Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
4Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
The Albanian February 2009

The Albanian February 2009

Ratings: (0)|Views: 276|Likes:
Published by shefdomi
TH

E

NR.2/6 www.thealbanian.co.uk info@thealbanian.info

Tel: 02082169527

LONDON

FEBRUARY 2009

Londra përsëri Kuq e Zi Të dielën 15 Shkurt 2009 nga ora 3.30-8.30 PM në Dominion Centre 9 High Road Wood Green London N22 6DS

Sa shqiptarë kanë “firuar” në Britani?
Shqiptarët e Britanisë së Madhe, Identitet-humburit e mëdhenj... faqe 7
NISIN PREGATITJET PËR MISS SHQIPTARJA MBfaqe 10 ‘09 Gëzim Nika

“O sa mirë që jam shqiptar”
Rezervo vendin tënd në Albanian Yellow Pages 2009
Tel: 02082169527 in
TH

E

NR.2/6 www.thealbanian.co.uk info@thealbanian.info

Tel: 02082169527

LONDON

FEBRUARY 2009

Londra përsëri Kuq e Zi Të dielën 15 Shkurt 2009 nga ora 3.30-8.30 PM në Dominion Centre 9 High Road Wood Green London N22 6DS

Sa shqiptarë kanë “firuar” në Britani?
Shqiptarët e Britanisë së Madhe, Identitet-humburit e mëdhenj... faqe 7
NISIN PREGATITJET PËR MISS SHQIPTARJA MBfaqe 10 ‘09 Gëzim Nika

“O sa mirë që jam shqiptar”
Rezervo vendin tënd në Albanian Yellow Pages 2009
Tel: 02082169527 in

More info:

Published by: shefdomi on Apr 07, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/08/2013

pdf

text

original

 
LONDON
FEBRUARY 2009
NR.2/6
www.thealbanian.co.uk
info@thealbanian.info
Tel: 02082169527
211 Boundary Road,PlaistowLondonE13 9QF
T:0208 472 1110F:0208 475 8869M:079 5135 0050
1st Choice Accident Claims
Nëse keni patur ndonje aksident tre vitet e funditmos hezitoni te na kontaktoni ne çdo moment
Had an accident? Not your fault
www.1stchoiceclaims.cominfo@1stchoiceclaims.com
OURServices
*Free Consultation*Loss Of Earnings*Recovery & Storage*Cost Of Repairs*Policy Excess*Hire Charges*Personal Injury*Legal Expenses
LondrapërsëriKuqe Zi Të dielën15 Shkurt 2009nga ora3.30-8.30 PMnë Dominion Centre 9 High RoadWood GreenLondonN22 6DS
Sa shqiptarë kanë“firuar” në Britani?
Shqiptarët e
Britanisë së Madhe,
Identitet-humburite mëdhenj...
faqe 7
Të gjithë së bashkunë festën e madhetë përvjetorit tëPavarësisë së KosovësTë dielën me 15 Shkurt 2009ora 3.30pm
Dominion Centre 9 High RoadWood Green London N22 6DS
NISINPREGATITJETPËR MISSSHQIPTARJA MB ‘09Gëzim Nika
“O sa mirëqë jamshqiptar”
faqe 10faqe 36
Rezervo vendin tënd në Albanian Yellow Pages2009
Tel: 02082169527info@albaniancontacts.com
    T    H    E
 
LONDON FEBRUARY 2009
2
NE LIDHJE MEKOMPETENCATDHE PROCEDURATE LESHIMIT TEVIZAVE
Ambasada e Republikes te Shqiperise ne Londer eshte bere me dijeni se ka disa kohe qe ne ko-munitetin shqiptar ne Britanine e Madhe poqarkullojne fjale se Ambasada shqiptare ne Lon-der, ose punonjes te saj, mundet dhe nxjerrinviza per shtetas shqiptare ne Shqiperi per te ard-hur ne Angli per vizita ose per pune. Ambasadae Republikes te Shqiperise informon qe ne fillimse funksioni i saj themelor eshte perfaqesimi igjitheanshem i shtetit shqiptar ne Britanine eMadhe. Nxjerrja e vizave per shtetas shqiptare per te ardhur ne Angli eshte prerogative ek-skluzive e shtetit anglez dhe e insittucioneve tetij nepermjet sherbimit konsullor te Ambasadesse Britanise te Madhe ne Tirane.Ambasada e Republikes te Shqiperise ne Londer njofton gjithe komunitetin shqiptar ne Britaninee Madhe se fjalet qe qarkullojne ne kete drejtim,se Ambasada shqiptare ne Londer nxjerr viza per ne Angli, jane spekullime dhe krejtesisht te paverteta. Ajo nuk ka ndodhur dhe nuk mund tendodhe. Ato fjale qarkullohen nga individe tecaktuar ose per qellime dashakeqe ndaj emrit temire, integritetit dhe seriozitetit qe ka drejtimi i puneve dhe sherbimeve qe kryen Ambasada, ose per qellime perfitimi ne rruge te paligjshme dhete denueshme.Ambasada e Republikes te Shqiperisene Londer njofton gjithe komunitetin shqiptar qete tregohet i kujdesshem dhe te mos bjere pre ete besoje thashetheme dhe mashtrime te indi-videve te vecante.Ambasada e Republikes te Shqiperise,si gjithmone, tani dhe ne te ardhmen, do t’i ketedyert e hapura per te gjithe komunitetin shqiptar ne Britanine e Madhe dhe ne Republiken e Irlan-des, per t’u ofruar atyre te gjitha sherbimet enevojshme, ne menyre te efekshme dhe te shpe- jte, brenda te gjithe parametrave dhe mundesiveqe ajo ka, ne perputhje dhe zbatim te plote dherigoroz te ligjit te shtetit per sherbime konsullorendaj gjithe komunitetit shqiptar qe jeton jashteshtetit.
DREJTOR: PETRIT KUÇANAZv/Drejtor: BASHKIM METALIAKryeredaktor: MUHAMED VELIUREDAKSIAAkil Koci, Bejtullah Destani,Daut Dauti, Emanuel Bajra,Majlind Goge, Naim Hasani, Ylli Përmeti, Edvin Lamçe,Elda Memiaj, Brunilda Sejati,Pranvera Smith, Flori Slatina,Kastriot Dervishi, Enkeleid Omi,Jeni Myftari,Naim Trezhnjeva, Anila Hoxha,Agim Shabani, Shefit Domi,Ilir Thaçi, Nikolin Nilaj,Web-design Markowww.thealbanian.co.ukalbania7@gmail.com
Tel/fax:02082169527
Mob në Angli: 07932020529
O I S
OVERSEAS IMMIGRATION SERVICES
KESHILLTARE & AVOKATEBRITANIKE DHE SHQIPTARE
KESHILLIME EMIGRACIONI MBI:
Zyrat ne TiraneBulevardi Zogu iPareTirana BusinessCentre TiraneTel: 256290/5/6/7/8tel : 256 291
 A) VIZA BASHKIMI FAMILJAR, FEJESA& MARTESA)B) VIZA STUDENTOREC) WORK PREMITD) H. S. M. P (HIGLY SKILLED MIGRANT PROGRAM)E) VIZA TURISTIKE, BIZNESI ETJ ETJ
Tel në Angli02079706019
Njoftim i Ambasades seRepublikes se Shqiperisene Londer
 
LONDON FEBRUARY 2009
3
 A jeni ose a njihni dikë që do të aplikoje për
BRITISH CITIZENSHIP
apoLEJE TË PERHERSHME QENDRIMI?
Nëse PO, u nevojitet të demonstroni njohuritë tuaja për jetën në Mbretërinë e Bashkuar, sidhe të provoni që aftësitënë të folur dhe dëgjim janë adekuate për jetën e përditshme.
Westa ofron kurse të kombinuara trajnimi për gjuhenangleze (ESOL)
dhe Citizenship Clases
&
Exams
 
SOUTHALL65ASouth RoadSouthallUB1 1SQTel02088677430£180përfshirekoston etestit
BIRMINGHAM409AWarwickRoad
BirminghamB11 2LSTel01217080679£210përfshirekoston etestitCARDIF1-st Floor 16 West BootStreetCardif CF10 5EPTel02920492939£220përfshirekoston etestitFINSBURYPARK
London NorthAcedemyAndover Commu-nity CentreAndover Estate London N77RYTel0207 2721130
£180 përfshirekoston e testitLEICESTER1-st Floor Kocha HouseLeicester LE1 2PDTel01162511687£210përfshirekoston etestitMITCHAM5 Upper Green WestSurreyMitchamCR4 3AATel02086406661£180përfshirekoston etestitSHEFFIELD569 CarwoodRoadSheffieldS4 7SATel01142442488£190përfshirekoston etestit
Ju lutem mos harroni të sillni me vete pasaportëndhe një provë adresë për regjistrim
PER ME SHUME INFORMACION JU LUTEM KONTAKTONI NE QENDRËN PËRKATËSEWWW.WESTA.CO.UK INFO@WESTA.CO.UK

Activity (4)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Xhavit Gasa liked this
Petrit Kuçana liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->