Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
30Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Purificarea Cristalelor

Purificarea Cristalelor

Ratings:
(0)
|Views: 257|Likes:
Published by EU_SUNT_IUBIRE

More info:

Published by: EU_SUNT_IUBIRE on Apr 06, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/08/2014

pdf

text

original

 
Purificarea Cristalelor - Curatarea Cristalelor - Incarcarea Cristalelor
Cand procurati un cristal nou este bine sa fie curatat si purificat pentru a fi indepartata orice felde vibratie pe care ar fi putut-o inmagazina in decursul calatoriei sale. Prin curatare si purificarese pregateste cristalul pentru a fi receptiv la vibratiile noii case in care a intrat si la vibratiilenoului stapan.
Curatarea cristalelor
In cazul in care cristalele sunt murdare, prafuite sau unsuroase: se pot sterge cu o bucata moalede material textil umed sau se pot spala cu apa si sapun neutru.Cristalele nu trebuie sa fie expuse la schimbari mari de temperatura: daca sunt afundate in apafierbinte acestea se pot fisura.
Purificarea cristalelor - Tehnici:
 Purificarea cu sare marina
. Puneti pe fundul unui recipient de sticla perfect curatata un strat desare grosiera (recomandata sarea marina, pentru ca este naturala), asezati cu grija pietrele ceurmeaza a fi purificate, fiind atenti sa nu se atinga unele de altele, apoi varsati alt strat de sare peste ele pana le acoperiti complet. Recipientul ce se va volosi trebuie sa fie exclusiv din sticla:sticla este un material igienic, se spala cu usurinta iar suprafata lina face ca vibratiile de orice tipsa alunece; dimpotriva, ceramica nu este potrivita, fiind poroasa, iar recipientii de metal suntabsolut de evitat din cauza reactiei electrolitice ce s-ar putea produce prin contactul cu sarea.Pietrele trebuie sa fie tinute sub sare timp de o zi: luam in considerare ora la care le-am pus inrecipient si le luam dupa ce au trecut aproximativ 24 de ore, adica ziua urmatoare. Daca uitam sale luam in ziua urmatoare, trebuie prelungita purificarea pana la trei zile, intrucat, simbolic,numerele cu sot (2, 4, 6, 8), fiind numere feminine, pasive, de receptie, nu aduc o schimbare sinu sunt potrivite purificarii. Trebuie respectata intotdeauna valoarea simbolica a numarului dezile socotite pentru purificare: in acest scop, se purifica pietrele tinandu-le sub sare un numar impar de zile, pentru ca sa se prevaleze de energia proprie a numerelor masculine (1, 3, 7, 9),active si, ca atare, in masura sa aduca o schimbare. Cat despre numarul cinci (5), chiar daca estemasculin, este mai bine sa-l evitam, intrucat in numerologie este considerat instabil si incapabilsa aduca o purificare in care sa putem avea incredere. Dupa ce ati luat pietrele din sare trebuiespalate la robinet cu apa rece tinandu-le sub jet cateva minute.
 Susur de izvor.
 
Daca aveti acces la apa curgatoare a unui parau sau izvor, ori la miscareaconstanta a unei mari sau a unui ocean, duceti cristalele acolo si clatiti-le. Acelasi rezultat il puteti obtine tinand cristalele sub robinetul de la bucatarie. In acest caz, imaginati-va ca suntetiin mijlocul naturii; experienta va va calma spiritual si va va aminti ca pietrele/cristalele sunt undar al naturii.
 Afumarea
.
De secole intregi, oamenii din aproape toate timpurile au ars ierburi in scopul purificarii emotionale si spirituale. In civilizatiile occidentale, de exemplu se considera ca fumul poarta rugaciunile spre ceruri. Obiceiul de a afuma, specific amerindienilor, pare sa fie extrem de
 
eficient in cazul cristalelor. Aveti nevoie de un manunchi de betisoare pentru afumat, pe care le puteti confectiona si singuri. Manunchiurile pentru afumat sunt facute din bucati de lemn uscatde cedru, salvie si levanda, legate cu ata. Tineti cristalele in fumul degajat de manunchiul pentruafumat sau folositi o pana cu care sa indreptati usor fumul asupra lor.
 Magia lumanarilor.
 
Puteti sa purificati cristalele trecandu-le prin lumina, caldura si fumul uneilumanari. Nu este necesar ca acestea sa intre in contact direct cu flacara; nimeni nu vrea sa-sisupuna cristalele unei probe de foc. Purificarea cu ajutorul lumanarii este buna alternativa pentruafumare, mai ales daca nu va palce mirosul manunchiurilor pentru afumat. Incercati sa folositi olumanare care nu a mai fost utilizata in nici un alt scop. Cristalele nu se vor purifica daca agentul purificator este imbibat cu ramasitele dorintelor de la aniversari, ale dialogurilor din timpul cineisau cu amintirea ultimului sau popas pe noptiera din dormitor. Cele mai eficiente sunt lumanarilealbe, deoarece simbolizeaza puritatea si un nou inceput.
 Puterea vantului.
 
Tineti cristalele in bataia unei adieri usoare si imaginati-va ca toate ramasitelenegative sunt purtate de vant in departare.
 Picaturi de ploaie.
 
O ploaie buna, racoroasa, poate fi mijlocul perfect pentru a va improspatacolectia de cristale. Cand incep sa se adune norii de ploaie, asezati-le afara si lasati picaturile de ploaie sa deseneze pe suprafata lor. Dupa ce a trecut furtuna, lustruiti cristalele cu un servet curatsi uscat: astfel, ele vor fi revigorate si curate.
 Sunetul 
.
Alungati ceea ce s-a invechit si atrageti innoirea, purificand cristalul cu ajutorul undelor sonore. Sunetele pot curata o camera la fel de eficient ca si lumina. In plus, ele reenergizeazaspatial. Sunetele au capacitatea de a armoniza atat fiinta, cat si cristalele. Puneti o muzica, sunatidintr-un clopotel sau dintr-un gong.
 Binecuvantarea.
 
Daca vreti, puteti compune o binecuvantare cu care sa va purificati cristalele.Aceasta poate fi scurta si emotionanta, ca, de exemplu: “Sa fii plin de lumina si de dragoste sideschis la orice aduce viitorul”. Sau puteti folosi binecuvantarea urmatoare:“Cristale rosii, albastreVerzi si galbene, maiastre,Dati-mi dragoste, luminaSi binecuvantare divina!” 
Pietrele ce nu se purifica cu sare!
Urmatoarele pietre, din cauza finetii lor sau a usurintei cu care se decoloreaza, nu se recomandaa fi tinute sub sare ore intregi si cu atat mai putin in solutie sarata de apa cu sare, deoarece acestetehnici de purificare le-ar putea altera aspectul si stralucirea:
ambra, azurite, boji, calcit,

Activity (30)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Ellada Color liked this
ileana_damean5551 liked this
MayaSerrelinda liked this
anna_moscovici liked this
Iuliana Maria Sandu liked this
avlaura liked this
ALKAYALY liked this
ALKAYALY liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->