Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword
Like this
24Activity
×
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Cerita Hangat Sensasi- Remaja Pertama Kali Bila

Cerita Hangat Sensasi- Remaja Pertama Kali Bila

Ratings: (0)|Views: 38,976|Likes:
Published by hammz

More info:

Published by: hammz on Jan 18, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See More
See less

11/05/2012

pdf

text

original

 
Cerita hangat sensasi- remaja pertama kalibila baca artikel yg dituliskan org lain, hati ini terasa ingin menaip juga :)shahrizan (bukan nama sebenar) i love him... pertama kali berjumpe dengannya..takpernah terfikir pun untuk melakukan yang x baik.. tp die sungguh tampan..bauannyamenggoda.. bermula daripada sentuhan di tangan.. dari tangan ke ciuman.. ciuman dipipi ke pelukan..dan dari pelukan ke rabaan... semuanya berlaku dengan perlahan2...dan semuanyamengambil masa berhari-hari ke bulan... pertama kali aku dibawa ke tempat yg hanyaaku dan die adalah di rumah kakaknya yg sudah berkeluarga. waktu itu,kakaknyasedang bekerja.. die mula membwa ku ke salah satu blik... kami berpelukan.. memangteringin sgt memeluknya....suam dan terasa dilindungi.. selama ini, di dlamkereta, ape yg kami dah buat adalah dengan mencari tempat yg bleh kami ronda danmulekan aktiviti..aktiviti ape? ku akn melondehkan seluar dalam dan smbil diememandu..die akan mengusap2 pepek ku yg tembam..:) sedap sgt.. die akanmelorot2kan jarinya yg pnjg tersebut ke dlam seluar dlm ku dan menggenggam eratpepek ku.. diramas2nya sehingga bauannya terhidu.. dan aku pula akn bergilirdengannya.. aku akn membuka zip seluarnya..dan kemudian menurunkan kepala hinggake seluarnya.. dan nyot2 kote die.. ergh.. aku pun terasa ghairah sgt sehinggabasah pepek... di rumah kakaknya..buat pertama kalinya, die meminta kebenaran tukbaring di atas ku.. aku senyum sja..dan die baring di atas ku..berat tp ku suke :)kemudian bergilir aku baring di ats nye..waktu itu masih berbaju.. dan kmudian kubaring di sebelahnya dan memandangnya dengan penuh perasaan sayang.... ku ciumdie.. dan die membalas..dan kami berpelukan dlam baring dan tgn nya yg pada muleberada di belakang bdn ku turun ke punggung.. kemudian tgnnya berjalan ke butangseluar..dan bertanya..bb..bg b buka seluar x?? aku hny tersenyum..sebenarnya hatiini x sabar..hehehe jahatnyaaa... kemudian..die londehkan seluar dan juga seluardlam ku satu demi satu..baju ku saja yg ada... dan die mulakan perjalanannya degnmenciumku di mulut turun ke pusattt...dan kemudian ke rerambut pepek..kemudian kebawah..mengangkangkan ku dan menjilat dengan ghairah..aku dah x tahan...die ramas2tetek ku.... di tmpat lain...di rumah ku..ku mengajak nya memasuki rumah ku..padawktu mlm..dan ku duduk di atasnya..dengan lirikan manja dan menggoda, die mmbukabaju ku dan bra ku... die meminta kbnran membuka bajunya...hehe dan kamiberpelukan..sungguh hangat...yg tinggl pada nya adalah boxer...dan padaku sudahtiada ape2.... die baring atas ku...terasa keras...ku suke sgt.... dankemudian..die merendahkan badannya tuk menggesekkan batangnya di pepek ku..sedapp...ku paut pingganggnya... minta die tekan lagi.. sedap...die x tahan..kumemmintanya membuka boxer.. di dlam kegelapan tu, yg ku dpt rasakan adalahkelembutan btangnya...dan apabila ia bersentuhan dengan pepek ku.. aku berdebardan inginkan belaiannya.... die menggesek dan terus gesek....dan tukpermulaan..die tolak sedikit demi sedikit.. perkara yg sama berlaku hmpir sebulanbertemu denggannya..dan kami berdua bersetuju tuk memberi komitmen sekiranya akumemberikan daraku padanya... ku amat mencintainya..dan begitu juga die.. dan padamalam itu..die menggesek2kan btang nya dan menekan ke dalam..pedih...dan kumenangis.... sejak daripada itu, aktiviti ku dan die makin aktif... aku adamembawanya ke tndas tuk mandi bersma2..dan kami basah bersama.. dan ketikaitulah,,,buat kali pertamanya ku melihat batangnya yang besar... ku terpegun dantelan air liur..hehehe ku duduk di atasnya di atas jamban duduk... ku gesek2kanpepek..pepek ku kali ni..aku cabut bulunya..sehingga licin...dan buat pertamakalinya terasa sungguh lembut skali apabila batng bertemu pepek... kamikesedapan....die gomol2 tetek..cium ku..dan kedua-duanya mengayak antara satu samalain sehinggalah die terasa nak pncut dan die pncut di lantai.. x sggp ku tukmengambil risiko... ape2 pun sejak ku mengenali nye..hati ini makin nakal tukbertemu dengan mana2 lelaki..makin galak tuk bermanja dengan laki lain..setakatber web cam bogel...horny chat.. tp x pernah smpai berjmpe dan buat sex.. inikerana, aku merasakan biarlah ku dengan die shaja.. dosa tu terasa berat naktnggung.. tp biarlah kami berdua saja yg memahaminya..walaupun ada tikanya kuteringin nak mencube dengan lelaki lain..tp ku rasakan... laki ku ini memang

Activity (24)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Aboed Bageur liked this
codemaster88 liked this
mohdlothfi liked this
awgsetia1302 liked this
si nakal luncai liked this
Elvin Tel liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->