Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
201Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Studiu de Caz - Asistenta Sociala

Studiu de Caz - Asistenta Sociala

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 12,578|Likes:
Published by Deutza Katy

More info:

Published by: Deutza Katy on May 11, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/07/2015

pdf

text

original

 
1
STUDIU DE CAZ
Cuprins
A. Studiu de caz
........................................................................................................21. Istoricul social....................................................................................................... 32. Convorbirea telefonic.......................................................................................... 73. Întalnirea fat în fat............................................................................................. 74. Întocmirea listei cu probleme................................................................................ 75. Obtinerea informatiilor de la alte agentii/institutii.................................................. 86. Vizita la domiciliul clientului................................................................................... 87. Cartea vietii........................................................................................................... 98. Matricea ciclului de viat....................................................................................... 99. Genograma......................................................................................................... 1010. Harta eco............................................................................................................ 1111. Scala resurselor familiale.................................................................................... 1212. Harta relatiei sociale........................................................................................... 1313. Scala de sprijin familial««««««««««««««««««««««««. 1614. Analiza câmpului de forte.................................................................................... 1615. Matricea procesului decizional............................................................................ 1616. Ghid de interviu................................................................................................... 1817. Ghid de observatie.............................................................................................. 1918. PS....................................................................................................................... 2119. Obiective generale.............................................................................................. 2420. Anex:
y
Contractul cu clientul
 
2
A. STUDIU DE CAZ
Aplicatie : Realizati un studiu de caz , utilizând metodele si tehnicile specifice în asistenta social si respectând etapele managementului de caz.
Cazul lui Andrei a intrat în atentia asistentului social de la ONG-ul Asociatia Alternative Sociale din Iasi în momentul în care situatia copilului fost referit de ctre doamna dirigint Ionit Cosmina de la clasa a opta a colii Generale ´Petru Poniµ Iasi.Doamna dirigint descrie o schimbare semnificativ a comportamentului copilului dup plecarea tatlui la munc în strintate. Înainte Andrei era un elev cu performane la scoal, cu foarte multi prieteni în rândul colegilor de clas, chiar si din scoal si cu implicare în cercul de ah. Dup plecarea tatlui situaia lui s-a schimbat. Andrei a devenit o fire mai retras, care nu se mai implic la fel de mult în activitile clasei, prsind si grupul de sah.
 
3
1. Istoricul Social
a. Date privind identificarea beneficiarului
y
Numele i prenumele: Vârvroi Andrei
 
y
Locul i data naterii : 24 ianuarie 1994, judetul Iasi
 
y
CNP : 1940124339927
y
Statut juridic/starea civil : persoan fizic/necstorit
y
Domiciliul : str. Toma Cozma, nr. 111, bl.568, sc. B, ap.20 Iasi
b. Date privind familia beneficiarului
y
Date de identificare ale membrilor familiei :Numele i prenumele Vârsta Ocupaia DomiciliulVârvroi Ana (mama) 46 Confectioner str. Toma Cozma, nr.111, bl.568, sc. B, ap.20IasiVârvroi Bogdan (tata) 47 Zidar (constructii) ItaliaVârvroi Alexandru (frate) 22 Fermier AngliaVârvroi Dumitru (buniculpatern)70 Pensionar str. Veronica Micle, nr.2,bl C12, sc. A, ap 10,Târgu FrumosTnase Maria (bunicamatern)66 Pensionarstr. Arcu, nr.10, bl.Arcu,sc. A, ap. 2, Iasi

Activity (201)

You've already reviewed this. Edit your review.
Ina Severin liked this
Georgiana Geo liked this
Masha Paskalova liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
Tatiana Muntean liked this
Silvia Timofti liked this
Claudia Autumn liked this
Georgeta Gemanar liked this
Tatiana Muntean liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->