P. 1
Richelle Mead - Shadow Kiss

Richelle Mead - Shadow Kiss

Ratings:

4.33

(3)
|Views: 5,354|Likes:
Published by Luckygirl8
Nem hivatalos fordítás! Olvassátok! Üdv minden Vámpírakadémia rajongónak! Pussza..... : )
Nem hivatalos fordítás! Olvassátok! Üdv minden Vámpírakadémia rajongónak! Pussza..... : )

More info:

Published by: Luckygirl8 on May 13, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/06/2012

pdf

text

original

 
Richelle Mead:Vámpírakadémia 3.Shadow kiss
Nem hivatalos fordítás!!!
Fordítók:MonicaPokergirl25Brigi TynaSzerkesztő:Axela
2
 
1. fejezet(Fordította: Monica)Az ujjai lecsúsztak a hátamon, bármiféle nyomás nélkül, mégis az egésztestem beleremegett. A kezei lassan, lassan mozogtak a bőrömön, le ahasamon egészen a csípőmig. Épp a fülem alatt, éreztem az ajkait anyakamon, ezalatt csókolta, aztán további csók követte, további…Az ajkai a nyakamról az arcomra vándoroltak, és végül megtalálták aszámat. Csókolóztunk, közben közelebb húztuk magunkat egymáshoz. Arem forrt bennem, és elevenebbnek éreztem magam abban apillanatban, mint valaha. Szerettem őt, annyira szerettem Christian-t –Christian?Ó, ne.Egy kevés összefüggő részem azonnal rájött, mi történik – és a fiú dühösvolt. Egy részem, habár valójában ebben a találkozásban voltam, úgyéreztem, mintha engem érintene és csókolna. Ez a részem nem tudottelszakadni. Túlságosan kötődtem Lissa-hoz, és minden cél és szándékellenére, ez történt velem.
Nem
– mondtam magamnak szigorúan.
Ez nem valós – számodra nem.Szállj ki onnan
.De hogyan tudnék logikusan gondolkozni, amikor az egész testem tűzbenég?
Te nem ő vagy. Ez nem a te fejed. Gyere ki onnan!
Az ajkai. Semmi más nem volt most a világon, csak az ajkai.
Ez nem ő. Szállj ki!
A csókok ugyanolyanok voltak, mint amilyennek emlékeztem rá
tőle
.
Nem, ez nem Dmitrij. Szállj ki!
Dmitrij neve olyan volt, mintha hideg vizet öntöttek volna a nyakamba.Kijutottam.Felültem az ágyban, hirtelen elfojtottam az érzést. Megpróbáltam lerúgni atakarót, de végül még jobban összegubancoltam a lábaimmal. A szívemerősen kalapált a mellkasomban, és próbáltam mély levegőt venni, hogylecsillapodjak és visszatérjek a saját valóságomba.Az idők biztosan változtak. Régebben, Lissa rémálmai ébresztettek fel azalvásból. Most a szexuális élete. Ha azt mondjuk, a kettő egy kicsit más, azenyhe kifejezés. Mostanra már ki tudom zárni a romantikus közjátékait –legalábbis, amikor ébren vagyok. Most Lissa és Christian (nemszándékosan) túljártak az eszemen. Álmomban a védelmem megszűnik,amely lehetővé teszi a kötelékünkön keresztül, hogy a legjobb barátnőmerős érseit átérezzem. Nem lenne probléma, ha mindketten úgylennének az ágyban, mint a normális emberek, mármint „ágyban lenni”,úgy, mint „aludni”.
3

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->