Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
84Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Ingerii şi semnele zodiacale

Ingerii şi semnele zodiacale

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 528|Likes:
Published by SteaEmy
Ingerii ne sunt dati pentru a reusi sa trecem cu bine prin viata indiferent care sunt intamplarile pe care le avem de trait.
Este foarte important sa devenim constienti de prezenta lor si sa invatam sa le descifram mesajele, caci rolul lor este sa ne previna, sa ne sfatuiasca si sa ne indrume astfel incat orice “cazatura” sa fie atenuata si cu maxim de invatatura primita.
Ingerii ne sunt dati pentru a reusi sa trecem cu bine prin viata indiferent care sunt intamplarile pe care le avem de trait.
Este foarte important sa devenim constienti de prezenta lor si sa invatam sa le descifram mesajele, caci rolul lor este sa ne previna, sa ne sfatuiasca si sa ne indrume astfel incat orice “cazatura” sa fie atenuata si cu maxim de invatatura primita.

More info:

Published by: SteaEmy on May 04, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/07/2013

pdf

text

original

 
 Ingerii şi semnele zodiacale
 De cand ne nastem, sintem sub protectia ingerilor. In planul astral exista entitati pecare unora le este usor sa le vada, altora sa le auda, celor mai multi din noi le este insausor sa le simta. Ingerii ne sunt dati pentru a reusi sa trecem cu bine prin viata indiferent care sunt intamplarile pe care le avem de trait. Unele traditii esoterice sustin ca fiecare zodie este guvernata nu doar de cate o planeta, ci si de cate un inger. Este bine sa aflamcine sint acestia, ce capacitati ne pot oferi si cum putem lucra impreuna cu ei pentru a neimplini menirea acestei vieti. Este foarte important sa devenim constienti de prezenta lor si sa invatam sa le desciframmesajele, caci rolul lor este sa ne previna, sa ne sfatuiasca si sa ne indrume astfel incat orice “cazatura” sa fie atenuata si cu maxim de invatatura primita.
 Berbec
 
 Malahidael – Ingerul curajului 
 
 Nativii din Berbec primesc curajul lui Malahidael. Vointa si puterea devin forte spiritualedinamice care pot fi folosite in viata de zi cu zi pentru binele celor din jur. Malahidael va sprijini orice efort creativ pe care il veti depune in lumea materiala, va va da curajul samergeti pana la capat, chiar daca asta nu va prea sta in fire. In paza lui veti reusiti saterminati tot ce ati inceput cu atata entuziasm si, mai ales, sa faceti acest lucru fara a va simti sacrificati.
1
 
Malahidael va mai face un dar, poate, cel mai importat, va da imaginea potentialuluivostru spiritual. Va arata in orice actiune mica pe care o faceti zi de zi, faptul ca menireavoastra este, de fapt, una spirituala, de permanenta evolutie pentru ca actiunea curajoasadin plan material sa devina actiune curajoasa un plan spiritual. Acest inger va deschideochii astfel incat sa vedeti adevaratele motive ale actiunilor voastre si va fereste sadeveniti fanatici sau despotici in incercarea de a controla viata altora. El este cel care poate transforma tendinta spre agresivitate in pace interioara. Este bine sa nu uitati ca puteti beneficia de ajutorul Arhanghelului Mihail, care va poateajuta sa transcedeti orice limitari mentale si emotionale si sa descoperiti planul divinaflat in spatele oricarei actiuni.
 
Taur 
 
 Asmodael – Ingerul Rabdarii 
 
 Nativii din Taur primesc puterea rabdarii de la Asmodael. Dorintele noastre chiar daca sunt de ordin material sau spiritual sunt apanajul zodiei in care ne-am nascut si ele, panala urma, motiveaza orice actiune din viata noastra. Rabdarea este cea care ne sustine perseverenta.
 
 Ingerul Asmodael este cel care transforma dorinta pentru posedarea de lucruri pamantesti in cea de a accede la noi nivele de cunoastere spirituala. El da consecventaTaurului si o transforma chiar intr-o valoare intrinseca a acestei zodii. Astfel, dintr-o zodie dominata de lumea materiala si de concret, cu ajutorul lui Amodael, Taurii pot deveni fiinte spirituale mai preocupate de suflet decat de trup. El ii fereste pe Tauri sadevina prea materialisti si prea fixati in parerile lor, la care ajung sa tina ca la ochii dincap, fara a avea vreun fundament logic.
2
 
Taurii mai pot beneficia de asistenta lui Aniel care ii poate ajuta sa treaca de la pasiuneaobisnuita la iubirea spirituala, in relatia cu partenerul de viata. Din acest punct pana ladescoperirrea iubirii Divine nu mai este decat un pas, usor de facut in paza ingerilor vostri si a credintei.
Gemenii 
 
 Ambriel – Ingerul gandurilor pure
 Nativii din Gemeni primesc puterea lui Ambriel, ingerul menit sa tina departe de ei gandurile prin care le-ar putea face rau celor din jur si daruindu-le in schimb puterea dea vedea solutii simple la probleme dificile, solutii care sa nu raneasca pe nimeni si care,de obicei, presupun doar comunicare reala.
Comunicarea este limbajul iubirii, iar ingerul Ambriel va aduce aminte acest lucru de fiecare data.
Comunicarea este puterea voastra, a Gemenilor, si tot ea poate deveni oarma de temut, fie ca este vorba de comunicare verbala sau scrisa. Dar aceeasicomunicare este scara pe care Gemenii pot urca la cer, caci nu exista o adevaratacomunicare in plan uman fara comunicarea cu Divinitatea.. Doar oamenii care pastreazalegatura permanenta si dialogul cu Dumnezeu pot communica cu adevarat cu semenii lor,iar ingerul Ambriel face acest lucru mai usor. Pana nu veti invata ca dialogul Divinalimenteaza dialogul vostru cu oamenii, nu veti putea merge mai departe.
 
 Ambriel sporeste intelegerea propriei dualitati si da posibilitatea Gemenilor sa poataintelege o situatie dificila din cel putin doua puncte de vedere. El ii transforma in buni
3

Activity (84)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
mihaelavladutu liked this
dan7max liked this
Doria Michaela liked this
hafrentz liked this
rsfidante liked this
ezubcova liked this
Barmou Amany liked this
lenu1 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->