Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
39Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
VinDiCarlo - Escalation Ladder Forditotta OUT MAGYAR

VinDiCarlo - Escalation Ladder Forditotta OUT MAGYAR

Ratings: (0)|Views: 2,713|Likes:
Published by pdfeater

More info:

Published by: pdfeater on Jan 17, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as RTF, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/21/2013

pdf

text

original

 
Fordította: OUT http://forum.pua.hu
Vin DiCarlo:Az eszkalációs létra
2.kiadásHogyan eszkaláljunk fizikailag a szemkontaktustól és egyszerű párbeszédtől a hálószobáig
Előszó:
Barátom, az évek alatt egy visszatérő problémát találtam a tanítványaimnál.Sose tudták mikor és hogyan kell eszkalálni a véletlen, alkalmi érintéstől az intimebb és direktkontaktusig. Az egyszerűnek tűnő fokozás gyakran elhúzódik és túlbonyolodik.Bár talán ez lehet a játékod legfontosabb eleme, az eszkalációnak nem kéne bonyolultnak lennie.Van egy megismételhető minta, amit ha felfedezel, ez lehet a legerősebb, legfontosabb,legbiztosabbeszközöd a játékban.Ha csak egy koncepciót taníthatnék meg egy diákomnak, ez volna az.A DiCarlo-féle Eszkalációs Létra (mostantól DEL) egy lépésről-lépésre történő haladás a fizikaikontaktus növelésében.Könnyed, sima eszkalációra terveztem, nem tartalmaz nagy ugrásokat, amik a nő visszautasításáhozvezetnének.Ugyanakkor a DEL-ben nincsenek olyan alacsony fontosságú elemek, amik csak feleslegesenlassítanék a csábítás folyamatát.Ez a rendszer a gyors eszkalációra van tervezve, amely kompatibilis bármilyen verbálisstruktúrával.Tesztelve, tökéletesítve és használva lett általam, a trainereim által és a diákok által akikettanítottam.
Most tehát bemutatom számodra a DiCarlo-féle Eszkalációs Létrát.-Vin DiCarlo, New York City, 2008 január
 
Fordította: OUT http://forum.pua.hu
0. lépés
A megközelítés előtti szakasz
Az első lépésnek egyébként semmi köze a fizikai eszkalációhoz, de mégis alapvetőfontosságú a sikeres csajozáshoz. Mielőtt megközelíted a nőt és elkezded a csajozást, hasznosinformációt szerezni és az előnyödre fordítani.
Elemezd a környezetet:
-Ha rossz helyről közelíted meg a nőt, mások belédjöhetnek vagy megzavarhatnak.-Hány emberrel van? Közeli kapcsolatban vannak a célponttal? Férfival van?-Mások is megközelítették már?-Szülinapja van?-Van valami hely ahova el tudod vinni az elkülönítéses szakaszhoz? (izoláció)-Mennyire befogadó vagy részeg?Ezek mind fontos dolgok, amiket tudnod kéne a megközelítés előtt. Gyakorlatilag ez aszakasz visszanyúlik mielőtt akár kilépsz az ajtódon, mivel magába foglal TÉGED és azt ahogyanfelkészültél a csajozásra.
Olyan dolgok, mint:
-Hogyan vagy öltözve.-A státuszod a klubban.-Milyen emberekkel vagy együtt.-A többi megközelítés, amit az este alatt tettél.-A testbeszéded.-A megközelítés előtti szemkontaktus.-Pozitív, optimista és szociális a mindset-ed?-A logisztikai vonatkozások.Amit teszel a csajozás előtt, az ugyanannyira fontos, mint az információ amit szereztél anőről. Próbáld ezeket a pontokat a lehető legjobban rendezni, hogy annyival könnyítsék meg adolgodat, amennyire csak lehet.
 
Fordította: OUT http://forum.pua.hu
1. lépés
A kezdeti beszélgetés
Miután a nyitás előtti 0. fázis rendezve lett, meg kell közelítened a nőt, és beszélgetni vele.A DEL szépsége, hogy bármilyen verbális rendszerrel kompatibilis, amit megtanultál. Kezeld a beszélgetés-játékot bárhogyan, ahogy kényelmes.

Activity (39)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
aron94hun liked this
aron94hun liked this
aron94hun liked this
garycsonka liked this
garycsonka liked this
Tamás Wágner liked this
Tamás Wágner liked this
Tamás Wágner liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->