Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
6Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Mind Power Into the 21st Century [by John Kehoe]

Mind Power Into the 21st Century [by John Kehoe]

Ratings: (0)|Views: 1,426 |Likes:
Published by vilivas

More info:

Published by: vilivas on Apr 14, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/29/2010

pdf

text

original

 
ПОДСЪЗНАНИЕТОМОЖЕ ВСИЧКО
от
Джон Кехо
Авторът на тази книга три години съсредоточено е размишлявалнад въпросите засягащите дейността на човешкия мозък, уединен вгорите на канадската провинция Британска Колумбия. Методите заактивизиране на безграничните ресурси на човешкия мозък, разработени и комбинирани от Джон Кехо в конкретна програма,могат да променят Вашия живот към добро, да го изпълнят със щастиеи успехи.Джон КехоПрез 1975 година Джон Кехо се оттегля да живее в горите, за даможе в продължение на три години, далече от цивилизацията даизучава и да постигне вътрешните механизми на работа на човешкиямозък. Черпейки информация от най-различни научни и духовниизточници, а също опирайки се на собствени наблюдения и опит, ДжонКехо разработва своята първа простичка и твърде удачна програма за развитието на силите на мозъка. През 1978 г. въз основа на разработените принципи той започва да обучава хора, а към 1980 г.неговите лекции вече се ползват с колосален успех в цял свят.Последните двадесет години Джон Кехо се занимава с обучение.Понастоящем той живее със съпругата си на северозападнотокрайбрежие на Тихия океан, продължава да издава книги и да изнасялекции.
у
 
ВЪВЕДЕНИЕ
Искам да споделя с вас поредица от важни методи, необходими засъздаването на нова действителност. В книгата “Подсъзнанието можевсичко” ще разкажа историите на много хора, успешно прилагащи гина практика, и ще обясня защо са толкова ефикасни.Да се управляват силите на вселената и активно да се работи заосъществяване на собствените цели е много привлекателно. Моятакнига ще ви запознае с всички необходими за това методи и за вас щеостане само да ги използвате в ежедневието си.За двадесет години аз съм обучил с голямо удоволствие по тазисистема повече от сто хиляди души. Сега с появата на тази книга, с неямогат да се запознаят милиони хора в цял свят. Ако за пръв пътдържите тази книга в ръце – добре дошли! Уверен съм, че моитеоткрития ще ви помогнат много, и лично на мен ми е много приятно дави представя системата “Подсъзнанието може всичко”.
Глава 1
РАЗЛИЧЕН ПОГЛЕД ВЪРХУ РЕАЛНОСТТА
 Има много неща на света, приятелю мой, Хорацио, които не са иприсънвали на нашите мъдреци. Шекспир
За да използвате силата на мозъка съвсем не е задължително дазнаете законите на физиката или да разбирате същността на реалността- нали не сте длъжни да познавате устройството на карбуратора илисистемата за запалване за да карате автомобила си. Само малцина разбират от автомобили, но това не пречи на повечето да управляватавтомобилите си. Точно така стои въпроса и със силата на мозъка – всеки може да овладее основите на тази система и успешно да яприлага на практика в ежедневието си.Ще започнем с изучаване на същността на реалността и с особенопоразителните открития, направени от науката през последнитедвадесет години, които ще помогнат да се разбере как мозъкът създава
 
своята собствена реалност. Те обясняват защо визуализацията илимислената представа не са просто ненужни мечтания, а творческипроцес, помагащ на човека да контролира и да насочва енергийнитепотоци, способни да залепват предмети, да превръщат течността в параили да предизвикват покълване на семената.Осъзнаването на същността на тези енергийни потоци ще видоведе до разбирането за същността на мозъка и вие ще видите, чевдъхновението, молитвата и интуицията не са нещо свръхестествено, асе подчиняват на закони, които могат да бъдат открити и използванипо волята на човека. Както и всичко известно на човека във Вселената,силите на мозъка се управляват от закони, които ако се освободят отнаучната терминология и се представят в достъпен вид могат да бъдат разбрани от всеки.Разрешете ми да ви запозная с увлекателния свят на тезиоткрития.Съвременната физика разглежда Вселената като безграничнанеделима мрежа от динамична активност. Тя не само живее ипостоянно се променя, но и всички нейни съставки взаимно си влияят.На първично ниво Вселената представлява цялостна и неделима, еднобездънно море от енергия, пронизваща всеки предмет и всяко действие – тя е единна. С една дума,днес учените потвърждават това, което отхилядолетия говорят мистиците, ясновидците и окултистите,- ние несме отделни елементи, а част от едно гигантско единно цяло.
“Когато се откъсне тревичка, цялата Вселена потръпва”изказване от древните Упанишади
Съвременна физика измени нашите възгледи за материалния свят.Днес вече никой не твърди, че частиците се състоят от някаквоосновно “вещество”- те са смятани за снопчета енергия. Те могат даизвършват внезапни премествания, така наречените “квантовискокове”, в едни случай действайки като единно цяло, а в други – катовълни от чиста енергия. Реалността тече,нищо не е постоянно, всичко ечаст от модел, който се намира в непрекъснато движение. Дори скалатае резултат от бесен “танц” на енергия. Вселената е жива и динамична,и ние самите намирайки се в нея и бидейки нейна част, сме живи идинамични.
ВСЕЛЕНАТА Е ГИГАНТСКА ХОЛОГРАМА

Activity (6)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
pptsonev liked this
ani_look liked this
Amitola liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->