Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
USPQ, Universiteti Sevasti & Parashqevi Qiriazi, Dr. MBA. MSc. Enriko Ceko

USPQ, Universiteti Sevasti & Parashqevi Qiriazi, Dr. MBA. MSc. Enriko Ceko

Ratings: (0)|Views: 209|Likes:
Published by kengetar
Nje prezantim i Universitetit "Sevasti & Parashqevi" Qiriazi.
A presentation of "Sevasti & Parashqevi Qiriazi" University.
Nje prezantim i Universitetit "Sevasti & Parashqevi" Qiriazi.
A presentation of "Sevasti & Parashqevi Qiriazi" University.

More info:

Published by: kengetar on May 12, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/17/2013

pdf

text

original

 
UNIVERSITETISEVASTI DHE PARASHQEVI QIRIAZI
ME VENDIM TE MASH NR 44,DATË 02 / 10 / 2009
I AKREDITUAR
SI INSTITUCION
 DHE NËPROGRAMET MESIMORE
 
 
“Fillo sot,të ndryshoshtë ardhmen!”
 
VIZIONI
Universiteti Jopublik “Sevasti &Parashqevi Qiriazi”, synon të rritet e zhvillohet, me qëllim që të bëhet një ndër institucionet e arsimit të lartë privat mëme emër në Shqipëri në përgatitjencilësore të specialistëve të ekonomisë e juristëve me drejtim biznesin.

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
artan68 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->