Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
51Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Cum Sa Ne Conectam La Energia Vindecatoare a Pamantului

Cum Sa Ne Conectam La Energia Vindecatoare a Pamantului

Ratings: (0)|Views: 232|Likes:
Published by EU_SUNT_IUBIRE

More info:

Published by: EU_SUNT_IUBIRE on Jun 03, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/21/2015

pdf

text

original

 
Cum sa ne conectam la energia vindecatoare aPamantului?
Impamantarea este de ajutor tuturor oamenilor, indiferent de varsta sau de modul deviata. Ea reprezinta o modalitate naturala, necostisitoare de a induce sanatate fizica si emotionala.Impamantarea va ajuta sa va asezati in voi insiva si sa va creati o stare de calm atunci cand sunteticoplesiti de oameni, activitati sau ceea ce va inconjoara.
Ce este impamantarea?
In termeni de electricitate, impamantarea este o conexiune cu proprietate conductoare intre uncircuit electric si pamant sau un alt corp conductor. In psihologie,
grounding inseamnastabilirea unui sentiment de constiinta de sine, intemeierea constiintei propriului sine.Pentru noi, in plan energetic, impamantarea inseamna stabilirea unei constiinte a unitatiicorpului, mintii si spiritului.
Ce legatura exista intre impamantare si spirit? Inteligenta noastraspirituala cauta o stare de bine constanta, o deplinatate a vietii. Atunci cand experimentati o pierdere a legaturii cu forta vitala a vietii nu mai sunteti inradacinati in inteligenta spirituala.Ce este inteligenta spirituala si ce legatura exista intre ea si intuitia voastra, intelepciunea sisanatatea voastra? Inteligenta spirituala reprezinta flerul pe care ne bazam pentru a gasiraspunsuri la intrebari si a solutiona probleme.Practica impamantarii va conecteaza la propria voastra inteligenta spirituala, ceea ce duce ladezvaluirea unei game bogate de instrumente ale intelepciunii utile in scopul pastrarii sanatatii sial ramanerii in armonie si echilibru emotional. Pentru a intensifica aceasta experienta, vizualizati-va inteligenta spirituala ca fiind energie sau lumina.Ca sa va inradacinati inteligenta-spirit in corp, vizualizati lumina aceasta in centrul capului,extinzandu-se in linie dreapta in jos prin corp si ancorandu-se in pamant. In felul acesta afirmati:
“Sunt un spirit inradacinat in corpul meu si ancorat in pamant.”Inainte de a intra intr-o situatie despre care stiti ca va poate stresa, inchideti ochii, respiratiadanc si vizualizati-va corpul ca fiind un sequoia prin care va inradacinati in pamant
.Continuati sa va imaginati cum radacinile va fixeaza in pamant pana cand va simtiti relaxati, iar mintea incepe sa vi se limpezeasca.
Folositi impamantarea pentru a va simti acasa in voi insiva, oriunde v-ati afla.
Practica intuitiva a impamantarii reprezinta o legatura cu pamantul de pe urma careia sanatateavoastra are de beneficiat, fiindca prin intermediul ei sunt adaugati electroni corpului omenesc, iar electronii sunt antioxidanti.
 
Persoanele senzitive au de castigat in plan emotional de pe urma practicarii impamantarii,mai ales daca au in general tendinta de a evita situatii sociale, daca se simt coplesite demultime si de zgomot, daca nu sunt in largul lor cand pleaca de acasa sau le e greu sa seconcentreze cand trebuie sa faca cumparaturile.
Experimentati cu diverse imagini pentru a va impamanta; schimbati-le zilnic sau in situatiidiferite, pana cand o gasiti pe cea potrivita pentru ziua sau ocazia respectiva.Poate ca in ceea ce priveste comunicarea emotionala, simtiti nevoia de mai multa fluiditate;imaginea unei cascade care va inconjoara corpul si va mentine intr-o aura de protectie poate fi deajutor in acest caz. In situatii stresante sau care va pun la incercare puteti recurge la un cablumetalic impletit, mare, puternic, din aur, argint sau cupru, care sa va ancoreze picioarele in pamant.
Cum ne dam seama daca suntem impamantati/neimpamantati?
Prin cateva modalitati simple de autoobservare puteti sti si simti daca sunteti impamantati:
daca va simtiti istoviti si nu foarte concentrati asupra unei sarcini imediate sau daca vatransformati dintr-o lebada gratioasa intr-un fel de bulgare, acestea pot fi indicii ca nusunteti impamantati.
daca, in bucatarie, varsati ceva, scapati din mana ceva sau uitati sa inchideti usa unuidulap si va loviti cu capul de ea, este foarte posibil sa va lipseasca impamantarea.
uitarea este si ea un indiciu, ca de exemplu atunci cand nu va gasiti chei, carti sau numerede telefon sau cand intrati in criza de timp.
daca nu sunteti impamantati atunci cand va aflati la volan, puteti rata o iesire sau reflexele pot sa nu va fie rapide atunci cand luati o curba sau parcati.
daca nu va simtiti siguri pe voi sau centrati in voi insiva, daca va simtiti tematori sautimizi atunci cand intalniti alti oameni inseamna ca aveti nevoie de impamantare si caaceasta va ajuta cu certitudine la consolidarea increderii voastre in voi insiva.Iata mai jos un tabel care ne indica cum sa identificam cand suntem impamantati/neimpamantati:
Indicii ale impamantariiIndicii ale neimpamantarii
seninatate
lucrurile merg struna
va simtiti increzatori, calmi,stapani pe situatie
mintea e limpede
indepliniti obiectivele faradificultate
sunteti constienti desincronicitate
va simtiti energia continutain spatiul vostru 
neliniste, nesiguranta,instabilitate
va ciocniti de lucruri, valoviti degetele de la picioare
incapacitate de concentrare
 bataie de cap in indeplinireaobiectivelor 
anticipati evenimentele cuinima stransa
 
sunteti capabili sa facetienergia vindecatoare sacircule prin corp
sunteti constienti de voiinsiva si de corpul vostru
aveti picioarele calde,circulatia e buna
va simtiti intr-o stare decurgere gravitationala
legatura profunda cu spiritullauntric
 percepeti energia hranitoarea Pamantului Mama
va simtiti in siguranta incorpul vostru
capabili sa faceti fatatulburarilor 
un grad inalt deautoacceptare
va simtiti zapaciti, aiuriti,dezorientati, coplesiti sauconfuzi
va aflati la locul nepotrivit,intr-un moment nepotrivit
 picioarele sunt reci,circulatie proasta
va lasati cu usurintadezechilibrati in planfizic/emotional
nivel scazut al bucuriei,intelepciunii sauspontaneitatii
va lasati cu usurinta impinsiafara din corp/minte
instabilitate fizica/mentala
nu aveti unde sa scurgetiexcesul de energieExperienta de a fi inradacinat in prezent inseamna a fi constient ca, oriunde ai merge, esti acolounde trebuie sa fii.Deteriorarea sanatatii si aparitia bolii apar atunci cand ceva interfereaza cu legatura noastra cu pamantul. Interferenta aceasta poate fi de natura chimica, electromagnetica, spirituala sau psihologica. Vindecarea prin impamantare scoate la iveala sentimente de legatura cu viata si cusemenii nostri din regnul animal. Atunci cand sunteti impamantati vedeti si simtiti frumuseteanaturii cu un sentiment de recunostinta pentru faptul ca sunteti o parte vie a unei astfel desimfonii minunate.Va puteti impamanta foarte usor cu ajutorul gandului, afirmatiei, intentiei si vizualizarii. Iatacateva imagini pe care le puteti folosi atunci cand doriti sa realizati o impamantare puternica: unarbore sequoia, un munte, ancora unui vapor, manunchi de raze luminoase, un cordon electricconectat la o priza aflata in centrul Pamantului, o cascada, bare din otel, o revarsare de diamante,o piramida in varful careia stati voi, un curcubeu stralucitor, doi magneti aflati in legatura.Va puteti consolida impamantarea si prin urmatoarele activitati: activitati fizice: mersul pe jos,alergarea, mersul pe bicicleta, timpul petrecut in natura, timpul petrecut in preajma animalelor,masajul, timpul petrecut in preajma persoanelor impamantate, compania persoanelor care varespecta, o alimentatie bogata in substante nutritive, o cariera implinitoare, exprimarea artistica,

Activity (51)

You've already reviewed this. Edit your review.
REXREX2013 liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
dragonstar1111 liked this
dragonstar1111 liked this
xuedezu liked this
Doria Michaela liked this
lya2008 liked this
nickname777333 liked this
cleo700 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->