Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
14Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Tönköly búza

Tönköly búza

Ratings: (0)|Views: 1,971|Likes:
Published by Alert89

More info:

Published by: Alert89 on Mar 05, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/18/2013

pdf

text

 
Szeretettel üdvözöllek!
Korábbi leveleimben írtam hogy az előző évben több olyan témával találkoztam, amielőször csak felkeltette az érdeklődésem. Tudod olyan aha érzés, amikor egy pillanat alatt érzedvalami olyannal találkoztál ami megváltoztatja életed.Ezekbe beleástam magam és az érzésem csak fokozódott. Úgy döntöttem sorba elkezdek ezekről írni a hírlevélben, mert ha egybe akarnám leírni lenne vagy 20 oldal :)A közös pont a fenntartható civilició, hogy életünkkel és életvitenkkel nekizsákmányoljuk a Földet hanem gazdagítsuk erősítsük. Munkálkodásom egyértelműen ebbe azirányba húz. Ez az egyszerű alapelv nem is olyan egyszerű, hiszen annyi minden természetesrésze lett életünknek aminek előállításához tönkreteszik a természetet. A fogyasztási cikkeink zöme, a táplálékain zöme, tárgyaink, épületeink nem is sorolom.Egy átlag ember először nem is igazán tudja, hogyan lehet ezt megfogni, megváltoztatni.Mit tehet ő az óriási pusztítás és természet kifosztás közepette. Megmondom őszintén ez engemegy kicsit frusztrált, mert nem ilyen világot tervezek és nem akarom hogy én legyek annak a bizonyos generációnak a tagja akik sikeresen tönkrevágták a Föld Bolygót. Az NLP tanáromnak volt egy jó mondása: a legnagyobb elefántot is meg lehet enni. Falatonként :)Azt hiszem nekem is a saját életvitelem és alapvető szokásaimnál kell kezdenem. Ennek is talán legalapvetőbb mozaikja, mit eszek, és azzal milyen folyamatokat támogatok a világban.Hiszen egy rendszert pénzelek amikor fizetek és egy másik rendszert táplálok, testemet, amikor megeszem. Érdekes, hogy a kizsákmányoló gazdaság terméke a testemben is hasonló munkának kezd neki, kifoszt. Mert ahol lent úgy fent, ahogy bennem úgy a nagyvilágban is.Vannak alapvető plálékok, amik ha nem tiszk, akkor az egész ember fizikaienergetikai és spirituális rendszere, hát hogy is mondjam megroggyan. A legfontosabb a víz és asó és ezt követi a lenagyobb táplálkozási arányban a gabona és gabonakészítmények. A víz és asó már régóta témám, évek óta megtaláltam rá a megoldást, hogy a só letet adjon ne mérgezzenés a víz valóban életet és egészséget adó víz legyen. Tudtam a táplálkozásom egyik igen gyenge pontja a kenyér fogyasztás volt. Mindig éreztem nem tesz jót nekem és többször próbáltamkivenni a kenyeret az étkezésemből, de nem sikerült. Ez után teljes kiőrlésű kenyerekkel, élesztőnélküli kenyerekkel próbálkoztam, de éreztem bár jobb mégsem találtam még meg a valódimegoldást.
 
 
N
os pár hónapja végre erre is megtaláltam a megoldást. A folyamatot egy nagyszerűelőas intotta el ami arl szólt, hogy mi magyarok milyen szorosan nk atönkölybúzához és, hogy ez az eredeti gén mennyire el lett tűntetve a Kárpát-medencéből és ígya magyarok táplálkozásából. Megértettem, hogy amit ma tönkölybúzaként árulnak annak zöme,milyen távol is van genetikailag az eredeti tönkölytől, mert a mai szabályok szerint azt is lehettönkölynek hívni, aminek pl .csak 3 generációval korábban volt a nemesítés közben egy tönkölygénje is. Mintha csak a dédapja látott volna tönköly magot. Majd ezután megtudtam, hogy az EUszabályok szerint, azt a lisztet is lehet tönkölylisztként eladni, ami ebből a magból csak 15%-ottartalmaz !! A boltban kapható tönkölylisztnek lehet hogy csak 15%-a tönköly? Ki hozhatottilyen szabályt… És annak a 15% tönkölynek is csak a dédapja látott tönkölyt? Erre már csak habvolt a tortán (vagy inkább kenyéren), hegy ebből a lisztből is elég, ha csak valamennyi van akenyérben, hogy tönkölykenyérnek hívják. E mellett lehet benne akármilyen állománytérfogatnövelő és egyéb lisztek.
E
kkor leesett a tantusz, miért is éreztem, hogy hiába van arra a lisztre, ráírva hogytönköly, hiába van arra a kenyérre ráírva hogy tönköly. Éreztem rátaláltam egy vezérfonalra éselkezdtem felgombolyítani. Megtudtam, hogy volt két növénynemesítő, akik célul tűzték ki,hogy az eredeti ősi gént, az ősi tönkölyt megkeresik és felélesztik. Perzsiából kerestek ősi fajokatés sikerült is megtalálniuk azt az ősi tönkölyt amit őseink ettek. Ezt az ősi gént újra behozták akárpát medencébe. Nos a magyarnak van egy ősi génkészlete, amit csak úgy lehet életben tartani,ha hasonlóan ősi rezgésű táplálékokkal segítjük. Hiszen ezeknek a géneknek folyamatosan újrakell épülniük, 7 évente minden sejtünket újra kell alkotni. Ha ősi géneket szemétből (már elnézést a kifejezésért) akarunk alkotni akkor annak testi szellemi és spirituális leromlásamortizáció lesz a következménye. Ha viszont ennek a csodálatos rendszernek, ami képesmegújítani magát és az őserővel az ősi géneket újraalkotni vele rezonáló ősi magerőt adunk akkor annak a pozitív következményei beláthatatlanok. Korábban is tudtam, hogy a magerő egyalapvető életerő és egyben spirituális erőforrás is az ember számára. Felvettem ezzel a kétnövénynemesítő kutatóval a kapcsolatot és gyorsan be is szereztem egy zsák búzát. Sikerülttalálnom egy magyar céget aki kis házi malmokat készít fából. Kicsi praktikus, konyhába való, pont ami nekem kellet.Ugyanis több tanulmányt találtam ami kihangsúlyozza, hogy a frissen őrölt liszt sokkal jobb mint a több hetes, hónapos liszt. Energetikailag pedig tiszta sor, a mag egy élőlény,akármelyik más csíra mag. A közvetlen életereje hamar elillan ha, szétroncsolják, porrá őrlik.
 
Hiszen az energiainformációs struktúra, magszerkezet megszűnik. A vitaminok zöme is 2 hétalatt eltűnik de már 8 óra alatt is, az esszenciális illóolajokról nem is beszélve. Nem ragozomtovább, ahogy egy frissen leszedett virág, már 2 hét múlva nem szép. Vagy ahogy a zöldséglevek frissen fogyasztva jók, nem 2 hét vagy 2 hónap múlva így van ez a gabonával és lisztjévelis.Meglett az ősi magom, meglett a malmom és elkészítettem első kenyeremet, pedig sohanem tanultam, aztán minden 3 nap újra csináltam. 1 hét alatt teljesen szuper kenyereket csináltam:) Ez a kenyér 20-30% fehérjét tartalmaz (nem vicc) többet mint egy szelet hús! Hónapok óta eztfogyasztom és minden porcikám jelzi ezt kerestem ez volt a megoldás a kenyér kálváriámra. Már így is hosszú lett a levelem, de a lényeg. Ha saját ősgabonád van és ebből friss lisztet készíteszaz egy olyan alapvető problémát old meg, amit a rossz lisztek és rossz kenyerek okoznak. Ezvaban spiritlis felemelkedést hoz, akárcsak a programozott zzel és val rténőenergetizálás.Most azon dolgozok, hogy ezeket a gabonákat és a hozzá szükges kis malmota spirit.hu–ról be lehessen szerezni és ne kelljen mindenkinek ezt a kutatómunkát és kálváriát végigjárni. Amire rátaláltam azt mindenki számára hozzáférhetőtegyem, mert tapasztalatbóltudom ez nem olyan könnyű.A kis malmokat r sikelt legyártatnom, holnap megyek érk és bb olyantermelővel és növénynemesítővel tárgyalok, akik ezt a fajta búzát, nem akármilyen tönkölyttudnák nekünk adni.A következő levelemben arról írok, hogyan is kell ilyen spirituális kenyeret készíteni,mert ennek ugyanúgy megvan a szakrális mágiája, akár csak a víz és kristálysó programozásnak.Ez is egy őselemi életerő, amit már kelés közben pozitív energiamezők képesek telítenikívánságokkal rezgésekkel. De erről a következő levélben.
Akit érdekel a búza és a kis malom írjon nekem, mert akkor neki is rendelek.
Mostvan kialakulóban ahogy látom a Tönkölybúza ára 300 Ft/kg. Ez már jó árnak számít, sok  bioboltban fél kg ennyi. Kb ennyibe fog kerülni (300-290 Ft /kg), Egy zsák a kiszerelés (30vagy 50 kg) ami 1-2 hónapra elegendő ha valaki ebből készíti magának a kenyeret és mindenheza lisztet. De a búza eláll, száraz helyen, nem romlik meg hamar, mint a liszt.Az elektromos házi malmok pedig 46 000 Ft+áfa. Fából készült időtálló darabok, nekemmár van egy. A konyhában jól elfér és szép is. Próbáltam a kézit is de azzal 1 kg búzát vagy egyóra letekerni. Én az elektromost ajánlom, az hamar elkészít egy kg lisztet.. Kis malomkövek 

Activity (14)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
ailimenuk liked this
thomas61 liked this
bogar1015 liked this
bogar1015 liked this
dorka12345 liked this
vargarita liked this
Zsolt Borsos liked this
dorka12345 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->