Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
9Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Test i Zgjidhur - MAT Natyror - Varianti A

Test i Zgjidhur - MAT Natyror - Varianti A

Ratings:

0.0

(1)
|Views: 2,398|Likes:
Published by AnnaBDK

More info:

Categories:Types, School Work
Published by: AnnaBDK on Jan 06, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/14/2015

pdf

text

original

 
Matematikë – Sesioni IGjimnazi drejtimi natyror Varianti
 A
_______________________________________________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
©
 
 AVA
 
1
 
11 qershor 2009
 
REPUBLIKA E SHQIPËRISËMINISTRIA E ARSIMIT DHE E SHKENCËSAGJENCIA QENDRORE E VLERËSIMIT TË ARRITJEVE TË NXËNËSVE
PROVIMI I MATURËS SHTETËRORE 2009
S E S I O N I I
(I DETYRUAR)
V
ARIANTI
A
 
E enjte, 11 qershor 2009 Ora 10.00
Lënda: Matemati
Gjimnazi – drejtimi natyror
Mënyrë zgjidhjeje
 
Udhëzime për nxënësin
e kërkesave të testit
 
Testi në total ka
25 pyetje
.Trembëdhjetë pyetjet e para janë me zgjedhje, ku do të rrethoni vetëm shkronjën përbri përgjigjessë saktë.Pyetjet e tjera kanë kërkesa që janë me
zgjidhje
dhe
arsyetim
. Pranë secilës pyetje ka hapësirë përtë kryer veprimet e nevojshme. Po ashtu, në fund të testit është lënë hapësirë për kryerjen eveprimeve në ndihmë të zgjidhjes së pyetjeve.Koha për zhvillimin e testit është
2 orë e 30
 
minuta
.Pikët për secilën kërkesë janë dhënë përbri saj.
Për përdorim nga komisioni i vlerësimit
Kërkesa1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13PikëtKërkesa14 15 16 17 18a 18b 19 20a 20b 21a 21b 22a 22bPikëtKërkesa23a 23b 24a 24b 25a 25bPikët
Totali i pikëve
 
KOMISIONI I VLERËSIMIT
1…………….….....………..Anëtar2. …………….....………….Anëtar
 
KUJDES! MOS DËMTO BARKODIN
BARKODI

Activity (9)

You've already reviewed this. Edit your review.
Algert Gerti Ndoj added this note
Awessome
joerdi liked this
LocajDauleta liked this
MegiLifa liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
enri0102 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->