Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Més x S@rrià n8

Més x S@rrià n8

Ratings:
(0)
|Views: 96|Likes:
Published by Roger Casero Gumbau
Butlletí número 8 del PSC de Sarrià de Ter. Gener 2010.
Butlletí número 8 del PSC de Sarrià de Ter. Gener 2010.

More info:

Published by: Roger Casero Gumbau on Feb 05, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/29/2014

pdf

text

original

 
2009, un any SENSE PRESSUPOST30 anysd’Ajuntaments DEMOCRÀTICS ElTGV i els8 CARRILS, una REALITAT INCÒMODE, un PROJECTE CONJUNT Les7 PROPOSTES DEL PSCper alFEIL 2010 ElCOROi laBIBLIOTECA, oberts tot l’estiu En clau d’humor
TGV i AP-7Dos projectes que han d’anar junts
Fa mesos que a base de barrinades ens perfo-ren les entranyes per fer passar, també per casanostra, el TGV. El túnel de Sarrià de Ter va prenentforma, i amb ell, les sortides d’emergència queté al llarg del seu traçat, una d’elles a la plaça deCan Nadal, a Sarrià de Dalt. Amb la construccióde la sortida d’emergència caldrà reurbanitzar laplaça, un projecte que s’està elaborant i que pa-garà Adif.Des del PSC de Sarrià de Ter pensem, però, quela reurbanització de la plaça de Can Nadal s’ha defer tenint molt en compte el projecte dels 8 carrilsde l’AP7 i la seva afectació, ja no només sobre lapròpia plaça, sinó també sobre el carrer del Bosci la carretera de Sarrià de Dalt, especialment a lapujada a l’escola i a l’església de Sant Pau.És per aquests motius que el PSC de Sarrià deTer ha demanat que no s’avanci en la denició dela reurbanització del sector ns a conèixer ambdetall el projecte dels 8 carrils. Ara és el momentper desviar la pujada de Sarrià de Dalt i alliberar-la d’un pilar al bell mig de la calçada!
La VEU del PORTAVEU
http://rogercasero.blogspot.com
Han anat passant els mesos ns a esgotar-se el2009 i, en un any, el govern municipal no haurà estatcapaç de presentar una proposta de pressupost. L’anyque deixem enrere serà, doncs, un any sense pressu-post municipal. Naturalment, la llei empara aquestessituacions: quan un govern no és capaç d’aprovar -en elcas de Sarrià, ni tan sols presentar- un pressupost per al’exercici vigent, es funciona amb el pressupost de l’anyanterior. És a dir, aquest any l’Ajuntament ha funcionatamb els mateixos números que l’any 2008, a partir delsquals el govern ja ha fet 3 modicacions de crèdit.El govern municipal no ha volgut o no ha sabut ferun pressupost per aquest 2009? Ells ja respondran,però en qualsevol cas no han aprotat les modicacionsde crèdit per eixugar el dècit que s’arrossega des delpressupost del 2008, tal i com vam proposar el PSC almes de maig. D’aquesta manera, l’Ajuntament traslla-da el dècit al pressupost del 2010. Malgrat l’emparade la llei, no deixa de ser una anomalia que el governactual no s’hagi dotat, per al 2009, del seu correspo-nent pressupost. I la crisi no pot ser una excusa! No hoha estat per la majoria dels més de 900 municipis deCatalunya... Per què hauria de ser-ho per l’Ajuntamentde Sarrià de Ter?
2009, un any sense pressupost
Més x S@rrià
Sarrià de Ter
Butlletí delPSCde Sarrià de Ter. Gener 2010. Número 8sarriadeter@socialistes.cat
 
30 anys d’Ajuntaments democràtics:l’inici de la recuperació de la nostra independència
Vols rebre aquest butlletí per e-mail?1979, les primeres eleccions municipals
El 3 d’abril de 1979 es van celebrar les prime-res eleccions municipals després de la recupe-ració de la democràcia. Unes primeres eleccionsque no ens van servir per escollir el nostre propiAjuntament, però que ens van permetre iniciarel camí de la recuperació de la independència.El punt de partida perquè Sarrià de Ter i Saltrecuperéssin la independència van ser aquelleseleccions municipals de fa 30 anys.Allò que la dictadura ens havia pres d’unamanera tan dolorosa, el nostre Ajuntament i lanostra autonomia, només ens ho podia retornarla democràcia. I així va ser...
El Consell Municipal de Sarrià de Ter
En les eleccions municipals de principis d’abrilde 1979, els i les sarrianenques votàrem el go-vern de la ciutat de Girona. A mitjans de maig,però, el govern municipal gironí va aprovar lacreació del Consell Municipal de Sarrià de Ter,que es va constituir finalment a principis de junyde 1979, presidit per Just Maria Casero. Estavaformat per consellers sarrianencs escollits pelspartits polítics en funció dels resultats obtingutsa les eleccions municipals del 1979 a Sarrià deTer. El Consell Municipal va esdevenir a partirde llavors l’òrgan de gestió municipal i va serl’embrió del nou Ajuntament, que no recupera-ríem fins a les eleccions municipals de 1983.
A totes i tots vosaltres, des delPSC de Sarrià de Ter, us volemagrair la vostra aportació a larecuperació de la independènciai a la normalització democràticai la vostra contribució al projectesocialista de Sarrià de Ter.
A partir del 1983 vam recuperar la nostra independència,ens vam segregar de Girona i vam poder participar, com unpoble més, a les eleccions municipals. Des d’aleshores, desdel 1983, fins a les darreres eleccions municipals del 2007aquestes són les persones, veïns i veïnes de Sarrià de Ter,que han format part de les candidatures del PSC a les elec-cions municipals:
Ma. Àngels Artigas Clavet, Mercè Astor Causa, Sebastià AymerichBosch, Manuel Barea Carballo, Josep Brugada Gutiérrez-Ravé, JaumeBusquet Roget, Daniel Cañigueral Viñals, Jordi Cañigueral Viñals, JoanCapella Molas, Joan Casassa Ametller, Narcís Casassa Font, Roger Ca-sero Gumbau, Ricard Castaño Gimeno, Francisco Castro Carrillo, PereColl Tayeda, José Cordones Ruiz, Robert Creixans Franquesa, RamonDelgado Fernández, Consol Duran Vila, José Felipe Gil, Loli FernándezHerrera, César Fernández Morcillo, Assumpció Grimal Puig, IolandaJiménez Martínez, Laura Jiménez Martínez, Josep Marcos Rodríguez,Maties Martí Carabús, Bernabé Martínez Osso. Joan Masdemont Solé,Joaquim Massegú Funosas, Ángel Mesas Mesas, Francisca MontgéSala, Artur Mutos Riqué, Antonio Nicolás García, Pere Olivers Pradas,Lluís Palahí Cassú, Josep Ramon Palau Poch, Josep Ma. PalomerasGarriga, Emili Pérez Llamas. Julián Pérez Zamora, Climent PerugaAbenoza, Nicolás Pichardo Delgado, Jordi Pujadas Moret, Joan Que-sada Sánchez, Miquel Resplandis Pineda, Eugeni Resplandis Segovia,Agustí Riu Surina, Antono Rivas Ruiz, Joaquim Rodríguez Vidal, Joan-na Rosdevall Manresa, Buenaventura Roura Carreras, Cristóbal RuizMartín, Pere Salvatella Pla, Jordi Sassanedas Oliveras, Josep SerranoRivas, Gemma Simón Millán, Josena Sirvent Garcia, Concepció Te-rradas Riera, Pedro Teruel García, Josep Turbau Serrat. ConcepcióVidal Grau, Josep Viella Massegú, Assumpció Vila Simon.
Candidats i candidates des de 1983
 
Envia’ns un correu a: sarriadeter@socialistes.cat
Les 7 propostes del PSC per al Fons Estatal d’Inversió Local 2010Les nostres prioritats d’inversió a Sarrià de Ter
El grup municipal socialista ha presentat al go-vern set propostes d’inversió, prioritàries segons elnostre criteri, per a la convocatòria del Fons Estatald’Inversió Local (FEIL) 2010 amb el ferm desig quepuguin ser objecte de debat i siguin contrastadesamb les que pugui preveure el govern municipal.
Roger Casero
: 'Comprenem que, tenint presentels 467.240 € previstos al FEIL 2010 per Sarrià deTer i descomptant-ne el 20% per a despeses co-rrents en matèria social, no tots els projectes queproposem poden ser subvencionats, motiu pel qualproposem un debat entre els grups municipals permarcar les prioritats d’inversió del FEIL al municipi'Les
propostes del PSC
, que s’ajusten als criterisde foment de la sostenibilitat econòmica, ambientali social, són:
Ampliació de laxarxa de bra òpticaal municipiInformatitzaciódel registre d’entrades i sortida i inici de creació de l’ocina virtualmunicipala través del portal web, introduint també l’ús delDNI electrònicMillora del sistema de calefacció del CEIP Montserrat, renovant-ne la instal·lació (radiadorsi canonades d’alimentació i retorn d’aigua), per millorar-ne l’eciència energèticaImpulsar i fer laclimatització i l’ACS amb energia geotèrmicaa la nova bibliotecamunicipalRenovació de la xarxa elèctrica d’enllumenat públic de Sarrià de Daltper la millora de lail·luminació del sector i l’eciència energèticaRenovació delscontenidors soterratsdelcarrer Major Construcció de l’obra civil bàsica(tancaments, instal·lacions i revestiment de fusta) del’auditori delnou centre cultural del sector Cobega
El grup municipal del PSC va presentar elpassat setembre una instància a l’Ajuntamentproposant que El Coro i la biblioteca municipalEmília Xargay romanguessin oberts tot l’estiua partir de l’any vinent, després que amb-dós equipaments s’haguessin tancat al públicquinze dies durant el mes d’agost.Trobem incongruent que en el cas d’El Coroel propi govern en recomanés el seu ús comun dels consells per fugir de la calor i quedesprés no n’hagués pogut garantir el serveidurant tots els dies d’estiu, generant així elmalestar i les queixes dels veïns i veïnes, es-pecialment la gent gran que cada tarda hi vaa llegir el diari, a jugar a cartes o al dòmino.
El PSC vol El Coro i la BibliotecaOBERTS TOT L’ESTIU
El regidor de Cultural’ha dita grossa!
Des del PSC de Sarrià de Ter lamentemaquestes declaracions que el regidor de Cul-tura (ERC) va fer a Ràdio Sarrià, perquè nos’ajusta a la realitat i fa mal a la revista 'Parlemde Sarrià' i al seu consell de redacció, total-ment independent, com sempre, políticament.Amb aquestes declaracions, el regidor volia fermal al PSC, però ha fet mal a la revista. Elproblema no és per qui fa l’armació, sinó pelcàrrec institucional que ostenta. Un regidor nopot fer aquestes armacions gratuïtes i encaramolt menys quan el què diu no és veritat.
'El 90% dels membres de l’equip redactor de la revista són del partit socialista'

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->