Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
5Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Fizike_Varianti_A_-_Zgjidhur_2%5B1%5D

Fizike_Varianti_A_-_Zgjidhur_2%5B1%5D

Ratings: (0)|Views: 740|Likes:
Published by Programmer

More info:

Published by: Programmer on Mar 22, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/24/2012

pdf

text

original

 
PROVIMI ME ZGJEDHJE 
Lënda: Fizikë Varianti
A
 ________________________________________________________________________________________________________________________ 
 ________________________________________________________________________________ 
AVA
1
 
10 korrik 2009
REPUBLIKA E SHQIPËRISËMINISTRIA E ARSIMIT DHE E SHKENCËSAGJENCIA QENDRORE E VLERËSIMIT TË ARRITJEVE TË NXËNËSVE
PROVIMI ME ZGJEDHJE I MATURËS SHTETËRORE 2009
LËNDA: FIZIKË
V
ARIANTI
A
E premte, 10 korrik 2009 Ora 10.00
Udhëzime për nxënësin
Mënyrë zgjidhjejee kërkesave të testit
Testi në total ka
20 pyetje
. Në test ka kërkesa me
zgjedhje
dhe me
zhvillim
.
 Në kërkesat me zgjedhje rrethoni
vetëm
shkronjën përbri përgjigjes së saktë, ndërsa për kërkesat me zhvillim është dhënë hapësira e nevojshme për të shkruar përgjigjen.
Koha për zhvillimin e kërkesave të testit është
2 orë
.Pikët për secilën kërkesë janë dhënë përbri saj.
Për përdorim nga komisioni i vlerësimit
Kërkesa1 2 3 4 5 6 7 8 9 10PikëtKërkesa11a 11b 11c 12 13 14a 14b 14c 15a 15bPikëtKërkesa15c 16a 16b 16c 17a 17b 18a 18b 19 20Pikët
Totali i pikëve
KOMISIONI I VLERËSIMIT
1. …………….….....………..Anëtar 2. …………….....……..…….Anëtar 
 
KUJDES! MOS DËMTO BARKODIN
BARKODI

Activity (5)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Programmer added this note
THN... :)
Andi Bora added this note
Nice web..:)
Andi Bora liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->