Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
36Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Cele 5 Secrete Ale Prosperitatii

Cele 5 Secrete Ale Prosperitatii

Ratings: (0)|Views: 249 |Likes:
Published by mango58

More info:

Published by: mango58 on Mar 28, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/16/2014

pdf

text

original

 
Cele 5 secrete ale prosperitatii 
1. Iata primul secret al prosperitatii si al fericirii.
 
Trebuie sa inveti sa strunesti frustrarea.
Frustrarea nestapanita omoara visele. Toti oamenii realizati invata ca succesul este o comoara ingropatadincolo de granita care se numeste frustrare. Cei care nu reusesc sunt cei care se ratacesc pe drum. Seopresc inainte de a depasi granita sau se intorc de unde au plecat... Ei permit frustrarii sa-i impiedice satreaca la faptele care ii sustin in realizarea obiectivelor propuse. Nu poti strapunge acest baraj decat calcandfasia arata a frustrarii, luand fiecare obstacol drept un semnal din care ai de invatat, continuand cu entuziasmsi optimism!
2. Iata si al doilea secret.
 
Trebuie sa te deprinzi cum sa intampini o respingere.
Aceasta e piatra ta de incercare. Orice "nu" poate fi folosit, pentru a te propulsa spre urmatorul "da".Cum ai proceda daca ai fi sigur ca nu poti esua? Gandeste-te o clipa! Daca ai stii ca nu ai cum sa nu reusestiin actiunea care are importanta pt tine, ti s-ar schimba comportamenul? Ti-ai permite safaci exact ceea ce vrei sa faci? Atunci ce te retine? Ce te mentine in dilema "drobului de sare"? Este vorbadespre acel cuvant: "nu".De cate ori suporti sa-l auzi? Cat de repede renunti atunci cand esti respins? Cuvantul in sine nu are nici oputere. Nu te tai in el, nu musca. Puterea se naste din limitele pe care te face sa ti le impui.Si ce creeaza oare gandirea limitata? O viata limitata. O viata saraca.
3. Al treilea secret al bogatiei si fericirii
 
 
Te invata sa dai macar 10% din tot ceea ce castigi altora.
De ce? Pentru ca ar trebui sa pui la loc ceea ce primesti. Pentru ca un asemenea gest genereaza valoare sipentru tine, si pentru altii. Dar mai important decat orice este faptul ca spune intregii lumi si subconstientuluitau ca ai mai mult decat strictul necesar. Si meriti sa cultivi credinta. Daca e mai mult decat strictul necesarinseamna ca si tu poti avea ce-ti doresti si, pe langa tine, si altii. Cand nutresti un asemenea gand, el devinerealitate.Cand incepi sa dai 10%? Cand esti celebru si bogat? Nu, ar trebui s-o faci inca de la inceput. Pentru ca baniila care renunti sunt precum semintele pe care le cultivi. Trebuie sa-i investesti, nu sa-i cheltuiesti si cea maibuna cale de a-i investi este sa renunti la ei ca sa produca valoare pentru altii. Foloseste-ti discernamantulspiritual pentru a alege cui sa-i dai. Generozitatea ta atrage generozitatea mea.
4. Secretul al patrulea?
 
 
Trebuie sa inveti sa-ti strunesti multumirea mediocra. Suficienta.
Nu te simti prea confortabil dupa ce ai o reusita. Si tine seama! Cine nu urca, de fapt, coboara. Cine nu sepastreaza in energia inceputului isi semneaza condamnarea la disparitie. Cresti cat timp ramai verde. Cumprivesti succesul? Ca pe un loc de odihna sau ca pe o trambulina pentru lucruri marete?Raspunde-ti sincer. Daca il vezi ca pe un loc de odihna, s-ar putea sa nu-l poti pastra prea multa vreme.Evita comparatiile. Intotdeauna va exista cineva care sa aiba mai mult decat ai tu, dar si cineva care va aveamai putin. Nici una dintre aceste situatii nu conteaza. Judeca-le dupa telurile tale.Si inca ceva pentru a nu cadea in capcana unei multumiri mediocre.Vorbeste despre ceilalti numai daca ai de spus un cuvant bun. Nu te specializa in fleacuri, nu-ti pierdevremea barfind faptele si firea altora. Daca vrei sa fii altfel, mobilizeaza-te, pune-te la incercare, fa cevadeosebit cu viata ta.
5. Iata si ultimul secret al prosperitatii.
 
Ofera intotdeauna mai mult decat te astepti sa primesti.

Activity (36)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
dean_1973 liked this
dean_1973 liked this
iliketrance7 liked this
presttige liked this
nickname777333 liked this
justSorel liked this
mac_macmoni liked this
mac_macmoni liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->