIBIU 2007
 
 MOTTO:
“Facem parte din mediu. Distrugand mediul nedistrugem pe noi insine, protejandu-l ocrotim viitorul omenirii. Am putea oare trai intr-un mediu artificial, in altul decat cel in care traim de milioane de ani? Avem oare atata putere de adaptare? Omul a reusit sa realizeze atat demulte lucruri, insa numai cu ajutorul resurselor naturale, aMEDIULUI. Si atunci ce ne-ar putea face sa credem ca se poate trai si astfel?”
 
SISTEM DE MANAGEMENT DE MEDIU
SMM
este o abordare... un instrument... un set de proceduri... un mod planificat siorganizat de a face lucrurile... pentru gestionarea interactiunii cu mediul a uneiorganizatii.
S
istem pentru imbunatatirea continua a performantei de mediu si in consecinta a performantei si viabilitatii comerciale a intreprinderii.Instrument care da unei intreprinderi posibilitatea de a - si imbunatati performantade mediu prin ajustarea operatiunilor, nu doar prin verificarea conformarii cu o colectiede standarde necorelate si neierarhizate conform prioritatilor de mediu.
M
ijloc pentru conducerea superioara de a aborda proactiv, strategic si cuprinzator modul in care intreprinderea interactioneaza cu mediul, in conformitate cu principiile de baza ale unui bun management.In linii mari, un SMM este ca orice alt sistem de management a planificarii siimplementarii in vederea imbunatatirii continue. Aceleasi etape de baza se aplicagestionarii unei intreprinderi, unei linii de productie, navetei la locul de munca, sau chiar gestionarii dezvoltarii economice. SMM parcurge etapele unui model clasic de planificare si implementare, construit intr-o spirala de imbunatatire continua. Folosindacest model, o intreprindere isi examineaza sistematic activitatile proprii, stabilesteobiective si tinte de mediu catre o performanta mai buna de mediu , si pune in practica programe sau proiecte de management de mediu in vederea atingerii tintelor sale .
SMM este integrat in sistemul general de management al intreprinderii. Ca sistem general demanagement , el reprezinta un proces de permanenta analiza, planificare si implementare; elnecesita angajarea conducerii superioare si organizarea resurselor umane, financiare simateriale, inclusiv echipamente, pentru atingerea obiectivelor intreprinderii; in plus, necesitaangajarea de resurse pentru sustinerea sistemului de management in sine.

Activity (61)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
GEORGETOADER71_97069 liked this
Apetrei Cristian liked this
Toma Ralukiss liked this
Ionela Filipoaia liked this
Ionutz Punk Rock liked this
Sirghe Cristina liked this
Lavinia Raluca liked this
Ioana Barbu liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->