Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
18Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Periodizarea Istorica Conform Lui Schitin

Periodizarea Istorica Conform Lui Schitin

Ratings: (0)|Views: 307|Likes:
Published by lamasanu cezar
este un rezumat al cartii pe care o postezi dar care nu se descarca fiindca e actionat butonul de privat. ce-ti postez eu e la fel de interesant dar cu rezerva de discernamant necesara fiindca nimeni n-a trait atunci dintre vietuitorii de azi...
este un rezumat al cartii pe care o postezi dar care nu se descarca fiindca e actionat butonul de privat. ce-ti postez eu e la fel de interesant dar cu rezerva de discernamant necesara fiindca nimeni n-a trait atunci dintre vietuitorii de azi...

More info:

Categories:Types, Research, History
Published by: lamasanu cezar on Mar 23, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/20/2013

pdf

text

original

 
ERE ISTORICE DEFINITE DE SITCHIN
EVENIMENTE DINAINTE DE POTOP
450 000 b.c.,
Pe Nibiru, un membru depărtat a sistemului nostrum solar, viaţa se confruntă cu o lentăextincţie din cauza erodării atmosferei sale. Deposedat de Anu, conducătorul Alalu scapăîntr-o nava spaţială şi îşi găseşte refugiu pe Pământ. El descoperă că pe pământ segăseşte aur cu care se poate proteja atmosfera de pe Nibiru.
445 000 b. c.,
Conduşi de Enki, un fiu al lui Anu, poporul Anunnaki aterizează pe pământ, întemeiazăStaţia I Eridu - Pământ – pentru extragerea aurului din apele curgătoare din regiuneaGolfului Persic.
430 000 b.c.
Climatul pe Terra se îmbunătăţeşte. Mai mulţi oameni Anunnaki ajung pe Pământ, printer care şi sora vitrega a lui Enki, Ninhursag, ofiţer medical şef.
416 000 b.c.
Din cauza sovaielnicei productii de aur, Anu soseşte pe Pământ cu Enlil, ucenicul său. Sedecide de a obţine aurul vital prin minerit în Africa de Sud. Implicându-se în acţiuni,Enlil câştigă conducerea misiunii Terra; Enki este delegate în Africa de Sud. La depărtarede Pământ, Anu este provocat de nepotul luiAlalu.
400 000 b.c.
Şapte aşezări funcţionale se ridică în sudul Mesopotamiei incluzând un port spaţial(Sippar), centrul de contol al misiunii (Nippur), un centru metalurgic (Shuruppak).Minereul ajunge pe vase din Africa; metalul rafinat este trimis pe staţia orbitalăcontrolată de Igigi, apoi transferată pe nave spatiale ajunse periodic de pe Nibiru.
380 000 b.c.
Câştigâng sprijinul lui Igigi, nepotul lui Alalu încearcă să preia conducerea pe Terra.Aliaţii lui Enlil câştigă lupta pentru putere a Bătrânilor Zei.
300 000 b.c.
Oamenii Anunnaki trudind în minele de aur s+au răsculat. Enki şi Ninhursag creazămuncitori primitivi prin manipulare genetică a unei maimuţe terestre; ei au preluat principiile din manualul poporului Anunnaki. Enlil atacă minele, aduce muncitorii primitive în Edin în Mesopotamia. Primind abilitatea de a procrea, Homo Sapiens începese se multiplice.
200 000 b.c.
Viaţa pe pământ regresează în timpul unei noi perioade de glaciaţiune.
100 000 b.c.
Climatul se încălzeşte din nou. Poporul Anunnaki (biblicii Nefilim), în ciuda furieicrescânde a lui Enlil, se căsătoresc cu ficele Omului.
75 000 b.c.
"Ciclul climatic datorat precesiei Pământului" – o nouă eră glaciară începe. Tipuridegenerate de oameni dispar de pe Pământ . Omul Cro-Magnon supravieţuieşte.
49 000 b.c.
Enki şi Ninhursag oameni elevaţi dintre Părinţii Anunnaki conduc în Shuruppak. Enlil, seînfurie şi plănuieşte nimicirea Omenirii.
13 000 b.c.
Realizând că trecerea lui Nibiru în proximitatea Pământului va declanşa un imens val
 
tsunami, Enlil îi face pe oamenii Anunnaki să jure de a păstra secretul nimicitoareicalamităţi faţă de Omenire.
EVENIMENTE DE DUPĂ POTOP
11 000 B.C.
Enki rupe jurământul, instruindu-l pe Ziusudra/Noe să construiască o navă submersibilă.Potopul mătură tot Pământul; poporul Anunnaki este martor la distrugerea totală dinnava orbitală spaţială. Enlil este de accord să mărească rămăşiţele Omenirii şi seminţelesalvate; agricultura începe pe înălţimi. Enki domesticeşte animalele.
10 500 B.C.
Descendenţii lui Noe sunt distribuiţi în 3 regiuni. Ninurta, băiatul cel mare a lui Enlil, barează munţii şi drenează râurile pentru a face Mesopotamia locuibilă; Enki reclamăValea Nilului. Peninsula Sinai este reţinută de Anunnaki pentru un port spaţial postdiluvian; un centru de control este stability pe muntele Moriah (viitorul Ierusalim).
9 780 B.C.
Ra/Marduk, primul fiu a lui Enki, împarte domnia asupra Egiptului între Osiris şi Seth.
9,330 B.C.
Seth înfrânge şi desmembrează pe Osiris, asumându-şi rolul de singur conducător asupravăii Nilului.
8 970 B.C.
Horus îşi răzbună tatăl Osiris lansând primul război al piramidelor. Seth fuge spre Asia,menţinând peninsula Sinai şi Canaanul.
8 670 B.C.
În opoziţia rezultatelor controlului tuturor spaţiilor şi facilităţilor de către descendenţiilui Enki, aliaţii lui Enlil lansează al doilea război al piramidelor. Victoriosul Ninurtagoleşte Marea Piramidă de echipamentul ei. Ninhursag, nepoata lui Enki şi Enlil,organizează conferinţa de pace. Diviziunea Pământului este reafirmată. ConducereaEgiptului este transferată de la dinastia Ra/Marduk la cea a lui Thoth. Heliopolis esteconstrict ca un substitute a oraşului Beacon.
8 500 B.C.
Anunnaki stabilesc controlori la porţile facilităţilor spaţiale; Jericho este unul din aceştia.
7 400 B.C.
Era de pace continuă, Anunnaki oferă omenirii noi avantaje; perioada Neolitică începe.Semi-zeii conduc Egiptul.
3 800 B.C.
Începe civilizaţia urbană în Sumer unde Anunnaki reconstriuesc vechile oraşe, începândcu Eridu şiNippur. Anu vine pe Pământ pentru o vizită de pacificare. Un nou oraş, Uruk (Erech), este construit în onoarea sa; el construieşte templul său închinat iubitei salenepoate Inanna/lshtar.
REGATELE TERESTRE
3 760
Omenirea evoluează spre regate. Kish este prima capitală sub regatul lui Ninurta.Calendarul a început în Nippur. Civilizaţia a înflorit în Sumer (prima regiune).
3 450
Primatul în
 
Sumer s+a transferat lui Nannar/Sin. Marduk proclamă Babylon "Poarta
 
Zeilor." "Turnul Babel" este întâmplător. Anunnaki amestecă limbile Omenirii. Omul lor,frustrate, Marduk/Ra se reîntoarce în Egipt, îl detronează pe Thoth, numeşte pe tânărulsău frate Dumuzi care a trădat-o pe Inanna. Dumuzi este ucis accidental; Marduk esteînchis în viaţă în Marea Piramidă. Eliberat primtr-un atac surprinzător, el pleacă în exil.
3 100 – 3 350
Anii de haos se termină prin instalarea primului faraon egiptean în
 
Memphis. Civilizaţiase răspândeşte în a doua regiune.
2 900
Regatul în Sumer se transferă lui Erech. Inannei I se dă conducerea asupra celei de a treiaregiuni de civilizaţie; începe civilizaţia în valea Indusului.
2 650
Capitala Sumerului decade. Regatul se deteriorează. Enlil îşi pierde răbdarea cumultitudinea raselor regatului Ur.
2 371
Inanna se îndrăgosteşte de Sharru-Kin (Sargon). El întemeiază o nouă capitală Agade(Akkad). Imperiul Akkadian se lansează.
2 316
Ţintind să conducă patru regiuni, Sargon mută pământul sacru din Babylon. Conflictuldintre Marduk şi Inanna se reaprinde. Acesta se încheie când Nergal, fratele lui Marduk,sosit din Africa de Sud la Babylon, îl obligă pe Marduk să plece din Mesopotamia.
2 291
 Naram-Sin ascede la tronul din Akkad. Îndrumat de războinica Inanna, acesta pătrunde înPeninsula Sinai, invadând Egiptul.
2 255
Inanna uzurpă puterea în Mesopotamia; Naram-Sin înfrânge Nippurul. Marii Anunnakirade Agade. Inanna scapă. Sumer şi Akkad erau ocupate de trupe străine loiale lui Enlil şi Ninurta.
2 220
Civilizaţia Sumeriană se înalţă pe noi culmi sub strălucitele legi de conducător ale luiLagash. Thoth îi ajută regatul. Gudea a construit un templu-ziggurat pentru Ninurta.
2 193
Terah, tatăl lui Abraham, se naşte în Nippur într-o familie regalo-preoţească.
2 180
Egipt se divide; adepţii lui Ra/Marduk se retrag spre sud; faraonii care i s-au opus aucâştigat tronul Egiptului de Jos.
2,130Ca şi puterea
Enlil şi Ninurta care decade, autoritatea centrală de asemenea decade înMesopotamia. Inanna încearcă să recapete regatul pentru Erech .
SECOLUL CREDINŢEI
B.C. 2 123
Abraham se naşte în Nippur.
2 113
Enlil uneşte ţinuturile de la Shem la Nannar; Ur este declarată noua capitală a nouluiimperiu. Ur- Nammmu ascede la tron, fiind numit Protector al Nippurului. Un preot din Nippur Terah, tatăl lui Abraham – vine la Ur să se alieze la curtea regală.

Activity (18)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
tibi_comsa liked this
lamasanu cezar liked this
vasiletripon liked this
lamasanu cezar liked this
amicacami liked this
DigCool liked this
nadmars1111 liked this
justme25 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->