Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
7Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Avantajele Produselor Rigips Pe Baza de Ipsos

Avantajele Produselor Rigips Pe Baza de Ipsos

Ratings: (0)|Views: 106|Likes:
Published by magvai_2010
Avantajele Produselor Rigips Pe Baza de Ipsos 18 foi
Avantajele Produselor Rigips Pe Baza de Ipsos 18 foi

More info:

Published by: magvai_2010 on Feb 19, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/05/2011

pdf

text

original

 
Avantajele produselor rigips pe baza de ipsos
 Protejeaza mediul.
Panourile RIGIPS sunt formate dintr-un miez de ipsos marginitde doua fete laterale din carton special, de calitate superioara. Ipsosul este lipsit demiros si nu contine sau produce substante daunatoare sanatatii. Calitatileexceptionale ale materialului de constructie care este ipsosul sunt completate detehnici de preparare si de productie ecologice.
 Au calitati de climatizare.
Datorita continutului mare de macropori din miezul deipsos, panourile RIGIPS sunt indicate mai ales pentru reglarea umiditatiiatmosferice a interioarelor. Materialele de constructie cu un cuntinut ridicat demacropori pot acumula temporar umiditatea, pe care o cedeaza atunci cand aerulinterioarelor se usuca. Astfel, aceste materiale au un efect de reglare a climatuluiinterior.
 Nu ard.
Rolul de bariera protectoare impotriva incendiilor al panourilor RIGIPSeste determinat in esenta de structura miezului de ipsos. Ipsosul contine circa 20%apa incorporata in cristale ceea ce corespunde, in cazul unei grosimi de panou de5mm, unei cantitati de apa de circa 3l/mp. In caz de incendiu, aceasta apaactioneaza impotriva focului ca un fel de ''apa'' incorporata in constructie.
Sunt confortabile.
Materialele de finisare ale interioarelor influenteaza starea deconfort a locuitorilor. Materialele de constructie si de finisaj care auconductibilitatea termica redusa (de exemplu lemnul, ipsosul) sunt percepute dreptcalde si placute. Materialele de constructie si finisaj din ipsos, ca panourileRIGIPS, maresc senzatia de confort general.
 Economisesc costuri si timp.
Sistemele RIGIPS ofera solutii de executieeconomice si de calitate, pentru toate spatiile, incepand cu amenajarea subsolurilor si terminand cu cea a podurilor. Structuri usoare de amenajare, ele reduc sarcina lacare sunt supuse elementele de constructie portante. Instalatiile pot fi executate inmod economic in spatiul liber din interiorul peretilor de compartimentare. In plus,

Activity (7)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
relu59 liked this
mdunareanu liked this
Mitzu Bran liked this
Alcor_ro liked this
Alcor_ro liked this
mihailcorlat liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->