Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
500Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Serban Stanescu - Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial

Serban Stanescu - Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 4,417|Likes:
Published by Şerban Stănescu
Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial. Volumul III al Proiectului Ritmuri Interioare. O primă sistematizare a patru decenii de cercetări, căutări şi experienţe personale.
© Serban Stanescu, Proiectul Ritmuri interioare
Autodezvoltare, Ocultism, Extrasenzorial. Volumul III al Proiectului Ritmuri Interioare. O primă sistematizare a patru decenii de cercetări, căutări şi experienţe personale.
© Serban Stanescu, Proiectul Ritmuri interioare

More info:

Published by: Şerban Stănescu on Mar 21, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/31/2014

pdf

text

original

 
Autodezvoltare, Ocultism, ExtrasenzorialCuprins EOFPagina 1 din245
ISBN 978-973-0-07327-0
© Stănescu Şerban 2009Cuprins EOF1 din245
 
Autodezvoltare, Ocultism, ExtrasenzorialCuprins EOFPagina 2 din245
LICENŢĂ ŞI TERMENI DE UTILIZAREPENTRU VERSIUNEA ELECTRONICĂ
© Stănescu Şerban, 2009.
Toate drepturile rezervate.
 
Dedic această carte tuturor prietenilor, apropiaţilor şi vizitatorilor de pe Internet,cititorilor şi tuturor celor care au ajuns vreodată pe paginile mele de pe Web.
Toţi cei care aţi ajuns în posesia acestei cărţi, vă rog să aveţi în vedere faptul că aceastăcarte, face obiectul drepturilor de autor.Multiplicarea, copierea, reproducerea prin orice mijloace cunoscute, prezente sau viitoare,
 sunt permise, în condiţiile prevăzute în prezenta notă privind drepturile de autor.
Orice alte forme de transmitere, copiere, multiplicare, difuzare efectuate fără acordul scrisal autorului, sunt
INTERZISE.NOTĂ PRIVIND DREPTUL DE AUTOR.
Multiplicarea, reproducerea în parte sau în totalitate a acestei cărţi, prin orice mijloace,cunoscute, prezente sau viitoare, fără
acordul scris al autorului
, constituie încălcareaprevederilor legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi a reglementărilor în materiede dreptul proprietăţii intelectuale şi se vor lua măsurile maxime posibile de pedepsire afăptuitorilor, prevăzute de legislaţia în vigoare.
Prin excepţie
, potrivit uzanţelor internaţionale în materie de produse digitale, comerţelectronic, se consideră
acord scris
, un contract în formă electronică, (“Licenţă” sau “Contract”) agreat de ambele părţi în textul acestuia şi a cărui existenţă poate fi probată deambele părţi, prin mijloacele specifice certificării în mediile virtuale, informatice.Prezenta notă, vă dă dreptul neexclusiv de deţinere şi de utilizare, EXCLUSIV ÎN FORMA ÎNCARE SE AFLĂ.
Deţinerea cărţii, sub orice formă, pe orice mediu de stocare, se considerăacceptarea în totalitate a termenilor prezentei Licenţe.
Orice modificare adusă prezentului material fără acordul scris al autorului, constituieinfracţiune.Dacă vi s-au pretins de către oricine, orice alte sume de bani exceptând contravaloareacărţii, plătită autorului pe paginile web concepute special în acest scop de către autor,ori terţe persoane autorizate explicit prin licenţă de către autor ori de către reprezentanţii săilegali, vă rog să transmiteţi toate informaţiile la adresasserbanro@gmail.comsau pe formularul de contact de pe situlwww.serbans.com,
DECLINAREA RĂSPUNDERII
Opiniile prezentate în această carte reprezintă opiniile autorului şi trebuie privite ca atare.
AUTORUL ESTE ABSOLVIT DE ORICE RĂSPUNDERE PENTRU OPINIILEPREZENTATE ÎN CARTE, POTRIVIT PREVEDERILOR CONSTITUŢIEI ROMÂNIEI ŞI APREVEDERILOR DIN DREPTUL INTERNAŢIONAL PRIVITOARE LA EXPRIMAREALIBERĂ A OPINIEI.
Fotografii, grafica copertei, design, tehnoredactare computerizată: Stănescu Şerban© Stănescu Şerban, 2009, toate drepturile rezervate.© Stănescu Şerban 2009Cuprins EOF2 din245
 
Autodezvoltare, Ocultism, ExtrasenzorialCuprins EOFPagina 3 din245
Motto:
Corinteni 13: 4, 5, 6, 7 
 „Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate:dragostea e dincolo de pizmuire, dragostea e dincolo de laudă, edincolo de mîndrie, are purtare cuviinciosaă, caută folosul tuturor, e străină de mînie, e străină de gîndurile rele, se întristează deneleguire, se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul,nădăjduieşte totul, suferă totul.” 
© Stănescu Şerban 2009Cuprins EOF3 din245

Activity (500)

You've already reviewed this. Edit your review.
radu_cristian liked this
nicutax liked this
xuedezu liked this
doina_gaby9380 liked this
Bianca Adela liked this
waltdisne liked this
kodosan liked this
kmly40 added this note
Stimate domnule Stanescu, Marturisesc ca sunt un suflet care-si cauta in continuare calea si , dand deloc intamplator peste cartile dvs. in care am gasit o parte din sufletul dumneavoastra minunat asternut in cuvinte si imagini extrem de sugestive cu un extraordinar altruism, mi-am gasit o parte dintre raspunsurile pe care le simteam in mine dar care ezitau sa iasa la suprafata. Va multumesc!
kostelush liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->