Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Nieuwsbrief BTM (4-2005)

Nieuwsbrief BTM (4-2005)

Ratings: (0)|Views: 2|Likes:
BedrijventerreinManagement (BTM)
Parkstad Limburg
BedrijventerreinManagement (BTM)
Parkstad Limburg

More info:

Published by: Meedenken en Doen BV on Apr 14, 2008
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/09/2014

pdf

text

original

 
 
1
Raamcontracten getekend 
Eerste raamcontracten Bedrijven Terrein Management Parkstad Limburggetekend
 Op vrijdag 28 januari 2005, heeft de Stichting BedrijventereinManagement (BTM) Parkstad Limburg inKerkrade een raamovereenkomst met Essent en BelCompany getekend. Zij zijn de eerste tweepartners, die ervoor gaan zorgen dat de ondernemers op de bedrijventerreinen binnen ParkstadLimburg volop kunnen profiteren van de schaalvoordelen, die de gezamenlijke aanpak via BTM metzich meebrengt. Het aanbieden en afsluiten van collectieve contracten vormt een onderdeel van deverbeteringen op bedrijventerreinen waardoor het voor ondernemers aantrekkelijker moet worden opeen bedrijventerrein binnen Parkstad Limburg te blijven dan wel zich er te gaan vestigen. Mevrouw A.Luijten van het gelijknamig autobedrijf in Heerlen Noord tekende als eerste ondernemer het contractmet Belcompany. De heer R. Vogely van PC Data (Kerkrade) zette zijn handtekening onder deovereenkomst met Essent.De kwaliteit van bedrijventerreinen is voor een belangrijk deel bepalend voor het regionalevestigingsklimaat. Een deel van de bestaande terreinen in Parkstad Limburg is echter verouderd, watde kwaliteit van het regionale vestigingsklimaat negatief beïnvloedt. Daarnaast roept dit een extravraag op naar nieuwe bedrijventerreinen. Ruimte hiervoor is moeilijk of niet te vinden. Daarom isaandacht voor de kwaliteit van bedrijventerrein een speerpunt binnen het beleid van ParkstadLimburg. De projectleiding van dit kernagendapunt is in handen van de gemeente Kerkrade.Bestuurlijke trekker is wethouder Peter Thomas van Kerkrade, die in het Dagelijks Bestuur vanParkstad Limburg de portefeuille Economie en Toerisme heeft.
Doel project BTM
Het doel van het project is om in een periode van 2 jaar de weg naar een regionale organisatie voorhet beheer en de revitalisering van de bedrijventerreinen voor te bereiden. Daarnaast wordencollectieve services ontwikkeld die aan de deelnemende bedrijven worden aangeboden. Concreetkomt dit neer op:· Het afsluiten van raamovereenkomsten met derden voor het leveren van diensten en services aan dediverse organisaties;· het beheren van, het beschikken over én het voeren van een administratie van de liquide middelendie hierdoor worden verworven, inclusief de administratie van de herkomst ervan;· het aanwenden van deze middelen voor de financiering van projecten en activiteiten.Voor de uitvoering hiervan is door Parkstad Limburg de stichting BTM opgericht. Het bestuur bestaatuit A. Kijk in de Vegte (voorzitter), P. Thomas (secretaris) en H. Schrijnemakers (penningmeester).
Nieuwsbrief 4: februari 2005

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->