Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
12Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Remote Cisco

Remote Cisco

Ratings: (0)|Views: 142|Likes:
Published by achmadzulkarnaen

More info:

Published by: achmadzulkarnaen on Apr 05, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/23/2014

pdf

text

original

 
Home 
BELAJAR CISCO GRATIS!
Buat teman2 yang sudah pernah belajar atau pun belum pernah belajar cisco dapat disharingilmunya disini nih tempatnya. kalau kita belajar diluar kan mahal, mending kita belajar bersamadi forum! gak usah pake bayar segala. Ilmuku buatmu, ilmumu buatku, dan ilmu itu buat kita bersama.. Ayo kita mulai belajar cisco disini, nanti akan saya berikan juga pengalaman sayadengan hacking cisco :)) hahahahacruts.Tags:
y
 
/
tag 
y
 
C
IS
CO
 
y
 
Teknik Komputer  »
y
 
L
oginor register to post comments
Comments
1
 
arizone:
Pengen Banget neh belajar 
C
isco....... and pengen juga ujian
CCN
A online-nyaMohon kasih infonya ya. matur nuwun....09
/
03
/
2008 -
16
:38
y
 
L
oginor register to post comments 2 
bl
ackhat:
Sep dhe kita mulai awal yah.Beberapa tahun yang lalu saya punya catatan dinotepad yang masih saya simpan beberapa alamatIP dari hasil hacking yang saya scan. Dengan tak sengaja saya bisa masuk dengan cara menebak  password default pada cisco yaitu: username cisco dan password cisco. Sekarang saya beri
1
ipyang beralamat di H
ONG
ONG
buat latihan secara online dan gratis diperangkat mahal ini.Ready...
 
Buka putty.exe di pc windowsmu atau buka console di linuxmu dengan ip 202.
1
34.97.
11
3 port23 telnet. masukan username: ulga dan password: kaliurang, maka akan tampil seperti potonganlayar dibawah ini--------------------------------------------------------------User Access VerificationUsername: ulgaPassword: polar-Anlai-SH(Jinjiang)>-----------------------------------------------------------dari tampilan diatas kita masih pada posisi user akses, untuk mencapai root akses atauadministratornya ketikan perintah enable atau en seperti contoh dibawah ini:------------------------------------------------------------ polar-Anlai-SH(Jinjiang)>enPassword: polar-Anlai-SH(Jinjiang)#------------------------------------------------------------sekarang sudah pada posisi root akses
/
administrator akses sehingga kita dapat melakukansettingan yang kita inginkan didalam cisco router.Untuk mengenal atau mengetahui banyak perintah2 apa saja yang digunakan dalam cisco router ini kita dapat mengetikan help. lihat contoh dibawah ini:----------------------------------------------------------- polar-Anlai-SH(Jinjiang)#helpHelp may be requested at any point in a command by enteringa question mark '?'. If nothing matches, the help list will be empty and you must backup until entering a '?' shows theavailable options.Two styles of help are provided:
1
. Full help is available when you are ready to enter acommand argument (e.g. 'show ?') and describes each possibleargument.2. Partial help is provided when an abbreviated argument is enteredand you want to know what arguments match the input(e.g. 'show pr?'.)------------------------------------------------------------tampilan yang akan muncul pada saat mengetikan help seperti diatas. berikutnya adalah:----------------------------------------------------------- polar-Anlai-SH(Jinjiang)#show ?aaa Show AAA valuesaccess-expression
L
ist access expressionaccess-lists
L
ist access listsaccounting Accounting data for active sessionsadjacency Adjacent nodesaliases Display alias commandsarp ARP tableasync Information on terminal lines used as router interfaces
 
 backup Backup status bgp B
G
P information bridge Bridge Forwarding
/
Filtering Database [verbose] buffers Buffer pool statisticsc
1
700 Show c
1
700 informationcaller Display information about dialup connectionscca
CC
A informationcdapi
C
DAPI informationcdp
C
DP informationcef 
C
isco Express Forwardingclass-map Show QoS
C
lass Mapclock Display the system clock cns
CN
S subsystemcompress Show compression statisticsconfiguration
C
ontents of 
 N
on-Volatile memoryconnection Show
C
onnectioncontext Show context informationcontrollers Interface controller statuscops
CO
PS informationcrm
C
arrier Resource Manager infodampening Display dampening informationdebugging State of each debugging optionderived-config Derived operating configurationdhcp Dynamic Host
C
onfiguration Protocol statusdiag Show diagnostic information for port adapters
/
modulesdialer Dialer parameters and statisticsdnsix Shows Dnsix
/
DMDP informationdxi atm-dxi informationentry Queued terminal entriesexception exception informationfile Show filesystem informationflash: display information about flash: file systemframe-relay Frame-Relay informationhistory Display the session command historyhosts IP domain-name, lookup style, nameservers, and host table--More--html HTM
L
helper commandsidb
L
ist of Hardware Interface Descriptor Blocksinterfaces Interface status and configurationip IP informationipv
6
IPv
6
informationkey Key informationline TTY line informationllc2 IBM
LL
C
2 circuit informationlocation Display the system locationlogging Show the contents of logging buffers

Activity (12)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Putra Solo liked this
soleh09 liked this
addymidy liked this
Dinesh Patdia liked this
456002 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->