Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
70Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Interpretarea scrisului

Interpretarea scrisului

Ratings: (0)|Views: 2,323 |Likes:
Published by Cosmin
Interpretarea scrisului de mana
Interpretarea scrisului de mana

More info:

Published by: Cosmin on Apr 05, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/24/2013

pdf

text

original

 
 Interpretarea scrisului 
 Primul criteriu in analizarea unui text scris de mana il reprezinta forma literelor: Literele rotunjite lasa impresia unei persoane relaxate, care a scris foarte lejer, nefiind  preocupata de griji si stres. Aceste persoane sunt lenese, capricioase si urasc samunceasca mult. Sunt iubitoare de pace, respecta lucrurile si aspira la lucruri mai bunein viata.
Literele tipar:
aceste litere sunt simple si fara decoratii, scrisul e drept. Persoanele deacest tip sunt meticuloase, muncitoare si practice. Sunt in general ocupate si rezervate.
Literele ascutite:
oamenilor care scriu cu astfel de litere le place sa conduca, suntagresive, energice si pline de viata. Daca scrisul este prea ascutit, persoana in cauza esteavida dupa bani, iar daca este moderat ascutit, denota o personalitate calma, inteleapta sicu experienta de viata.
Literele egale:
aceste persoane sunt constiente de responsabilitatile pe care le au si augrija ca sarcinile pe care le primesc sa fie duse la bun sfarsit cat mai repede posibil.
Literele inegale
ne prezinta o persoana care nu se poate decide, libertina, careia nu ii plac responsabilitatile si care alege intotdeauna calea cea mai usoara.
Litererele care se maresc
in timp ce scrii dezvaluie o personalitate dornica sa iasa inevidenta, sa se afirme si sa devina cunoscuta prin munca cinsitita pe care o depune cumulta sarguinta.Persoanele ale caror 
litere se micsoreaza
sunt prietenoase, libere si oneste.
Marimea scrisului
Scrisul foarte mic indica o personalitate artistica. Oamenii cu acest tip de scris intra indetalii in orice fac. In general se specializeaza intr-un singur domeniu. Au un singur scopin viata si nu isi irosesc timpul sau energia in alte activitati.Scrisul mic indica un intelectual si o persoana educata cu un simt ascutit al observatiei.Acesti oameni sunt meticulosi si metodici si se descurca bine in viata.
Scrisul mediu
este caracteristica persoanelor metodice si echilibrate cu o mintesanatoasa. Sunt mai potrivite in afaceri decat in acordarea unor servicii. Au capacitatea dea retine mai rapid si se pot descurca mai usor, desi pot avea deficiente educationale.
Scris mare:
cei care scriu in acest fel au o minte activa. Oamenii cu acet tip de scris suntafectuosi, de incredere si ii pot influenta pe cei din jur. Foarte vorbareti, daca seconcentreaza mai mult asupra propriilor actiuni, pot excela usor.
Scris foarte mare:
Acesti oameni se simt importanti. Nu pot suporta criticile, de aceeaau succes intotdeauna.
 
Scrisul constant
, cu litere de aceeasi marime este indicatorul unei minti metodice.Daca
liniile sunt drepte
, persoana are multa vointa. Daca sunt perfect drepte, persona poate fi chiar rigida. Daca sunt putin neregulate, persoana are aptitudini in mai multedomenii sau are capacitatea de a le percepe.
Panta descrescatoare
indica un punct de vedere mai pesimist iar persoanele suntdescurajate usor. Daca scrisul are o tenta accentuata in jos, atunci trebuie sa fie atentedeoarece pot fi naive. Pot atrage simpatia celor din jur prin afisarea acetor incapacitati.Daca o persoana nu arata bine si scrisul are o pnata abrupta in jos, acest fapt trebuie luatdrept avertisment.Oamenii care scriu in
panta crescatoare
sunt ambitiosi. Sunt, de asemena optimisti.Daca scrisul are o panta ridicata, probabil pot vorbi mult, pot avea prea multa incredere.Daca panta este putin indreptata in sus, atunci e un semn bun. Daca este foarte abrupta,calitatile pot fi exagerate.Daca
liniile o iau in sus si sunt neregulate
dar numai spre sfarsitul propozitiei, in specialin josul paginii, indica o personalitate puternica. Asemenea oameni sunt curajosi pana laexagerare
Linii „cazatoare”:
Daca la sfarsitul unei linii si in josul paginii liniile se indreapta in jos,inseamna ca persoana se supara repede si se ingrijoreaza usor. Este slaba si predispusa lastres.
Linile care coboara in mijloc si se ridica
spre sfarsit indica o delasare fata de munca.Acest tip de persoane incep activitati fara tragere de inima, fara nici un scop. Mai tarziudevin entuziaste si termina cu bine.
Liniile care se ridica in centru si apoi coboara
spre sfarsit denota un tip de persoanecare incep munca cu entuziasm, dar se descurajeaza usor si o lasa balta.
Daca spatierea este mica
, iar liniile sunt foarte apropiate una de alta si nu au spatiu intreele, arata o personalitate confuza, cu foarte multe ganduri ingramadite in acelasi timp inminte.
Cand spatierea este normala
inseamna ca aceste persoane nu se grabesc niciodata. Suntinformali si clari in gandire si in comportamentul zilnic. Sunt echilibrati si corecti inafaceri.
Spatiere mare
o regasim la foarte multe personalitati. Sunt metodici, grijulii siinteligenti. Per total, sunt persoane cu un caracter puternic.

Activity (70)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Alina Botova liked this
Roxana Cernea liked this
David Ilie liked this
Relu Gananau liked this
Relu Gananau liked this
Relu Gananau liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->