Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Drugi o Jevrejima

Drugi o Jevrejima

Views: 496|Likes:
Published by antiglobalista92

More info:

Published by: antiglobalista92 on Jan 20, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as ODT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/25/2015

pdf

text

original

 
Рекли су други о јеврејима
 Шта су познате историјске личности рекле о јеврејима. Шта неки од Јевреја кажу за свој народ.
 
БИЗМАРК:
"Одлуку да се Сједињене Државе поделе на две федерације подједнаке снаге донеле су високефинансијске силе Европе много пре Грађанског рата.Ови банкари су се бојали да би СједињенеДржаве, уколико остану једниствене, као један народ, стекле економску и финансијскунезависност, што би пореметило њихову финансијску надмоћ у свету.Глас Ротшилдових јепреовладао.Они су предвидели огроман добитак уколико би успели да живахну републику,самоуверену и самодовољну, замене са две слабе демократије, дужне јеврејскимфинансијерима.Зато су послали емисаре да истраже питање ропства*(трговину робљем уАмерици су држали Јевреји(Хазари)) и тако створе јаз између два дела републике.Линколнникада није посумњао у ове махинације испод жита.Он је био против ропства и као такавизабран за председника.Али карактер му није дозвољавао да буде само за једну страну.Када јепокупио све конце, схватио је да ови злокобни европски финансијери, Ротшилди, желе да ганатерају да спроводи њихове планове у дело.Учинили су раздор између Севера и Југа неизбежним!Господари финансија у Европи учинилису тај раздор дефинитивним да би га до краја искористили.Линколнова личност их јеизненадила: мислили су да ће лако преварити кандидата дрвосечу.Али, Линколн је прозреоњихове планове и врло брзо је схавтио да највећи непријатељ није Југ, већ су то јеврејскифинансијери.Никоме није поверио своја открића, већ је само посматрао поступке "Скривенеруке", јер није хтео јавно да износи питања која би збунила неупућене масе.Одлучио је дауклони међународне банкаре успоставивси систем зајмова по коме су државе, могле дапозајмљују директно од народа, без посредника.Он није био стручњак за финансијска питања,али је захваљујући здравом разуму схватио да извор богатства лежи у раду и приврединарода.Супротставио се емисијама новца преко међународних финансијера.Од Конгреса јеуспео да добије право да позајмљује од народа тако што ће им продавати државнеобвезнице.Локалне банке су врло радо помагале таквом систему, а влада и народ су успели даизбегну плановима страних финансијера.Они су одмах схватили да ће им Сједињене Државеизмигољити из канџи и донели одлуку да Линколн мора да умре.Уопште није било тешкопронаћи неког фанатика који ће то да обави за њих.Линколнова смрт била је погубна за хришћански свет.*(убица је био Јеврејин!)У СједињенимДржавама није било човека достојног да га замени.И Израел је поново почео да прикупљасветска богатства.Бојим се да ће јеврејске банке са својом лукавошћу и прљавим триковимапотпуно преузети контролу над обилним богатствима Америке и да ће их искористити дасистемски искваре савремену цивилизацију.Јевреји се неће устручавати да читав хришћанскисвет гурну у ратове и хаос да би "земља постала наслеђе Израиља."
ИВАН ГРОЗНИ:
У 16. веку, риски цар Иван ИВ Васиљевић-Грозни пише у одговору на захтев краља ПољскеЗигизмунда Августа, да Русија прими јеврејске трговце и лихваре.Наводи С. Дубанов у делу"Темељи јеврејског народа".Иван Васиљевић-Грозни пише:"Није добро дозволити Јеврејима да дођу у Русију са својим добрима, јер многа зла долазе одњих.Јер они уносе отровне траве у наша царства и одвајају Русе од хришћанства."
 
ДОСТОЈЕВСКИ:
О положају Хазара, званих Јеврејима, у Русији у 19. веку говори нам и пише ФјодорДостојевски, један од највећих писаца света:"Сада Јевреји постају земљопоседници - и свуда људи пишу и надижу дреку о томе да Јеврејиисцрпљују руску земљу, да Јеврејин, пошто уложи одређену суму капитала у куповину имања,да би повратио капитал заједно са каматом, одмах исцрпљује све производне моћи купљенеземље.Али покусајте да кажете нешто о томе и људи ће одмах подићи дреку о нарушавањупринципа привредне слободе и грађанске једнакости.Али каква је то једнакост ако, изнад свега ина првом месту, имамо очигледну талмудску државу у држави?Ако то није само исцрпљивањеземље већ и будуће исцрпљивање наших сељака, који ће, пошто су се ослободилии одземљопоседника, несумњиво и веома брзо бити натерани - као цоммуне ин цопоре - у још гореропство далеко опаснијим земљопоседницима - истим оним земљопоседницима који су већисцрпли срж сељаку у западној Русији, оним који сада не само да купују имања и сељаке, већ супочели да купују и либерално мишљење, и то веома успешно.Зашто ми то имамо?" - пишеДостојевски у часопису "Мој парадокс""На целом свету засигурно нема народа који би се толико тужио на своју судбину, понижење,страдање, мучеништво, као што су Жидови. Помислио би човек да истина нису Жидови ти којигосподаре у Европи, управљају берзама, политиком, моралом једне државе. А што би било да уРусији није три милиона Жидова него Руса, а Жидова осамдесет милиона? Што би било одРуса? Не би ли их одмах претворили у робове? И још горе: не би ли им и кожу огулили? Не били их начисто искоренили, уништили?""Човек стоји збуњен, где је истина? Да ли је могуће да је свет јосш увек далеко од ње? Када ћедоћи крај мукама? Да ли ће се људи икада ујединити? Шта им стоји на путу? Да ли је истинаикада била толико јака да може да уништи изопаченост, цинизам и егоизам човека? Где суистине које су се разбиле и стекле са толико муке? Где је човечност? Да ли су то уопштеистине? Зар нису то само привиди за "узвишена" осећања или за ученике да би се држали подконтролом, а оног тренутка када дође до правог посла - практичног посла - све се изгледаодбацује, и дођавола са свим идеалима!Идеали су превара, поезија, стихови и тачно је да је Јеврејин поново поставио себе на престосвуда.И то не само да се "поставио на престо", већ никада није престајао да влада!"
("Последње речи цивилизације")
"...нису узалуд они богови целе међународне политике!Шта ће бити убудуће, знају Јевреји: ближи се њихово царство, њихово потпуно царство!"
("Статус ин Стату")ФРИДРИХ НИЧЕ:
"Јевреји су најнеобичнији нараод у људској историји зато што, кадгод су се суочили са питањем"бити или не бити" они су увек, са страшном проницљивошћу одлучивали за бити, и то по свакуцену - чак иако је та цена подразумевала радикално фалсификовање људске природе,природности, стварности и читавог унутрашњег, као и спољашњег света.Ушанчили су се у свимусловима у којима један народ може, или му је дозвољено да преживи нетакнут.Из сопственесвести они су развили низ идеја које су у супротности са свим пристојним условима живота -

Activity (0)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Mihajlo Veselinovic liked this
Mijatovic Vojinka liked this
madcaddis liked this
zelnid4 liked this
zelnid4 liked this
zelnid4 liked this
Luckylunatic liked this
fgsdbbddddd liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->