Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
10Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Combinati cura de slabire cu exercitiile fizice si cu masajul

Combinati cura de slabire cu exercitiile fizice si cu masajul

Ratings: (0)|Views: 2,912|Likes:
Published by Lucian Musteata

More info:

Published by: Lucian Musteata on May 10, 2008
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/08/2012

pdf

text

original

 
Combinati cura de slabire cu exercitiile fizice si cu masajul
O bicicleta nu strica niciodata
Cum vine primavara, dispozitia noastra se schimba, se schimba si garderoba si vrem saaratam si sa ne simtim cît mai bine. Unii isi cumpara bicicleta si profita de fiecareweekend ca sa faca miscare în aer liber, altii prefera sa mearga la sala de aerobic de cîtevaori pe saptamîna sau sa tina cure de slabire pentru a-si recapata silueta.Ceea ce multi ignora sau nu stiu, pur si simplu, este ca exercitiile fizice sau dietaalimentara pot deveni mai eficace daca sînt insotite de masaj.De altfel, nu de putine ori am întîlnit sfaturi care spun ca este mai eficient sa combinicura de slabire cu masajul sau sauna pentru a capata un tonus muscular mai bun si otinuta de invidiat.
Cit de util este masajul
Masajul este foarte des folosit de sportivi în curele de recuperare si se recomanda oricui,mai ales daca este asociat cu exercitiile fizice.Daca pe lînga exercitiile pe care le facesi veti apela si la un masor, veti descoperi camuschii devin mai flexibili si mai puternici fara însa a fi încordati tot timpul sau fara asimti tensiune în muschii pe care îi solicitati în timpul antrenamentelor. Pe lînga aceasta,veti obsera ca puteti prelungi durata exercitiilor fizice pentru ca muschii raspund mai bine, fiind mai bine oxigenati. Nu numai muschii au de cîstigat în urma masajului, ci si tendoanele. Prin combinareaexercitiilor de aerobica sau de la sala de fitness cu masaj, tendoanele cîstiga în elasticitatesi astfel riscul accidentarii scade simtitor.În plus, conditia fizica pe care mizati atunci cînd recurgeti la dieta sau exercitii se vaîmbunatati simtitor, iar aceasta se va face simtita în întreaga activitate, acasa, la serviciusau la cumparaturi.
În cazul curelor de slabire se recomanda, in mod special, masajul
În cazul curelor de slabire se recomanda masajul chiar daca, sau mai ales daca, acestea nusînt asociate cu un program de exercitii.Pe masura ce scade greutatea, corpul pierde din tesutul gras, dar se întîmpla ca si muschiisa se deshidrateze si sa îsi piarda din suplete.O data ce apelati la masaj, muschii îsi recapata tonusul iar silueta se defineste, capatîndun aspect mult mai tineresc.

Activity (10)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
runner1968 liked this
Nunvailer liked this
Oana Maria liked this
ianaalina liked this
MayaSerrelinda liked this
izabela25 liked this
Adrian Ion liked this
roxanicaaa liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->