Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
8Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Kodi i Procedures Administrative

Kodi i Procedures Administrative

Ratings: (0)|Views: 3,606|Likes:
Published by Shefqet Aruqi

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: Shefqet Aruqi on Feb 24, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/06/2012

pdf

text

original

 
1
KODI I PROCEDURËSADMINISTRATIVE
 Botim i Qendrës së Publikimeve Zyrtare
Dhjetor, 2003
 
23
PËRMBAJTJA E LËNDËS
Punoi: Valjeta Kaftalli, Afërdita Përnoca© i këtij botimi Qendra e Publikimeve Zyrtare
PJESA E PARË1-20Përkufizime dhe parime të përgjithshmeKREU I1-8Fusha e zbatimit dhe përkufizimetKreu II9-20Parime të përgjithshmePJESA E DYTËKompetencat dhe juridiksioni administrativ21-36KREU I21-26Rregulla të përgjithshmeKREU II27-34Delegimi i kompetencave dhe zëvendësimi i tyreKREU III35-36Zgjidhja e konflikteve juridiksionale dhetë kompetencavePJESA E TRETË37-43Garantimi i paanshmërisë në punëne administratës publikePJESA E KATËRT44-45Palët e interesuara në procedimin administrativPJESA E PESTË 46-104
Faqe Neni
 
45
Procedimi administrativKREU I46-50Parime të përgjithshme të procedimit administrativKREU II51-55E drejta për t’u informuarKREU III56-65Njoftimet dhe afatet kohore për bërjen e tyreSeksioni I56-60NjoftimetSeksioni II61-65Afatet kohore për zbatimin e afateve administrativeKREU IV 66-104Zhvillimi i procedimitSeksioni I66-77FillimiSeksioni II78-79Vendime të ndërmjetmeSeksioni III80-98Procedura hetimoreNënseksioni I80-88Dispozita të përgjithshmeNënseksioni II89-92Ekzaminimet dhe masat e tjeraNënseksioni III93-98Dëgjimi i palëve të interesuaraSeksioni IV 99-104Përfundimi i procedimit adminisrativPJESA E GJASHTË 105-153Veprimtaria administrativeKREU I 105-146Aktet administrativeSeksioni I 105-110Vlefshmëria e akteve administrativeSeksioni II 111-114Hyrja në fuqi e akteve administrativeSeksioni III 115-120Pavlefshmëria e akteve administrativeSeksioni IV 121-129Shfyqizimi dhe revokimi i akteve administrativeSeksioni V 130-134Ekzekutimi i akteve administrativeSeksioni VI 135-146Ankimi administrativNënseksioni I 135-146KREU II 147-148Aktet realeKREU III 149-150
Faqe NeniFaqe Neni

Activity (8)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Tomor Mukaj liked this
Veli Alliu liked this
Ardit Firaj liked this
Silva Marku liked this
Aida Zani liked this
mzezi liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->