Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
23Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
pidato bhs jawa

pidato bhs jawa

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 8,883 |Likes:
Published by awanygx

More info:

Published by: awanygx on Jan 17, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/13/2013

pdf

text

original

 
PENTINGIPUN SOPAN SANTUN ING GRIYA LAN ING SEKOLAH
Assalamu’alaikum Wr. Wb.Poro rawuh ingkang kulo hormati,
Langkung rumiyen monggo sedaya kula lan panjenengan atur syukur dumatengngersanipun Allah SWT, ingkang sampun maringi nikmat lan hidayahipun sahingga ingwekdal punika kita saget kempal ing panggenan punika kanthi sehat walafiat. Mugi-mugi kekempalan kita ing dinten punika wonten gina lan manfaatipun.Shalawat lan salam mugiya tetep kaaturaken dumateng nabi kita MuhammadSAW, ingkang sampun maringi pitedah lan bimbingan dumateng kita sedaya.
Poro rawuh ingkang kula hormati.
Umumipun ing jaman globalisasi punika katah pengarung lingkungan ingkang kiatsanget tumraping pendidikan, tuwin perkembangan teknologi canggih ing jaman sak  punika, kados-kados sopan santun kanggenipun lare-lare meh badhe ical.Ing ngriki kula badhe nyariosaken bab pentingipun sopan santun ing griya lan ingsekolah. Sopan santun punika perlu sanget kangge kita sedaya. Wonten ing kalangankeluarga, sekolah lan masyarakat. Sopan santun punika salah setunggalipun bagiansaking ajaran kita umat islam khususipun lan tiyang jawi umumipun.Pramila sopan santun ing kalangan keluarga penting sanget. Amargi wonten ingsaklebetipun keluarga punika wonten bapak, ibu lan putra-putranipun ingkang kedahngertos unggah-ungguh, tepa selira, tata krama lan jagi kesopanan.Umpamanipun putra-putra lan ibu kedah jagi kesopanan dumateng bapak,semanten ugi bapak inggih kedah jagi kesopanan dumateng ibu lan putra-putranipunkolowau lan sageto dados contonipun anggota kluarga sedoyo. Dene ingkang putrakedah saged jagi kesopanan dumateng anggota keluarga ingkang langkung sepuh lan

Activity (23)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Irfan Di Sajalah liked this
yok opo seh iki g isok :p
Muhammad Fajar Rama added this note
apik"
Putri Ahamiulya liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->