Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
12Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Seminar, Sistemi Monetar Nderkombetar

Seminar, Sistemi Monetar Nderkombetar

Ratings: (0)|Views: 2,459|Likes:
Published by lusha039

More info:

Published by: lusha039 on Mar 17, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/31/2014

pdf

text

original

 
Universiteti Mbretëror Iliria-Vizioni Evropian Dega në Pejë
(Fakulteti Juridik dega Marrdhënie ndërkombëtare-Diiplomaci)
 
Punim SeminarikLënda:Biznesi NdërkombëtarëTema:
 
Sistemi Monetar NdërkombëtarëPr. Dr. Armand Krasniqi
 
Kandidati: Ardet Zekaj
 
Pejë, 2010Përmbajtja
Hyrje...............................................................................................................................2Sistemi monetar ndërkombëtar......................................................................................3SMN-ja para luftës dytë botërore .............................................................................4SMN-ja gjatë viteve 1920-1944 ............................................................................. .......5SMN-ja vitet 1944-1973........................................................................................... 6SMN-ja pas vitit 1973 kriza e naftës dhe kriza ndërkombëtare e borxheve ..................8SMN-ja pas krizes së naftës ........................................................................................9
2
 
Hyrje
Në këtë punim seminarik lidhur me temen Sistemi Monetar Ndërtkombëtar do tëparaqesim rrolin e SMN-së që prej para luftës së dytë botërore deri më tani.Temen do ta shtjellojmë se si është zhvilluar SMN-ja prej nismave të saj që prejpara luftës së dytë boërore, gjatë viteve 1920-44, 1944-73, pas vitit 1973 kur ishte kriza e naftës dhe kriza ndërkombëtare e borxheve dhe SMN-ja pas krizessë naftës.
3

Activity (12)

You've already reviewed this. Edit your review.
desarnanushi liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
Qemo Shazimani liked this
Qemo Shazimani liked this
Shpati Ismaili liked this
Amir Ibraimi liked this
Adaner Nada liked this
Shkëlqim Ajdari liked this
Anthraksi liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->